halbina-nie mam pojecia jakie sa koszty szyb, i czy wogole da sie je wprawic-to chyba zalezy od tego czy ramy nie sa zniszczone.Musiałby fachowiec zobaczyć
ale ogolnie pomysł bardzo dobry mysle
....a w schronisku.....
wieczorem powstawiam nowe fotki
bo mamy 4 zezolów chłopaków-podrostków-wszyscy zaszczepieni i skłonni do wspołpracy, choc to były garazowe kociaki.Dwa juz wywalaja brzuch do głskania i mrucza od razu.
Jako pierwszy z tego miejsca przyszedł jeden kociak tydzien temu-terz zezowata czarna dziewuszka, ona juz po prostu jest mega miziakiem, a erociła 4 dni temu do schroniska
jej duzi niby mielija odebrac, ale dzis zadfzwonili,ze jej nie biorą
biedna, zasmakowała juz ddomu

ten borys-czy tez Borsalina
okazła sie
kicią -o imieniu Figa-wystyerylizowana, ktorej Pani wykwezdzała za granice i oddała ja i psa do schroniska

Dominik powinien miec na imie Wyjec Dwa- ło mamo, jak on sie wydziera

wczoraj kolejni ,,ludzie,, oddali swoja kotkę 9 miesieczna, czarnulke do schroniska, bo niby od dawna maja alergię
I nic nie pomogło proszenie,zeby nie robili tego temu kotu na Świeta choć
biedna przerazona Kika szuka wiec nowego domu

koteczka Rita-trafiła dzis na kociarnie, martwimy sie o nia, bo dopiero co zaskoczyła z jedzeniem, odblokowała sie ( to kicia po zmarłej) a tu znów kolejna zmiana.
siedzi przerazona w budce
ale klatki juz pełne znów, nie mogła w nieskonczonośc w niej siedziec
na kociarni bez zmian, te koty, ktore sa na antybiotyku sa w zdecydowanie juz dobrej formie
W wigile wybieram sie do kociastych z duuuza iloscia gotowanej rybki

- a co
w koncu sa Świeta
dzwoniłam do adoptusiów z akcjii, ogolnie oki, tylko diuna na razie niesmiała, ale je i siusia, tylko wciaz mieszka w sofie