PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 9:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

babajaga pisze:Eeeeee... ekhem, to ja nie zapłaciłam składki w kwietniu?

Zajrzyj na pw ;)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob maja 08, 2010 9:52 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Straszna gapa ze mnie :oops:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob maja 08, 2010 10:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Oj tam gapa od razu.. ;)

Siostra babajaga zapomniała w marcowej składce (którą zapłaciła w podwójnej wysokości) zaznaczyć, ze dotyczy ona równiez kwietnia :)
Tak więc kwietniowa składka babajagowa poszła w marcu do Erin i Villemo, czyli wszystko zostaje w Rodzinie ;)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob maja 08, 2010 10:48 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

To się nazywa kreatywna księgowość :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob maja 08, 2010 14:35 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

A widziałyście moje nowe tymczasy maleńtasy? :1luvu: Zapraszamy na pomponowy wątek - link w podpisie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 08, 2010 18:35 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Pomponmama dziś normalnie aj low ju jeszcze bardziej!! Śliczne smrodki!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob maja 08, 2010 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

villemo5 pisze:Pomponmama dziś normalnie aj low ju jeszcze bardziej!! Śliczne smrodki!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 08, 2010 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Wracamy do rzeczywistości!
Jokot z pewnością czeka na przelew od Czarownic! Trzeba zdecydować jaka to ma być kwota. Zawsze Siostra zgłaszająca kandydaturę wskazuje ile mamy wysłać pieniędzy.

I jeszcze?
Trinity36 pisze:
Dodatkowo wpłynęły następujące składki:
(...)
SUMA 98,00 [/list]

Co do samych wpłat dodatkowych: wiadomo, że wpłata Alix76 przeznaczona będzie dla Joli. Na temat reszty musimy zdaje się podyskutować, a już na pewno wypowiedzieć się muszą Solangelica i Villemo5..

Trinity masz jakąś propozycję odnośnie tej niewielkiej rezerwy?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie maja 09, 2010 10:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

W kwestii dodatkowych pieniedzy zawierajacych sie w kwocie 98 zl - moje zdanie jest takie ze to sa pieniadze dla Paktu i na potrzeby Paktu a wiec na potrzeby kogos kogo Pakt wspiera. Tak wiec nie mam nic przeciwko zeby te pieniadze Pakt przeznaczyl dla Joli - u niej jest naprawde zle, ja na razie nie moge jej wesprzec bardziej wiec jesli chodzi o mnie to wyrazam zgode na to zeby te pieniadze poszly dla Joli.
Zreszta wogole zgadzam sie zeby poszly tam gdzie sa potrzebne :) W koncu na to sa.

Zimno. Brr. Ale posprzatalismy chalupe i teraz wszystkie plecy mnie bola :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie maja 09, 2010 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Dzień dobry Czarnoksiężniczki :)
wybaczcie, że pytam tu ni z gruszki ni z pietruszki, ale zdesperowana jestem.
Macie może jakieś sprawdzone namiary na kwatery w Sopocie?? Kurcze te ogłaszające się w necie albo nie odpowiadają, albo termin 14-16 maja zajęty :(

Pozdrowienia dla Was i podopiecznych.
Obrazek

kotolog

Od: Pon wrz 21, 2009 17:41

Post » Nie maja 09, 2010 14:15 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Witajcie w niedzielę.
Dochodzę do wniosku, że powinnam odpocząć od forum 8O
Tylko to jest lekkie uzależnienie (jak dla mnie to sposób spędzania wolnego czasu) i jakoś ciężko mi się zmobilizować. Pomożecie? :mrgreen:

Kotolog nie pomogę co do kwater. :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie maja 09, 2010 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Będzie ciężko, chyba wszystkie tak mamy :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie maja 09, 2010 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Po komunijnej jeździe czytam i po kolei ...
1. Szefowo - tak trzymać. To za PROBNY :ok: :ok: :ok:
2. ponponowa - cudowności te małe doooopcie :1luvu:
3. gratuluję Czarownicom pięknej kwoty kwietniowej :D
4. kotolog - w Sopocie wiele razy słuzbowo nocowałam w LuckyHotel, ale to drożyzna ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon maja 10, 2010 10:03 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

Czy są jakieś czarownice z Sosnowca? Słuchajcie jest problem, z którym jednak ja nie jestem w stanie się zmierzyć. Po prostu nie jestem w stanie, ani czasowo, ani psychicznie i dlatego najzwyczajniej w świecie i po świńsku, chcę wrzucić temat komuś innemu, ale nie wiem komu.

W Sosnowcu mieszka w kawalerce pani, która ma u siebie około 40 kotów. Wszystkie są chore, nieszczepione, nieodrobaczane (bo to zabija 8O ) o kastracji nawet nie wspomnę. Pani ciągle bierze kolejne kocięta z piwnicy, narażając je na to, że się zarażą od jej kotów. :? Dostałam namiar od weta, do którego chodzę z moimi tymczasami i wtedy biorę czasem fakturę na fundację. Niestety fundacja nic w tej sprawie nie zrobi, bo nie ma swojego schroniska, Schronisko w Katowicach kotów nie przyjmie, bo to nie ich rejon, a zresztą nie ma miejsca dla takiej ilości chorych kotów, które trzeba izolować, a z tego co słyszałam o schronisku w Sosnowcu, to podobno lepiej im będzie tam gdzie są... Zresztą pani mało chętna ponoć do współpracy, kotów nie odda, nie wykastruje, ewentualnie przyjmie pomoc finansową, karmę itd. Ale to moim zdaniem nie o to chodzi, żeby ją zachęcać do brania kolejnych kotów. Można by zadzwonić do TOZu, ale nie wiem, czy to się po prostu nie skończy eutanazją wówczas :? (choć może to by było lepsze niż to co mają teraz? :roll: ) Co można zrobić w takiej sytuacji? Ja wiem, że powinnam tam jechać, zdjęcia zrobić itd. ale zwyczajnie nie mam siły, czasu, no i po prostu się boje tego widoku... :( Jeśli któraś z czarownic ma jakiś pomysł to proszę o podpowiedź. W ostateczności przejadę się do TOZu w środę...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon maja 10, 2010 10:19 Re: PAKT CZAROWNIC XIV

(...)Zresztą pani mało chętna ponoć do współpracy, kotów nie odda, nie wykastruje, ewentualnie przyjmie pomoc finansową, karmę itd. (...)

Jeśli kobieta nie będzie chciała wspólpracować to lipa. Co z tego,że jej nawet koty siłą zabiorą ,skoro zaraz sobie nowe " zorganizuje" :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]