S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 17, 2010 21:16 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Kropeczka13 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=LclHd7phRPo

Dzielna kicia :1luvu: i śliczna :love: :ok: :ok: :ok: za powrót do zdrówka .

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Sob kwi 17, 2010 21:31 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Bona44 pisze:witam wszystkich wieczorowo :1luvu:
dopisałam się do dyżurów 22 i 28 rano, 26 wieczór,
mogę 25 rano ,
kotki są cudne :kotek: :kitty: :cat3: :catmilk: :kotek: :kitty:

Czyli powolutku grafik nam się wypełnia :wink:
19.04 R Hidi W Beata
20.04 R Jadzia W teresa
21.04 R Monika W Hidi
22.04 R Bona W Beata
23.04 R Jadzia W Dorota
24.04 R .........W Teresa
25.04 R Dorota W.......

25.04 Rano jest Dorotka ale może się zamieni :wink: :?:

Uaktualniłam kącik adopcyjny na naszej stronie.Jutro napóźniej w poniedzialek biore się za ogłoszenia(siec i papierówki)
Kto mi nie dośle zdjęć i tekstów przykro mi ogłoszen nie będzie miał :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie kwi 18, 2010 8:55 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

W piątek do swoich Domków Stałych pojechały:
Stenia do Krakowa Obrazek
Filipek do Jaworzna Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie kwi 18, 2010 9:25 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Wspaniałe wieści Kropeczko :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 18, 2010 19:50 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Co tu tak cicho 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie kwi 18, 2010 20:37 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Iweta pisze:Co tu tak cicho 8)

No cóż Iwonko w takich dniach jak dzisiejszy i ostatni cały tydzień chyba nic za bardzo się nie chce pisać :( bo cóż tu można powiedzieć lub napisać mądrego chyba nic :(
jesli chodzi o nasze kociaste to na kociarni w miarę wszystko dobrze, cała szósta strasznie mizista i proludzka - tyko potrzeba im DS lub DT :) Dwie prośby do dyżurujących w Kociej Chatce wieczorem kociaki dostają tylko suche zero mokrego, mokre tylko rano.
Najprawdopodobniej we wtorek Trisza i chłopaki jadą do weta na sterylki i kastrację, będę wiedziała to jutro więc osobą która w poniedziałek wieczorem będzie miała dyżur musi zapakować towarzystwo do boksów dać im wieczorkiem jeszcze jeść a we wtorek rano zero jedzenia.
Niestety przez weekend nie pojechałam do schronu jakoś tak nie wyszło :( mam dyżur we wtorek więc prawdopodobnie wtedy pojadę po kociaki.
Kurcze dobrze by było gdyby choć jakieś kotki od nas do tego czasu trafiły do DT lub stałego wszystkie są cudne miziaste :1luvu:
I jeszcze jedna prośba dziewczyny jak wychodzicie z kociarni zamykajcie szafy, wczoraj kociaki wlazły do szaft i rozgryzły 4 saszetki convalescensa

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 19, 2010 10:21 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Bona44 pisze:witam wszystkich wieczorowo :1luvu:
dopisałam się do dyżurów 22 i 28 rano, 26 wieczór,
mogę 25 rano ,
kotki są cudne :kotek: :kitty: :cat3: :catmilk: :kotek: :kitty:

jeżeli chodzi o mój stały dyżur niedielny, to powiem tak: ten 25 rano bardzo by mi pasował żebyś mnie zastąpiła.
Wyjątkowo idę do pracy w niedzielę na 15-tą i musiała bym się bardzo uwijać, a na dodatek będę po tygodniu trochę szalonym bo od dzisiaj będę nocować u koleżanki która wyjeżdża - a ja zostaję z jej 5-cio letnią córeczką.

Mój tydzień zapowiada się tak:
na 11-tą do pracy, o 19-tej koniec pracy i droga do Zagórza.
Nocka, odprowadzenie małej do przedszkola i biegiem na autobus żeby chociaż na godzinkę zajżeć do moich kotów i sprawdzić czy chałpa nie rozniesiona.
O 10:30 biegiem na autobus i na 11-tą w przcy - wieczorem Zagórze itd do czwartku.
Więc będę mega zmęczona i mocno zaniedbaną bęę miała moją czarną kocią parkę w domu.

Reasumując Boono44 - jeżeli weźmiesz za mnie ten dyżur 25-tego rano to była bym wdzięczna :D

Ja nadgonię to dyżurami w następnym tygodniu - wieczornymi.

Co ty na to
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 19, 2010 10:56 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Witamy :kotek: :kotek:

Bylam dzis na kociarni- wszystkie kotki cuuuudowne. Rozgadana Paula ukradla moje serce :1luvu:
Liwia czuje sie juz jak u siebie w domu- przegania Stanislawa, wyprawia cuda na balkonie i je za dwoch :mrgreen: Taka z niej iskierka :)

Chcialam rowniez przekazac pytanie od Alienor (Kropka i tymczas Boniek), bo jest chora w domu i nie ma dostepu do neta- a chcialaby pozyczyc klatke lapke, dla jednego kota z osiedla, ktorego chce zabrac do weta- kot kustyka i w ogole bidny jest. Ja pamietam, ze ktos mial ta klate, ale mam skleroze i nie pamietam kto 8O

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon kwi 19, 2010 11:44 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Dorotko
:ok: jasne że masz już wolne w niedziele
ja ten dyżur wezmę :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon kwi 19, 2010 11:51 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Bona44 pisze:Dorotko
:ok: jasne że masz już wolne w niedziele
ja ten dyżur wezmę :1luvu:

Dzięki kochana :1luvu: :kotek: :1luvu: :piwa: .
to tylko prośba do Teresy żeby dokonała odpowiednich zmian zapisowych w grafiku.
A ja mam nadzieje że moje szalone czarne pantery stana na wysokości zadania i będą grzeczne same w domku i nie będą zanatto imprezować :evil: .
Chociaz Ramzes - potwór jeden :kotek: :evil: :kotek: non stop stoi pod drzwiami i miauczy - chce na dwór.
W nocy to normalnie spać się nie da . A to przecięż dzika Sheba powinna chcieć na dwór - no ja czegoś tu nie rozumię :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon kwi 19, 2010 14:15 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Czyli powolutku grafik nam się wypełnia
19.04 R Hidi W Beata
20.04 R Jadzia W teresa
21.04 R Monika W Hidi
22.04 R Bona W Beata
23.04 R Jadzia W Dorota
24.04 R Martyna W Teresa
25.04 R Bona W.......

Nadal brakuje obstawy na niedzielę wieczór

Hidi klatkę zawsze pozyczałyśmy od fundacji sos.Swojej jeszcze nie dorobiłyśmy się :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon kwi 19, 2010 16:07 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Hybryda??????? (kot o dwóch głowach :P )
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon kwi 19, 2010 16:47 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Witajcie popołudniową porą :wink: .
" Propaganda " odebrana , nie wiem tylko kiedy dam radę podwieźć ją do Was :wink:

bubor

Post » Pon kwi 19, 2010 20:56 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

bubor pisze:Witajcie popołudniową porą :wink: .
" Propaganda " odebrana , nie wiem tylko kiedy dam radę podwieźć ją do Was :wink:

Paweł jesteś nieoceniony, masz u nas :piwa: a duzo tego ?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon kwi 19, 2010 21:29 Re: S-ec K.Chatka-w naszym schronisku będzie wolontariat !!!

Filomen pisze:
bubor pisze:Witajcie popołudniową porą :wink: .

Paweł jesteś nieoceniony, masz u nas :piwa: a duzo tego ?

Kilka paczuszek jak nic :wink:

bubor

[poprzednia][następna]