Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Niunia przetestowana. Ogólnie zrobiliśmy jednak test płytkowy snap. W końcu udało mi się złapać moją wetkę. Podobno te testy co wysyłają do laboratorium to też płytkowe są. No chyba, że na PCR się wyśle ale to jest koszt 200zł. Poleciła mi test snap i zrobiliśmy.
WYSZŁY DWA MINUSY!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i co teraz robimy? Kotek jest zdrowy więc nie wiem jak tam z tą adopcją będzie. Będę pisać do Agn.
To znaczy że Niunia nie ma białaczki, to ja już tych testów nie rozumie .To ja bym musiała swoje białaczkowe znów przetestować ...
czasami robisz test w momencie, gdy kot walczy z wirusem - dlatego wskazane jest powtórne testowanie.
Ale z tego co pamiętam to Niunia nie miała białaczki tylko fiv i flatego miała jechać do Agn do Torunia - ale Agn chciała miec pewność, że białaczki nie ma stąd poprosiła o powtórzenie testu. Jimmy zdecydował się też na powtórzenie fiv i okazały się dwa minusy.
Dobrze , dobrze jestem w szoku i mi się pomotało masz racje miała Niunia fiv , a teraz nie ma nic ...
A co mam teraz zrobić z białaczkowymi