Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Tuptuś jest cudownym tatusiem i opiekuje się mały,mi ,wylizuje,masuje pupki ,daje swoje sutki do ciągnięcia i bardzo mnie wciąż zadziwia.
To jest tatuś karmiący teraz też karmi i utula dzieciaki do snu po jedzeniu.Jak dobrze ,że go mam on zastępuje im mamusię choć troszkę,jest niesamowity.
horacy 7 pisze:Wróciliśmy niedawno najpierw trzeba było dać papu bo maluchy głodne mocno były.Więc tak Lord lepiej lecz jeszcze antybiotyk do niedzieli .Atomek ma nadal brzydkie oko i zmiany na rogówce zmieniono antybiotyk na biodacynę i corneregel na solcoseryl tylko żelu jeszcze nie kupiłam bo nie było w aptece w Olsztynie a u nas już zamknięte.Do tego na dzień dosłownie krople dexametazon.Antybiotyk tak jak Lord do niedzieli.Maluchy dzisiaj w końcu odrobaczone pierwszy raz Nutka i Bąbel dobrze możemy powoli zaczynać szukac domów.Kleksik oko zdecydowanie lepiej jeżeli tak pójdzie dalej chyba uratujemy je.Dropsik jeszcze nadal antybiotyk dwa razy dziennie czyli kujki nadal,oko bardzo brzydkie też zmieniono leki mają z Atomkiem takie same.U niego będzie walka o oczko.Dropsik w końcu zaczął przybierać jest najmniejszy waży 295g , przybyło mu 95 g.Nutka zaś największa kobieta jest waży 500g i najbardziej rozrabia.
joanna3113 pisze:Basiu dziękuję za przywiezienie zdjęcia RTG. Czekam do jutra na konsultacje. Poddano mi pomysł, jak zajdzie konieczność amputacji łapki mamusi to po wszystkim mam ją oddać do schroniska.
alab108 pisze:O rany, kamień spadł mi z serca, tak się wystraszyłam
dana2509 pisze:Witam po długiej nieobecności.
Przeczytałam wszystko co działo się w ostatnim czasie.Był smutek, były łzy, ale jest też nadzieja na lepsze.
Basiu- mówiłam to nie raz, ale powtórzę -JESTEŚ ANIOŁEM.
horacy 7 pisze:Tuptuś jest cudownym tatusiem i opiekuje się mały,mi ,wylizuje,masuje pupki ,daje swoje sutki do ciągnięcia i bardzo mnie wciąż zadziwia.To jest tatuś karmiący teraz też karmi i utula dzieciaki do snu po jedzeniu.Jak dobrze ,że go mam on zastępuje im mamusię choć troszkę,jest niesamowity.
Wprost niesamowite.Brawo Tuptusiu
Wszystkie zdjęcia cudowne ale te mnie urzekły:![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 51 gości