Lifter pisze:Ropomacicze - no to operowac trzeba, teoretycznie mozna to wyleczyc antybiotykami (u mej kotki raz sie udalo, 100 lat temu jakies, jeszcze za PRL).
Lifter, to jednak nie ropomacicze, tylko trutka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Jest pod opieką weterynaryjną,wdrożone jest leczenie,jej organizm walczy,mała ma ogromną wolę życia
robię wszystko co mogę...
Zrobię wszystko i jeszcze więcej co w mojej mocy,aby małą uratować
Skaska,masz rację wszystkiemu winna jest trutka...
kicikicimiauhau pisze:Jest pod opieką weterynaryjną,wdrożone jest leczenie,jej organizm walczy,mała ma ogromną wolę życia
robię wszystko co mogę...
Zrobię wszystko i jeszcze więcej co w mojej mocy,aby małą uratować
Skaska,masz rację wszystkiemu winna jest trutka...
ropucha pisze:Może lepiej nie pisać o takich szczegółach w otwartym wątku. Różne świry mogą czytać.
Myszolandia pisze:ropucha pisze:Może lepiej nie pisać o takich szczegółach w otwartym wątku. Różne świry mogą czytać.
racja
kicikicimiauhau pisze:Myszolandia pisze:ropucha pisze:Może lepiej nie pisać o takich szczegółach w otwartym wątku. Różne świry mogą czytać.
racja
Dziewczyny, usunęłam rachunki - przez niektórych zostały nieopatrznie zrozumiane (są opłacone)
kicikicimiauhau pisze:Myszolandia pisze:ropucha pisze:Może lepiej nie pisać o takich szczegółach w otwartym wątku. Różne świry mogą czytać.
racja
Dziewczyny, usunęłam rachunki - przez niektórych zostały nieopatrznie zrozumiane (są opłacone)
kota7 pisze:kicikicimiauhau pisze:Myszolandia pisze:ropucha pisze:Może lepiej nie pisać o takich szczegółach w otwartym wątku. Różne świry mogą czytać.
racja
Ale ci konkretni niektórzy wszystko będą interpretować opacznie, nie ze słabości umysłu, a ze zwykłej złej woli, więc się nie przejmuj.
Kciuki za maleńką.
gisha pisze:Beata chyba zapomniała dodać, że na załączone rachunki dostała już pieniążki od przyjaciół z facebooka ....
mozah pisze:gisha pisze:Beata chyba zapomniała dodać, że na załączone rachunki dostała już pieniążki od przyjaciół z facebooka ....
Beata nie zapomniała tego dodać. We wtorek , 10 marca , godz 23.12 Beata wyraźnie napisała że wszystko do tej pory jest zapłacone .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości