Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:nadal wszystko aktualne. Pucio wysłałam Twój numer p. Marlenie. Jest szansa by ich jakoś odebrać z dworca? nie w sensie organizacji transportu tylko aby nie błądzili po Wrocku
dagmara-olga pisze:z dworca rzeczywiście kilka minut - trzeba wyjść z dworca w stronę dyrekcyjnej i isć w stronę galerii arkady
i na skrzyżowaniu, gdzie jest ta galeria, skręcić w komandorską w stronę hali arena - i po prawej jest nowy dom z apteką , fryzjerem itp - wejście od ulicy - lecznica.
dagmara-olga pisze:bądźcie w kontakcie z moją Mamą, ona też będzie w lecznicy - telefony wymienione?
dagmara-olga pisze:z dworca rzeczywiście kilka minut - trzeba wyjść z dworca w stronę dyrekcyjnej i isć w stronę galerii arkady
i na skrzyżowaniu, gdzie jest ta galeria, skręcić w komandorską w stronę hali arena - i po prawej jest nowy dom z apteką , fryzjerem itp - wejście od ulicy - lecznica.
dagmara-olga pisze:no podobniewazne - by iść do galerii arkady!
Tweety pisze:tak, wiedzą i też będą się przyglądać i uczyć wyciskać. O matko, to nie na moje nerwy
mam nadzieję, że dałam wszystkim wszystkie namiary i informacje, bo pod telefonem może będę pod wieczór więc, Pucio79, będę dzwonić jak tam będzie jakiś zasięg i nie utopię wcześniej telefonu
lutra pisze:Aga prosiła, żebym w razie w podała mój nr, więc podaję 662 032 147.
Kciuki za zapoznawczyny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 92 gości