Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 20, 2010 16:22 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Kasiu, trzymaj się dzielnie. Popatrz na te zdjęcia, ciągle patrz - koteczka bez Ciebie umarła by gdzieś tam, sama, umarły by jej dzieci. Pewnie nikt by się o nich nie dowiedział. Dałaś jej taki piekny prezent na koniec zycia - dałaś jej spokojne macierzyństwo, bez lęku, bez głodu wychowywała swoje dzieci. Była szczęśliwą mateńką.

A sprawiedliwości nie ma. Ani w świecie ludzi, ani zwierząt :cry: :cry: :cry:
Przytulam Cię mocno.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt sie 20, 2010 17:24 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Myszko, byłaś dzielna, odchowałaś swoje dzieci, taka spokojna i łagodna..
biegam Maleńka.. daleko, daleko...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sie 20, 2010 17:47 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Odeszła,ale miłość pozostała-miłość,tęsknota i żal!
Aniu-mocno przytulam-bardzo mocno!!!!

Myszko-idź ku światłu,niech ta świeczka Ci oświetla drogę za Tęczowy Most!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 20, 2010 18:29 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Przykro... :cry:
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Pt sie 20, 2010 20:24 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

kropkaXL pisze:Odeszła,ale miłość pozostała-miłość,tęsknota i żal!

Tak właśnie. :cry: :cry: :cry:

Mateńkę pochowałam przy jej córeczce Liluni i przy Misiu (braciszku Krawatka) :cry: :cry: :cry:

Zrobioną miała sekcję i pobrany płyn do badania.
Ja-Ba pisze:Kasiu, trzymaj się dzielnie. Popatrz na te zdjęcia, ciągle patrz - koteczka bez Ciebie umarła by gdzieś tam, sama, umarły by jej dzieci. Pewnie nikt by się o nich nie dowiedział. Dałaś jej taki piekny prezent na koniec zycia - dałaś jej spokojne macierzyństwo, bez lęku, bez głodu wychowywała swoje dzieci. Była szczęśliwą mateńką.

A sprawiedliwości nie ma. Ani w świecie ludzi, ani zwierząt :cry: :cry: :cry:
Przytulam Cię mocno.

Janeczko, ja to wiem, bo kiedy prosiłam o pomoc dla nich jak leżały na węglu, to nikomu serce się nie otworzyło dla nich.
Co innego jakby już były odchowane, ale z mateńką to nikt nie chciał.

Boże, jak to strasznie boli....
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 20, 2010 21:35 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Aniu bardzo ,bardzo mi przykro :cry: [']
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 20, 2010 22:55 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Spisz juz Aniu? Odpocznij troche po czuwaniu przy Myszce.
Nie moge tez jeszcze uwierzyc. Od poczatku ona byla taka cichutka i wszystko znosila i tak sie pieknie o bebisie troszczyla. O Boze, ten zimny ciemny dol. Zawinelas ja w kocyk?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sie 21, 2010 19:59 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

SecretFire pisze:Nie moge tez jeszcze uwierzyc. Od poczatku ona byla taka cichutka i wszystko znosila i tak sie pieknie o bebisie troszczyla. O Boze, ten zimny ciemny dol. Zawinelas ja w kocyk?

Nie, nie zawinęłam jej w kocyk.
Pochowałam ją w pudełeczku tak samo jak i inne kotki.

Chciałabym myśleć o nich, że to tylko koty....ale tak nie jest!
One nie są dla mnie tylko koty i dlatego czuje ogromny żal, żal którego nikt i nic nie może ukoić. :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 21, 2010 21:10 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Placze z Toba. Moje futra tez sa dla mnie wiecej niz zwierza. Ale komu to tlumaczyc?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sie 21, 2010 21:44 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Strasznie mi przykro... Leze wlasnie z Lesiem, Lena poszla na fotel. We wtorek jedziemy do weta... Kupy sa ok, ale Lenie zdarza sie kichac a Lesio sie jeszcze smarcze troche.

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Sob sie 21, 2010 22:04 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Kasiu - dla mnie to też członkowie rodziny. Niektórzy się ze mnie śmieją ale mnie to nie obchodzi. Ja nie wyobrażam sobie być na Twoim miejscu - ja wyję cały dzień jak mi kotek raz kichnie, nie przeżyłabym czegoś takiego jak Ty, w najlepszym razie bym chyba zwariowała, w najlepszym razie... :roll: Mój chłop jak widział jak ja wyje jak się coś kotom dzieje to mi powiedział że jak on będzie poważnie chory to mi wcale tego nie powie, bo nie może patrzeć jak się zamartwiam i płacze cały czas i nie śpię po nocach. Ja sobie po prostu nie wyobrażam nawet co teraz czujesz. Mogę Cię tylko wirtualnie przytulić.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 21, 2010 22:15 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

To są AŻ koty
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie sie 22, 2010 11:16 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Nasze kochane dzieci! i juz!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie sie 22, 2010 13:34 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Nie jest łatwo powiedzieć żegnaj i żyć dalej tak jakby Ciebie nie było...

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 22, 2010 15:59 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Widać, jaka biedniusia była... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]