SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 22:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

agula76 pisze:Dorotko wydrukowałam jednak Twoje ogloszenie :) porozwieszałam...cała Kościelna, super market, wspólna...jagiellonaska :) czekaj na tele:):):):)

Dzięki :ok: był jeden tel. ale o chłopaka i to zaginoł miesiąc temy. cecha charakterystyczna to ponoć wygryzione u nasady ogonka. Skierowałam pania jeszcze do schronu w sobotę jak będą wolontariusze.

Plotkara pisze: Jutro, jak będę wracać z zajęć, to wysiądę na centrum i posprawdzam jeszcze raz i w razie czego podam namiary : ) Na pewno je widziałam. Może ktoś je zerwał? U mnie w bloku ciągle wszystko zrywają, więc może i na centrum się to zdarza?

Zobacz Justynko może mi umkneło.
Ale całe podziemie było czyste. Wydaje mi się że sprzątają w nocy podziemie i ściny. Ale jak widziałaś, to chyba warto porozwieszać moje w większej ilości żeby były widoczne i jak ktoś szuka to może się natknie :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 07, 2012 8:22 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Uważajcie z rozklejaniem ogłoszeń, bo wolno to robić tylko w wyznaczonych do tego miejscach. Jak szukałyśmy suczki, która uciekła, to SM wlepiła nam mandat. Zadzwonili na tel. podany w ogłoszeniu. Ich nie interesuje treść, liczyło się, że ogłoszenie było przy chodniku na słupie. Jeśli tylko ściągają, to i tak nieźle.

Jak u was adopcje? U mnie było obiecująco, po czym te osoby, które zarezerwowały sobie kociaki, nie chcą ich już. Mam nadzieję, że chociaż ostatnia z nich umówiona na jutro, przyjedzie. Do tej pory tylko jedną kotkę wydałam. O tych podrośniętych nawet nie wspominam. Na 190 ogłoszeń jedna adopcja :strach:

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro lis 07, 2012 15:10 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dorota Wojciechowska, udało mi się znaleźć to ogłoszenie, ale na słupie na Kilińskiego. Chyba faktycznie na centrum czyszczą też ściany, bo doskonale pamiętam, gdzie wisiały ogłoszenia, a teraz jest tylko ślad z kleju.

Numer telefonu do ludzi od zaginione burej kotki: 501731023
Mam nadzieję, że to jej właściciele : )

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Śro lis 07, 2012 15:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Plotkara pisze:Numer telefonu do ludzi od zaginione burej kotki: 501731023

Dzięki Justynka zadzwonię jak wrócę do domu :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lis 07, 2012 16:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:
Plotkara pisze:Numer telefonu do ludzi od zaginione burej kotki: 501731023

Dzięki Justynka zadzwonię jak wrócę do domu :ok:

Nie ma za co : )

Plotkara

Post » Śro lis 07, 2012 17:25 Forum

:( niestety dla mojej znajdki to nie jej dom. Tam kotka sie znalazla. No coz czekamy dalej, póki co w piatek idziemy sie szczepic a za 2 tyg. sterylką i bedziemy szukac nowego domku
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro lis 07, 2012 19:31 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze::( niestety dla mojej znajdki to nie jej dom. Tam kotka sie znalazla. No coz czekamy dalej, póki co w piatek idziemy sie szczepic a za 2 tyg. sterylką i bedziemy szukac nowego domku

Przykro mi, że to jednak nie ona. :?

Plotkara

Post » Śro lis 07, 2012 19:37 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kasia mi napisała eskę że Kropeczkę dziś odebrał Pan który był w niedzielę w schr 28.10 i ją sobie wypatrzył ,ale ze względu na biegunkę Kropka nie została wydana.Dziś znalazła mam nadzieję swoją ostateczną przystań :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lis 07, 2012 21:39 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

mar_tika pisze:Kasia mi napisała eskę że Kropeczkę dziś odebrał Pan który był w niedzielę w schr 28.10 i ją sobie wypatrzył ,ale ze względu na biegunkę Kropka nie została wydana.Dziś znalazła mam nadzieję swoją ostateczną przystań :)

To super wieści, że następna bieda schroniskowa znalazła swój domek :ok:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 08, 2012 15:06 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Psiak znaleziony w autobusie wraca jutro do patologicznej rodziny :( Czy znacie kogoś kto mógłby na wszelki wypadek towarzyszyć tej pani, co go znalazła w przekazaniu psa z powrotem?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lis 08, 2012 15:43 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Mara S pisze:Psiak znaleziony w autobusie wraca jutro do patologicznej rodziny :( Czy znacie kogoś kto mógłby na wszelki wypadek towarzyszyć tej pani, co go znalazła w przekazaniu psa z powrotem?

A ten psiak musi do nich wracać?

Plotkara

Post » Czw lis 08, 2012 16:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Plotkara pisze:
Mara S pisze:Psiak znaleziony w autobusie wraca jutro do patologicznej rodziny :( Czy znacie kogoś kto mógłby na wszelki wypadek towarzyszyć tej pani, co go znalazła w przekazaniu psa z powrotem?

A ten psiak musi do nich wracać?

Oni go chcą a Ewa twierdzi, że nie można ludziom nie oddać ich psa :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw lis 08, 2012 19:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

P.Aneta po apelu na FB zakupiła dla schroniska 66 puszek karmy.W niedzielę i dzis dokarmiłam koty łącznie z dziczkami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Łezka i Cola trafiły na część Adopcyjną ,z adopcji cofnięta została Stokrotka ma KK.Bambus dziś wrócił z kastracji,do adopcji poszła Nutka.Jutro na sterylkę jedzie Blue i później bezpośrednio jedzie do domu tymczasowego

Na kicharni padły dwa koty.

mar_tika

Post » Czw lis 08, 2012 20:33 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Dodałam na str Bambusa,Hebanka i Bursztynka .Napisałam tyle ile o tych kotach wiem ,jeżeli ktoś chce je opisać bardziej kwieciście bardzo proszę

mar_tika

Post » Czw lis 08, 2012 23:17 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Przepraszam za OT ale poszukuję osoby która zgodziłaby się zrobić wizytę przedadopcyjną dla dwóch kocurków. Osoba zainteresowana adopcją mieszka w Sosnowcu przy ulicy Modrzejowskiej. Bardzo proszę o pomoc.

Catka

Od: Pt kwi 16, 2010 20:46

[poprzednia][następna]