Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Iwa kochanie pamietaj co Ci wczoraj powiedziałam. Swiata nie zbawisz....niestety i ludzi z bezmyslnosci i okrucienstwa sama nie wyleczysz.....Musisz dbac o siebie bo jestes jedna i powaznie chora. Prosze Cie uwazaj na siebie. Wiesz ze emocje i nerwy w Twoim przypadku to zły doradca....prosze Iwa...
Mysle ze dobrze byłoby załozyc nowy watek w ktroym poprosimy ludzi z forum o pomoc dla Ciebie i kotow ktorymi sie opiekujesz tak dzielnie. Sama sobie nie poradzisz, kotow coraz wiecej...karmicieli nie ma....a od miasta nie licz na pomoc....niestety:( przerabiałam juz to kiedys i nic z tego nie wyszło:(.
Tutaj musimy wspolnymi siłami zadziałac:( tak to jest....
A Ty Iwa masz odpoczywac troche i sie nie stresowac.
Kociama pisze:aga9955 pisze:Iwa kochanie pamietaj co Ci wczoraj powiedziałam. Swiata nie zbawisz....niestety i ludzi z bezmyslnosci i okrucienstwa sama nie wyleczysz.....Musisz dbac o siebie bo jestes jedna i powaznie chora. Prosze Cie uwazaj na siebie. Wiesz ze emocje i nerwy w Twoim przypadku to zły doradca....prosze Iwa...
Mysle ze dobrze byłoby załozyc nowy watek w ktroym poprosimy ludzi z forum o pomoc dla Ciebie i kotow ktorymi sie opiekujesz tak dzielnie. Sama sobie nie poradzisz, kotow coraz wiecej...karmicieli nie ma....a od miasta nie licz na pomoc....niestety:( przerabiałam juz to kiedys i nic z tego nie wyszło:(.
Agnieszko ja wiem że to wszystko za trudne dla mnie samej![]()
Tylko tak trudno odmówić tym Biedom pomocy gdy tak w oczy prosząco patrzą![]()
nie potrafię przejść obok a potem spokojnie obie jeśc,spać,oddychać
Czasem wydaje mi sie to takie niesprawiedliwe ze ja sobie śpię w nagrzanym domu ,że mam co do ust włożyć,a Te biedaki marzną z pustymi brzuszkami![]()
Ostatniej nocy było -6stopni a ja myslałam co z tymi biedami
Lepiej żyć Ludziom egoistycznym,ja jestem mieczakiem poprostu![]()
Jak strasznie smutno że nie mam tu nikogo do pomocy fizycznej![]()
Dzisiaj przesiliłam nogę i powykrzywiało mi palce strasznie
ledwo mogę chodzić
Madzia utknęła w zepsutym pociągu gdzieś w pustym polu
martwie sie o nią
głodna biedaczka i zmarznieta![]()
No nic lece prasować koronki koniakowskie które dostałam od góralek na bazarek dla Kici
To tu wyproszę cosik to tam
A dzisiaj Pan ze sklepu zoo podarował dla Kociaków ze schroniska piłeczki które świecą w nocyale są śliczne mówię Wam
Axa76 pisze:Strasznie to wszystko smutne Kociamo co piszesz...
A na tę kicię potrąconą ile jeszcze potrzebujesz? Może dorzuciłabym coś... to byśmy się mogły umówić kiedyś, nie wiem jak często w C. bywasz...
annette88 pisze:Kociama pisze:aga9955 pisze:Iwa kochanie pamietaj co Ci wczoraj powiedziałam. Swiata nie zbawisz....niestety i ludzi z bezmyslnosci i okrucienstwa sama nie wyleczysz.....Musisz dbac o siebie bo jestes jedna i powaznie chora. Prosze Cie uwazaj na siebie. Wiesz ze emocje i nerwy w Twoim przypadku to zły doradca....prosze Iwa...
Agnieszko ja wiem że to wszystko za trudne dla mnie samej![]()
Tylko tak trudno odmówić tym Biedom pomocy gdy tak w oczy prosząco patrzą![]()
nie potrafię przejść obok a potem spokojnie obie jeśc,spać,oddychać
Czasem wydaje mi sie to takie niesprawiedliwe ze ja sobie śpię w nagrzanym domu ,że mam co do ust włożyć,a Te biedaki marzną z pustymi brzuszkami![]()
Ostatniej nocy było -6stopni a ja myslałam co z tymi biedami
Lepiej żyć Ludziom egoistycznym,ja jestem mieczakiem poprostu![]()
Jak strasznie smutno że nie mam tu nikogo do pomocy fizycznej![]()
Dzisiaj przesiliłam nogę i powykrzywiało mi palce strasznie
ledwo mogę chodzić
Madzia utknęła w zepsutym pociągu gdzieś w pustym polu
martwie sie o nią
głodna biedaczka i zmarznieta![]()
No nic lece prasować koronki koniakowskie które dostałam od góralek na bazarek dla Kici
To tu wyproszę cosik to tam
A dzisiaj Pan ze sklepu zoo podarował dla Kociaków ze schroniska piłeczki które świecą w nocyale są śliczne mówię Wam
Kociamko, te świecące piłeczki pójdą na bazarek ?
Trzymaj się, Kociamko! Ale najpierw daj odpocząc nodze, niech twój TŻ ją porządnie wymasuje ! I oby Madzia jak najszybciej się z tego pola wydostała, bidula.
Axa76 pisze:Ale ja naprawdę robię niewiele... a ze sterylkami to już w ogóle sobie nie wyobrażam, jak to organizować, przecież nie zataszczę klatki z kotem ręcznie do lecznicyJuż nie mówiąc o tym, że nie wiem, który jest kocurem, a który kotką...
Spotkamy się kiedyś pewnie, tylko jeszcze nie wiem kiedy, mam trochę roboty w tym tygodniu, a idzie jakoś koślawo.
trawa11 pisze:to ja czekam na piłeczkowy bazarek
Lemoniada pisze:Koniakowskie koronki? Ale takie zwykłe serwetki, rozumiem? Bo słyszałam gdzieś o majtkach robionych na szydełku i takie cuś to bym chciała
Aniołku co z tymi palcami? Jak to - powykręcało Ci?Nie potrafię sobie wyobrazić jak to wygląda, a co dopiero jak boli... To coś podobnego do skurczu?
Nie wiem już co na to Twoje zdrowie poradzićPrzede wszystkim jedz, pamiętaj, musisz mieć siłę!
trawa11 pisze:to ja czekam na piłeczkowy bazarek
Kociama pisze:trawa11 pisze:to ja czekam na piłeczkowy bazarek
Jejku Trawko jak fajnie![]()
to może kolory wymienię
ładny wrzosowy fiolecik
róż oczojebny![]()
pomarańcz i zółty tyż w łoczy rómbie
ładny seledyn i błekit
wystawię je razem z innymi fantami może jutro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 37 gości