Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2010 20:26 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

magdaradek pisze:Sisi na niego syczała, prychała, choć jak wychodziłam, to tak niby przy drapaczku się bawiła a łapkę do Grubcia już wyciągała :D ja myślę, że naprawdę niedługo będą się razem ganiać.
Ciekawe tylko jak to się spodoba Dużym :mrgreen: taki galop 8 kocich łapek hahaha

Galop nie jest taki zly, pod warunkiem ze nie odbywa sie w srodku nocy na srodku lozka a na torze lotu przez przypadek sa Duzi :twisted:

Jestem dobrej mysli :ok:
(najbardziej sie balam, ze Grubcio zapomnial jak nalezy sie "obslugiwac" kociakami)

Co do charakteru Grubcia : nikt mi nie chcial wierzyc (w tym cherry_menthol), ze Grubcio generalnie nie ma problemow. Bezproblemowo sepi, bezproblemowo tlumaczy swiezo poznanej osobie, ze jedynym jej celem zyciowym jest drapanie Grubciobrzucha, bezproblemowo rozpycha sie w lozku, bezproblemowo przeszkadza w robieniu absolutnie wszystkiego (choc on jest swiecie przekonany, ze pomaga) i dlugo by gadac ;)
On zdaje sie poprostu wychodzi z zalozenia, ze swiat jest po to, zeby lezec mu u stop :ryk:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob lut 13, 2010 20:35 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

nie wiem, czy nie będzie musiał zweryfikować tego poglądu wobec Sisi, gdyż ona jak narazie nie chce leżeć u jego stóp :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 13, 2010 20:40 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

magdaradek pisze:nie wiem, czy nie będzie musiał zweryfikować tego poglądu wobec Sisi, gdyż ona jak narazie nie chce leżeć u jego stóp :ryk:

Spokojnie, on ja bedzie tak dlugo kochal az i ona go pokocha :twisted:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Sob lut 13, 2010 20:46 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

GreenEvil pisze:
magdaradek pisze:nie wiem, czy nie będzie musiał zweryfikować tego poglądu wobec Sisi, gdyż ona jak narazie nie chce leżeć u jego stóp :ryk:

Spokojnie, on ja bedzie tak dlugo kochal az i ona go pokocha :twisted:

pzdr
GreenEvil

ależ ja na to właśnie liczę i o tym marzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob lut 13, 2010 22:02 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

No nie mogę z Grubcia - cóż za zsocjalizowany, otwarty kociak! Gentelman pełnym pysiem! pokochają się, pokochają tylko jaśnie królewna musi ochłonąć... :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 13, 2010 22:06 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Będzie dobrze:)
Dogadają się szybko;)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie lut 14, 2010 8:11 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Ciekawe jak tam minęła pierwsza noc Dużym i dwóm kotom :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 14, 2010 10:20 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Tak podczytuję i podczytuję to skrobnę słówko. Cudowne wieści! :1luvu: Grubcio swoją postawą podbił moje serce. Ach żeby każdy kot tak przyjmował swoje nowe towarzystwo...
Sisi bądź dzielna w nowym domku :D (chociaż pewnie jest, więc po co to pisać ;) )

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie lut 14, 2010 11:30 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Jak minela noc?

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie lut 14, 2010 14:57 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

GreenEvil pisze:Jak minela noc?

pzdr
GreenEvil

Mam info, że noc minęła spokojnie. Koty od rana się ganiają ;) było jedzonko i kuwetka (to o Sisi), więc wygląda, że będzie ok :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 14, 2010 15:13 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Mało tu piszę, ale codziennie śledzę wątek. Bardzo się cieszę, że Sisi znalazła super-domek :)
Madzia, pewnie się pusto bez niej zrobiło?
"Nagle w moim świecie zrobiło się tak cicho i pusto bez Ciebie"
Kostrzyńska Luna [*] 07.09.2009 viewtopic.php?f=1&t=99269
Obrazek

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Nie lut 14, 2010 15:23 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

kamilka_04 pisze:Mało tu piszę, ale codziennie śledzę wątek. Bardzo się cieszę, że Sisi znalazła super-domek :)
Madzia, pewnie się pusto bez niej zrobiło?

bez małej jest pusto. Koty się snują. Bo Maja też wyjechała.
Nikt się nie plącze pod nogami, nie mruczy aż tak intensywnie jak Sisunia i brak mi widoku zakręconego ogonka :kotek:
ale wiem, że pokochają się z Grubciem i będzie szczęśliwa moja laleczka :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 14, 2010 16:06 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Dzisiejsze wieści:

cherry_menthol pisze:Kochane!
Prychanie ustało! Syczenie również!
Teraz faza wąchania, a pewnie niedługo z dzióbków będą sobie wyjadać.... :1luvu:

Green - niesamowicie wygląda Grubcio uciekający przed małą koteczką :mrgreen:
A jak ona się skrada, tak żeby on nie zauważył, a potem skacze na niego od tyłu znienacka :ryk: komedia

Wielkiemu twardzielowi zmiękło serducho na widok kociej towarzyszki 8)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 14, 2010 16:15 Re: Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

:ok: same dobre wieści :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lut 15, 2010 10:08 Re: Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Sisuniu, bądź szczęśliwa, słodka panienko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za piękną przyjaźń z Grubciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]