Amanda_0net pisze:Może napisz skąd jesteś
Oj, faktycznie, to będzie spore ułatwienie sprawy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Może napisz skąd jesteś
CoolCaty pisze:Cholera jasna! Amandziakowi wypadł cewnik. On jest za słaby na kolejne znieczulenie. Będzie teraz intensywnie płukany, z lekami moczopędnymi żeby otwór się nie zamknął. Czy ta kocina musi mieć ciągle pod górkę?
Szlag mnie trafi zaraz na miejscu.
CoolCaty pisze:Cholera jasna! Amandziakowi wypadł cewnik. On jest za słaby na kolejne znieczulenie. Będzie teraz intensywnie płukany, z lekami moczopędnymi żeby otwór się nie zamknął. Czy ta kocina musi mieć ciągle pod górkę?
Avian pisze:Michalinka![]()
Taka młodziutka ....
.....
Dalia, potrzebujesz jakiejś pomocy?
U weta? Albo jakaś obsługa futer?
Serniczek pisze:prosimy o więcej szczegółów..jakie warunki zechcesz zapewnic kotu,czy zgodzisz sie na umowę adopcyjna i wizytę kogoś z forum przed adopcją....czy miałas juz kiedys persika????albo innego puchatego?
jerzykowka pisze:CoolCaty pisze:Cholera jasna! Amandziakowi wypadł cewnik. On jest za słaby na kolejne znieczulenie. Będzie teraz intensywnie płukany, z lekami moczopędnymi żeby otwór się nie zamknął. Czy ta kocina musi mieć ciągle pod górkę?
....... Aniu, skolatanym sercem przy Was
Pieczarka pisze:Dzwoniłam do byłych właścicieli Michaliny. Zrobiłam taki oper ... że możecie być dumne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], northh i 81 gości