BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 18:32 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu jeśli chodzi o pralkę to doczytałam, że już cała kwota zebrana :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob kwi 14, 2012 20:00 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

strasznie się cieszę ,zaraz tam zajrzę .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob kwi 14, 2012 20:28 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

jest ,faktycznie :D
strasznie się cieszę .
Pamiętam jak Grześ leżał w szpitalu i po tygodniu powiedzieli że z wyników wyszły bakterie ,że jest dobrze..jak strasznie się cieszyłam,a na drugi dzień że jednak to rak płasko nabłonkowy ,szybko dający przerzuty ,nie rokujący...
jak by świat się zatrzymał ,jak by życie w koło zamarło...a mąż patrzył mi w oczy i szukał w nich pocieszenia ...i musiałam uśmiechnąć się i powiedzieć całkiem przekonująco że damy radę ,nie takie mieliśmy problemy i radziliśmy sobie...
wcześniej to mówiłam mamie
nie daliśmy rady ,kłamałam .

teraz odnalazłam koleżankę którą kiedyś kochałam miłością wielką ,moi się ze mnie śmieli że ona będzie rodziła a ja będę krzyczała z bólu.
Nasze drogi się rozeszły :oops:

Odnalazłam ją niedawno,jeszcze się nie spotkałyśmy ,wiem że ma 6 kotów i 2 psy ,wszystko to bidy pokaleczone przez życie ..sama ma raka .

:cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 22:03 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dobrej nocy kochani ,dobrej ,przespanej ,takiej która przyniesie ulgę ,zapomnienie ,..ukojenie.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 8:06 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

i dobrego dnia

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Nie kwi 15, 2012 8:47 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

ja też życzę dobrego dnia, Dorotko nie każdy rak to wyrok, może akurat w przypadku Twojej koleżanki będzie wszystko dobrze, bo tak musi być :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie kwi 15, 2012 10:45 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

witam kochani.
na dworzu znów brzydko ,za to zapach po deszczu strasznie miły .
na ogródku życie wre ,niektóre cebulki wierzchem leżą ,pewnie Burasia kibelek sobie kopała :lol:
Ufka dobrze ,niestety wieczorem układa się na poduszce i wtula we mnie ,a Tytek :cry: muszę odwracać się na drugi bok i dopiero tam się obłapiamy z moim kocim facetem :wink:

zbliża się maj ,ciężko mi .
To już 3 lata.

koniec kropka.

Tytek i Polatucha na antybiotykach wracają do zdrowia :ok: z tym że Tytek pociągnie antybiotyk ze 3 tyg.minimum.

BB oczy nadal okropne ,po nocy mokry pysio :? nie wiem czy nie powinnam przejechać się z nią do okulisty :cry:
oczy przemywam jej ze 3-4 razy dziennie ,krople Difadol zero efektu. :roll:
zatkane kanaliki?

Dziś zakończyłam odrobaczanie ,wieczorem wyparzę kuwetę.
z psami nie ma tego problemu :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 11:58 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

podłączyłam poidło które dostałam od Kotinki :1luvu: poidło filtruje wodę ,spływa takim wodospadem :wink:
Koty bardzo zainteresowane nowym sprzętem ,ale sie boją ,tylko Kropcia odważnie jak królowa zasiadła przy tronie tz. poidle i maca :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 15:03 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Poprzycinałam troszkę róże na ogródku ,3 krzaczki porzeczek ,jakieś badyle co to wyrosły nie wiadomo skąd i po co .
Znów się rozpadało...psy upaprane po uszy ,zwłaszcza że gonitwy uskuteczniały .
Koty wciąż obserwują warczące poidło ,niektóre próbują łapką walić inne przypłaszczone do podłogi czekają żeby ją zaatakować :ryk:
moje głupole kochane :mrgreen:
Ufka poszła do koszyczka ,tam ma troszkę intymności ,bo to niełatwo się umyć ,a pozy robi niesamowite.
Wydaje mi się że wszystko jest ok .
Jutro na kontrol i zastrzyk .
Oby tylko pogoda się poprawiła bo mi zad zmoknie na rowerze :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 15:42 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Witaj Dorciu:-) u nas też pogoda nie najlepsza, ale wszyscy czekamy cierpliwie na słoneczko...Musia-Amelka swobodnie chodzi po ogródku oczywiście swoimi ściezkami (sprawdzonymi a jak) a od wczoraj ma bardzo dobry humor, pierwszy raz odkąd mieszka z nami bawiła sie piłeczką zawiniętą w koc oczywiście na kanapie (mojej kanapie) - zakopywała i odkopywała a ogonek latał wokół własnej osi :mrgreen: potem było wielkie zmęczenie...i padłyśmy razem w objęcia morfeusza...dużego nie wpuściłyśmy na kanapkę...lubimy dużo luzu :smiech3:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie kwi 15, 2012 16:14 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu jakbyś miała kogoś chetnego na psiaka w typie Yorczka to ja mam u siebie takiego malucha:
Obrazek

Ma ok 2 latek, lubi inne zwierzaki i dzieci. Bezproblemowy, trzyma czystość, nie wybredny, cudo nie pies :)
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Nie kwi 15, 2012 16:15 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

jaki śliczny pysio :D
a może wejdź w wątek Rico na dogo i wstaw małego ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 16:23 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:jaki śliczny pysio :D
a może wejdź w wątek Rico na dogo i wstaw małego ?

A rico ma wątek? nie widziałam :P

ps. Juz mam :) Zaraz tam dam cynka :)

bulefka

Post » Nie kwi 15, 2012 16:27 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

powodzenia :ok:
a jakie były jego losy ?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 15, 2012 16:56 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:powodzenia :ok:
a jakie były jego losy ?

Błąkał sie jakis czas niedaleko poznania, w końcu został przewieziony do przytuliska, był tam miesiąc a od dzisiaj jest u mnie na DT.
Prawdopodobnie ktos go wyrzucił bo miał zaawansowane zapelenie odbytu i prawie miesiac to leczyli.
W chwili obecnej zdrowy czysty i pachnacy szuka domku. Jest przecodowniasty :1luvu:

bulefka

[poprzednia][następna]