Biedne wiejskie koty-minęła setka prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 14, 2007 12:18

niestety graszka_gn ma rację poczta wypina się na listy zwykłe - nie ma dowodu nadania nie ma listu - też się na to nacięłam jak mi wcięło przesyłkę (sprzedawałam coś na allegro i musiałam oddać kasę trochę byłam do tyłu na całej imprezie). Myślę że warto najpierw z listonoszem zagadać jeśli nie ma pewności co do tego czy dał list sąsiadowi. A jak dał - to koniecznie skarga. Choć w świetle stanowiska poczty wobec listów zwykłych boję się ze skarga może nic nie przynieść :-( i może z sąsiadem faktycznie po dobroci spróbować.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob lip 14, 2007 12:46

Dziewczyny sprawa na szczęście się wyjaśniła :D
Wczoraj gdy siedzielismy na spotkaniu z Nikajką do Madzi zadzwoniła jej kolezanka z wiadomościa że sąsiad odebrał od listonosza paczkę dla mnie.
Dzisiaj sie sprawa wyjasniła.
Nasz listonosz żadnej poczty dla mnie nie miał 8O wiec zdziwiłam sie o co tak naprawde chodziło z tym telefonem w sprawie paczki.
Mąż odebrał już przezyłkę od sąsiada :twisted:
Sąsiad wiedział że nas nie ma w domu i prosił żeby kurier bo była to przesyłka kurierska zostawił paczuszkę u niego :evil:
Prawdopodobnie był nasz sąsiadek bardzo sympatyczny a raczej ciekawy i kurier mu tą przesyłke dla mnie zostawił :roll:

Paczuszka była od Madzi 424 :D prawdopodobnie wszystko na miejscu ale nie jestem pewna :roll:
Madziu Kochana dziekuję Ci bardzo :D

Dobrze że w soboty poczta nieczynna u nas bo zrobiłabym awanturę a tu listek niewinny sie okazal :lol:
On od czasu kiedy mu zrobiłam grzeczny wykład w sprawie przekazow pocztowych chyba bał by sie zostawić cokolwiek u sasiada ale jeszcze mu przypomnę Ze choćby z nieba żaby leciały to nie życzę sobie by jakakolwiek przesyłka docierała nie do mnie a do sąsiada :evil:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lip 14, 2007 13:11

Ciesze sie ze wszystko dobrze sie skończylo :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lip 14, 2007 13:12

Ufff.....czyli wszystko jest dobrze. A ja tu już grubą artyleryję wytaczałam przeciwko Poczcie :twisted: :oops:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Sob lip 14, 2007 13:21

Ewa nic sie nie stało dobra rada przyda sie na zaś,bo poczta i tak szwankuje :lol:
Gdzie Ty się ukryłaś :roll:

Mosiu mój Mąż podziwia szczególnie Twojego słodkiego Arniego :love:
Wszystkie Masz Ładne i Kofane ale Arni ma to cos w sobie co bardzo przyciąga :D
Pozdrawiamy serdecznie

Kociama

Post » Sob lip 14, 2007 13:25

Dziekujemy serdecznie :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lip 14, 2007 21:03

A to zbuki jedne no! Prosiłam przecież, żeby doszło koniecznie na piątek! :evil:
Ale cieszę się, że wszystko już w porządku :D Sąsiada pewnie z zazdrości skręciło, że dostałaś życzenia na urodziny 8)

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob lip 14, 2007 21:20

Nie wiem bo był przepity jak diabli :roll:
Jego żona też miala wczoraj urodziny

Kociama

Post » Nie lip 15, 2007 10:19

Dzisiaj listonosz wreczył mi przesyłkę :D w Niedzielę.
Chyba wiedział ze jet to cos bardzo cennego bo bał sie zostawic w skrzynce.
Dziekuję Caty za Pamietnik Babuni,Niebajki,Skrzydłaka :1luvu:
Za piekne życzenia urodzinowe.

Lemoniadce dziekuje bardzo mocno za śliczna rameczkę na fotkę i serdeczne i bardzo gorące zyczenia :1luvu:

Jestem cała zryczana,dopiero teraz gdy mam tylu forumowych Przyjaciół czuje róznicę w smaku łez,zawsze myślałam ze smakuja tak samo.
Nie te łzy wzruszenia i radości są słodkie jak czereśnie,miód.
Zadaję sobie pytanie:jak sobie zasłuzyłam na Tylu Przyjaciół :?:
Ja nie wierzyłam że jeszcze kiedykolwiek w swoim życiu poznam Tylu Wspaniałych Ludzi przez wieeeelkieee L.
CZuję się jak w Bajce i wiem że tem czar juz nigdy nie prysnie :D
Dzieki Wam czuję się coraz bardziej bezpieczna i szczęsliwa

Tak Bardzo Was Wszystkich Pokochałam,moja Rodzina bardzo się powiekszyła :love:
Dziekuję i całuję wszystkich gorąco :D

Kociama

Post » Nie lip 15, 2007 11:41

Nie ma za co Skarbku, to tylko drobiażdżek był bo już czas mnie gonił :) Faajnie, że masz imieniny za niedługo 8)
To u Was doręczają pocztę również w niedzielę? Zazdroszczę, nasi listonosze w weekendy robią sobie wolne, a mnie czasem aż skręca jak czekam na ważną przesyłkę :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie lip 15, 2007 11:48

Dopiero wróciłam po tygodniu nieobecności a tu takie wieści.
Dołączam się do życzeń - spóźnionych mocno, ale równie gorących i serdecznych.
Żebym miała skaner to bym Ci przesłala piękne kartki (domowej roboty, ale nie mojej) - a tak to tylko życzenia: "Niechże Ci się spełnią najpiękniejsze sny i marzenia"

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Nie lip 15, 2007 13:08

kociama, to przecież na TYM forum normalka...tu same psychole siedzą / ikonka przedstawiająca psychola, jakkolwiek sobie go wypbrażasz /
Obrazek

Obrazek

EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!

caty

Od: Nie sty 01, 2006 18:36

Post » Nie lip 15, 2007 14:11

Kociama ! :1luvu:
Z wielką serdecznościa dołączam się do wszelkich dobrych życzeń - niech się spełniają wszystkie te Twoje i te DlaCiebie.

Bardzo się byłam zajeżyłam losem "niedostarczonej" przesyłki i niepotrzebnie podgrzewałam atmosferę - zwracam honor Twojemu doręczycielowi - ja też mam takich "superchłopaków" od listów i od paczek.

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon lip 16, 2007 10:50

Kociama,
długo mnie na forum nie było, ale teraz pędem lecę doczytywać co się u Ciebie wydarzyło przez ten czas!

Pozdrawiam ciepło.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon lip 16, 2007 11:18

Smutno mi bardzo :cry:
Rano telefon,Ciocia Która bardzo kocha Zwierzeta jest w szpitalu,dopadł ja wylew krwi do mózgu :cry:
Prawdopodobnie przezyje ale będzie sparalizowana :(
Nie wiem dlaczego wiatr tak bardzo w oczy wieje,ale miało byc tak cudownie
Ciocia zgodziła sie na adopcję Mijki którą opiekuje sie Bungo :crying:
Jestem wściekła na los.Ciocia chora,szansa Mijki na domek od zaraz przepadła.
Czuje sie teraz jak rozpruty worek,bo jak juz jet szanse na lepsze jutro to kłody wpadaja pod nogi i sie o nie potykam.
a juz chciałam wczoraj napisac do Bungo że jest domek,nawet żałowałam że Ciocia nie podjęła szybciej decyzji bo pezciez w piatek byłam w okolicach Krakowa,ale teraz to juz bez znaczenia :cry:

U nas upał straszny,Koty leżą jak placki,tylko Darta ten łobuz znowu rozciął na jakims szkle łapę :roll:
nic nie szanuje ostatnio tych swoich nóżek.
Nikt nie ma apetytu nawet dziczki wypinaja sie na papu i znikaja gdzieś w zaroslach.
Wczoraj wieczorem nakryłam pieć jezy które raczyły sie wystawiona karma dla Kotów.A tak mlaskały ,tak smakowało że nawet sie na mnie nie ogladały jakby mnie wcale tam przy nich nie było :)

Kociama

[poprzednia][następna]