Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 9:08 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

A zapomniałam dodac,ze jesli Pani MODERATOR bana mi da to moze dobrze..wiecej kotów zdechnie w schronach....bo nie wiedząc o tym nie bede mogła im domów szukac...."Co oczy nie widza to serce nie boli"....

Zastanawiam sie jeszcze nad zgłoszeniem do prokuratury "watku rozliczeniowegoBZW",bo według adwokata kilka osób nieźle "beknie'za to co wpisali.Niestety "bekna"tez osoby jakie sa wspaniałe i pomagaja zwierzetom....dlatego tylko jeszcze tu "syf" jest...Cos jeszcze?Kolezanka namawia mnie na załozenie watku....moich kotów..strach pomyslec ile "wsparcia'dostane na wątku...."Dowiedziałam sie nieoficjalnie,ze mam 50 kotów, a Pani z Sanepidu sie dowiedziała,ze 80...Jest 19-cie(w tym dwa wiejskie jakie u mnie nie mieszkaja),ale sie stołuja i sa leczone jako moje....Łatwo komus etykietke dopiac...no...a pomóc ?Ogłaszam bazarek za spłate leczenia Temisia niebawem...juz ponad 400zł +wykupne kota przez Ksiezna_kluske mam nadzieje ,ze ciocie pomoga ...wszak o pomoc tu chodzi, nie?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 9:37 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Nie rozumiem powyższych postów EOT
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 09, 2010 9:55 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Nie rozumiem powyższych postów EOT

A SZKODA...MOZE KTOS PANI "WYŁOZY"MÓJ ESSEJ...NAJLEPIEJ (PRZEPRASZAM)KAPUJE Agn CO PISZE..Ją poproś o wykładnie mojego "bełkotu"Niektórzy kapuja bez problemu....
moze pomoge, czego nie "załapałas"jakiego syfu?Moze wyłoze....?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 10:02 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

To sie nieśmiało włączę, ale tak dyskretnie, żeby po głowie nie oberwać i zaproponuję, tak całkiem poważnie, żeby założyć wątek w Obronie DT w Rudzie Śląskiej, bo jak na razie na tym wątku jest dużo przeciwników DT, a zwolenników niewielu.
Solidny wątek popart cytatami i linkami, jak zrobiła to Liwia nie zaszkodzi, a da wiele domyślenia nie zdecydowanym .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 09, 2010 11:26 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

jasdor pisze:To sie nieśmiało włączę, ale tak dyskretnie, żeby po głowie nie oberwać i zaproponuję, tak całkiem poważnie, żeby założyć wątek w Obronie DT w Rudzie Śląskiej, bo jak na razie na tym wątku jest dużo przeciwników DT, a zwolenników niewielu.
Solidny wątek popart cytatami i linkami, jak zrobiła to Liwia nie zaszkodzi, a da wiele domyślenia nie zdecydowanym .

:ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 09, 2010 13:03 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

mA DOSYC TEKSTÓW POD TYTUŁEM"Zróbcie porzadek z tym katem"

Cos po chińsku napisałam,ze przeginacie? :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 13:10 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:mA DOSYC TEKSTÓW POD TYTUŁEM"Zróbcie porzadek z tym katem"

Cos po chińsku napisałam,ze przeginacie? :evil:

8O Po chińsku to nie, ale sorry Bożena, piszesz tak chaotycznie, że naprawdę nie sposób zrozumieć, o co ci chodzi.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon sie 09, 2010 13:13 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Ten bełkot jest już nie do wytrzymania :(

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon sie 09, 2010 14:16 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

E tam, od razu "bełkot". :wink: Przecież napisała, że stworzyła ESSEJ. :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 09, 2010 16:02 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Agneska pisze:E tam, od razu "bełkot". :wink: Przecież napisała, że stworzyła ESSEJ. :roll:

No faktycznie ESSEJ. Zaraz jadę z wizytką do Adasia :)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 09, 2010 17:29 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

jEŚDLI MÓJ BEŁKOT"JEST NIE DO WYTRZYMANIA,prosze o nie ".... tam gdzie si e siedzi"Lepirj?

zedytowałam post, usuwając wulgaryzm
Olat
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 17:33 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

a ja przepraszam za teksty, bo mam dupe na klawiaturze coś podaje
dupę kotów...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 17:39 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Bożena o czym Ty w ogóle piszesz ?
Piszesz chaotycznie, stawiasz literówki.
Nie można się domyśleć co autor (TY) chce przekazać.

Sorry ale, zaśmiecasz tylko watek.
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pon sie 09, 2010 17:39 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:
Agneska pisze:E tam, od razu "bełkot". :wink: Przecież napisała, że stworzyła ESSEJ. :roll:

...:) proszę wymiziać bardzo mocno koteczka:) i... niech Adaś szybko zapomina o....przeszłości :oops:

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon sie 09, 2010 18:13 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:
Zofia&Sasza pisze:

...:) proszę wymiziać bardzo mocno koteczka:) i... niech Adaś szybko zapomina o....przeszłości :oops:

Wymiziany! Niestety "biegunka ze stresu" jak to określiła IKA 6 jest chyba wynikiem czegoś innego. W kupce są ślady krwi. Jutro lecimy z kupą na parazytologię, bo mi tu gardią pachnie :? Mały, już nie Bubu, a Bercik (no bo ze Śląska :wink: ), był szczepiony tylko raz, w wieku 8 tygodni. 8O Jak skończymy flubenol - doszczepiamy, bo chcę go wydać do DS w idealnej formie. Na razie przebywa na TDT w DS Adasia.
Życie wewnętrzne to Bercik miał bogate, oj miał. Oba koty są FeLV ujemne. Wyniki krwi Adasia odbiorę jutro, ale już mi wetka sygnalizowała, że nic strasznego się nie dzieje. :lol:
Będę też musiała wyjaśnić z IKĄ 6 i jej wetką pewne, dość istotne, nieścisłości w książeczce zdrowia Adasia. Prawdopodobnie zacznę to wyjaśniać jutro, drogą mailową i telefoniczną.
Aby uprzedzić wściekły atak Lady Bełkott informuję, że gdyby IKA 6 zapytała mnie o imię, nazwisko i nick forumowy - powiedziałabym oczywiście prawdę. Więcej - gdy zabierałam Bercika byłam przekonana, że spisze mnie z dowodu i wypyta o osobę chcącą go adoptować. Nie padło ANI JEDNO PYTANIE. O nic. 8O Być może, wbrew temu co twierdzi p. Magda z Serocka, budzę kolosalne zaufanie na pierwszy rzut oka. :wink:
Nie czuję się uprawniona pisać o warunkach, w jakich mieszka IKA 6 i jej koty, ale powiem jedno - ja nie oddałabym do tego DT kota. Pod żadnym pozorem.
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]