Buziaki dla Taciuni!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:hej OKI![]()
swietny transporterek, tylko zastanawiam sie jesli to otwarcie z gory tak bardzo sie rozklada, to zanim zdązysz wlozyc drugiego kota do srodka, to nie bedzie juz sladu po pierwszym![]()
![]()
a z tymi fotkami wszystkich burych pannic, to niezlą zagwostke dziewczynom zrobilas, ja od razu widzialam roznice, ale ja kocham bure![]()
margaretka2002 pisze:Wyczytalam, ze wiecej grosza, wiec czekam.
Mała Dzikuska pisze:Piękny wystrój łazienki. Te elementy dekoracyjne umieszczone pod sufitem podobają mi się szczególnie.![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:noo, calkiem calkiempodobaja mi sie bardzo takie grzejniczki w lazienkach
a transporterek fajnywygodniejszy w uzyciu pewnie
kalair pisze:Hejka OKI i koteczki! Jak Mamyszka??![]()
Buziaki dla Taciuni!
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Piękny wystrój łazienki. Te elementy dekoracyjne umieszczone pod sufitem podobają mi się szczególnie.![]()
![]()
![]()
"Element dekoracyjny" mogę oddać, skoro tak się podobaZwłaszcza komuś doświadczonemu w oswajaniu
![]()
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Piękny wystrój łazienki. Te elementy dekoracyjne umieszczone pod sufitem podobają mi się szczególnie.![]()
![]()
![]()
"Element dekoracyjny" mogę oddać, skoro tak się podobaZwłaszcza komuś doświadczonemu w oswajaniu
![]()
He,he... Dziękuję, postoję! Chyba nie mam ochoty drugi raz przechodzić tego "procesu oswajania". ( Dużej do koteczka, rzecz jasna. )![]()
OKI pisze:
Bo moja Duża już oswojona i przyuczona - kupiła koteckowi nową miskę![]()
kalair pisze:OKI pisze:
Jakieś dziwne mi chodzi po domu
Kochanie, ale chyba się NIE BOISZ??![]()
A miska niezła!
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:
Słyszałam o kocie w butach i kupowaniu kota w worku, ale o kocie w misce słyszę pierwszy raz!
OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:
Słyszałam o kocie w butach i kupowaniu kota w worku, ale o kocie w misce słyszę pierwszy raz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości