Ja-Ba pisze:Nie mogę się po długawej nieobecności pozbierać w domu i w pracy - MIAU mam zaniedbane na potęgęz doskoku od czasu do czasu wpadam, więcej czytam niż piszę.....
Sama czekam niecierpliwie na to o czym wcześniej pisałyście - wiadomości o tym jak to będzie w tym roku z przekazywaniem 1% na schronisko i strasznie mnie martwi ta cała sytuacja - w poprzednich latach dzięki tym pieniądzom pani Ania miała czym zapłacić za prace niezbędne na które nigdy nie starczało pieniędzy - zwiększyła się ilość pomieszczeń dla kotów, powstał szpitalik, wyremontowana całą elektrykę która była w fatalnym stanie, wyremontowano pomieszczenia, psy dostały kilka / nie pamiętam ile/ nowych, fajnych boksów. Miasto nie dawało na to pieniędzy i jak teraz się urwie to znowu będzie tylko liczenie czy starczy na jedzenie, o reszcie będzie można zapomnieć.
Janeczko, po 15-stym stycznia ma być opublikowana zaktualizowana lista uwzględniająca te OPP, które się skutecznie odwołały. Lista ma być dłuższa http://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/614657.html
Ja to cały czas trzymam

Czy jeśli dowiesz się czegoś od Pani Ani, to dasz nam znać?