IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 21:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

No ja tylko mogę napisać brawo :ok: i tak trzymać :ok: :dance2: :dance:

A z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wszystkim Wszystkiego Dobrego :piwa:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt gru 30, 2011 21:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:No więc Ulu najdroższa :mrgreen:
Klucze Twe przejęła Pani Ewa :wink:
A Twoje wkrótce będą, problem tkwi w tym że Pan klucznik nie może dorobić kluczyka tego małego :twisted:

a moze w plazie dorobia....
BASIA jestem umowiona na jutro z chetnym na dyzury czy moge mu dac klucze do dorobienia czy to za szybko :?: :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt gru 30, 2011 22:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

[quote="herzpl"a moze w plazie dorobia....
BASIA jestem umowiona na jutro z chetnym na dyzury czy moge mu dac klucze do dorobienia czy to za szybko :?: :?: :?:[/quote]

Nie byłabym taka od razu chętna by rozdawać klucze. Chciałabym byś wpierw z Nim pochodziła parę razy na dyżur 2-3 tygodnie. Jeśli mu się nie znudzi i będzie ok. To wtedy można mu dać klucze. Tak od razu to raczej jestem przeciwna, ale niech Marta się jeszcze wypowie i inne osoby.
MIKUŚ

Post » Pt gru 30, 2011 22:24 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:[quote="herzpl"a moze w plazie dorobia....
BASIA jestem umowiona na jutro z chetnym na dyzury czy moge mu dac klucze do dorobienia czy to za szybko :?: :?: :?:

Nie byłabym taka od razu chętna by rozdawać klucze. Chciałabym byś wpierw z Nim pochodziła parę razy na dyżur 2-3 tygodnie. Jeśli mu się nie znudzi i będzie ok. To wtedy można mu dać klucze. Tak od razu to raczej jestem przeciwna, ale niech Marta się jeszcze wypowie i inne osoby.[/quote]
ja z nim nie moge chodzic bo on moze tylko po poludniu to ktos inny musi go wziac pod skrzydla moze ty :?: :?: :?:

herzpl

Post » Pt gru 30, 2011 22:52 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:ja z nim nie moge chodzic bo on moze tylko po poludniu to ktos inny musi go wziac pod skrzydla moze ty :?: :?: :?:

Faktycznie zapomniałam. No cóż spróbujemy jakoś go poustawiać. :wink:
MIKUŚ

Post » Pt gru 30, 2011 23:47 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:ja z nim nie moge chodzic bo on moze tylko po poludniu to ktos inny musi go wziac pod skrzydla moze ty :?: :?: :?:

Faktycznie zapomniałam. No cóż spróbujemy jakoś go poustawiać. :wink:

odezwe sie jak sie zjawi zobaczymy czy bedzie chcial jeszcze jak mu opowiem co ma robic :wink:

herzpl

Post » Sob gru 31, 2011 12:01 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Zrobiłam dyżurek.Wzięłam część prania .

Maluszek zjadł juniorka z wczoraj więc go nie szprycowałam strzykawą .Dałam mu mokre zobaczymy czy do wieczorka coś zje .Jak nie poproszę p.Ewę coby go nakarmiła.Kupki ma ok.Uważajcie na termofor,trzeba go dokręcac mocno niestety kapie z korka .Dziś mialuch miał zalaną podusię

Co z Ksawerym i dwoma od Martyny.Czy one są po szczepieniu?Za niedlugo sfiksują w tych boksach.
Bercik mi pitnął podczas sprzątania boksu.Nie dałam rady go złapać :roll:Sory

W wolierze któryś kot zwymiotował,w wymiocinach była glista.Czyli całe towarzystwo idzie do odrobaczenie :?
Cholerka Stilowi leje się z chorego oka .Nie jest to ropa ,ani jakaś mętna wydzielina ale woda.Może warto mu je przemywać solą fizjologiczną?

Ogólnie cisza i względna harmonia.Teraz tylko domki potrzebne:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob gru 31, 2011 14:42 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Bercika wrzuciłam do boksu. Niestety siedzą jeszcze ze 2 - 3 dni w boksach i basta do woliery. Muszą tydzień odsiedzieć po szczepieniu. Nie ma że boli.

Ciekawe kto - szcuję że Ksawery. Bo wszyscy inni regularnie są odrobaczani. Chyba że Selena, ona tylko odrobaczanie przez skórę. Do pyska nie da rady jej włożyć. Wszysycy inni poodrobaczani byli jakieś 2 miechy temu.
No ale wtedy trzeba całe stado odrobaczyć. Przed wypuszczeniem Miszy i Bercika bo oni również sa po odrobaczaniu.
MIKUŚ

Post » Sob gru 31, 2011 17:32 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Wpadłam zyczyć Wam , żeby zapału i ludzi dobrej woli było w 2012 jeszcze więcej. i kociaki żeby domy znalazły:) I w ogóle, no:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Sob gru 31, 2011 18:14 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

W czas wesołych pląsów , imprez , huku petard i rozpusty
chcę Wam życzyć by w Przystani lokal , każdy boks był pusty
by kociastych bied bezdomnych procent całkiem był niewielki
by po wyleczone zdrowe ustawiały się kolejki
Wam , załogom jakże zgranym zdrowia szczęścia i słodyczy
sylwestrowo - noworocznie wierszokleta pewien życzy .

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob gru 31, 2011 19:15 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

w poniedzialek po poludniu stawi sie na dyzur nowy wolontariusz umowiony z basia na pokazowke mam nadzieje ze z nami zostanie :!: :!: :!:
ja prosze o dyzor od poniedzialku do srody rano mam nadzieje ze juz zadne z nas nie bedzie chore :roll:

herzpl

Post » Sob gru 31, 2011 19:26 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Witam wszystkich :D

Też mam nadzieje, że z Wami zostanę :)

Udanego sylwestra wszystkim życzę i wszystkiego dobrego w nowym roku :)

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Sob gru 31, 2011 19:38 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Victor pisze:Witam wszystkich :D

Udanego sylwestra wszystkim życzę i wszystkiego dobrego w nowym roku :)

no hej myslalam ze bedziesz jezus :wink:

herzpl

Post » Sob gru 31, 2011 22:04 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Obrazek
wszystkiego dobrego, kociego w Nowym Roku, zdrowka przede wszystkim Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 01, 2012 17:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Victor pisze:Witam wszystkich :D

Witaj Victor. Cieszymy się że chcesz spróbować.
Jutro zobaczysz się z kimś od Nas w realu. Mam nadzieję że "praca" Ci się spodoba :wink:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]