Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 21:05 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dzisiaj do adopcji poszły 4 koty:)

Przystojniak, Biała mała z czarnymi plamkami i 2 buraski z adopcji, ktore trafiły dzisiaj z kwarantanny...ale wszystko po kolei..

Najpierw poszła do domku mała biała - dobry domek,
potem Przystojniak - dziewczyna ma już kota, bardzo odpowiedzialny domek,
i na koniec Państwo przyjechali po małą koteczkę......i wyjechali z dwoma małymi kocurkami... czekałem na nich ponad pół godz. w schronie po wolontariacie..... jechali z Zawiercia przez Katowice...... i dotarli... długa rozmowa i poszły dwa buraski... oby więcej takich adopcji...
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Sob gru 10, 2011 21:07 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

I wielkie dzięki dla Jadzi i Wiesia za pomoc z transportem psiaków.... bez Was byłoby ciężko...... DZIĘKUJĘ:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob gru 10, 2011 21:15 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

W poniedziałek na kastację idzie rudo-biały i biało czarny na kasrację,
we wtorrek 2 sterylki.....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob gru 10, 2011 21:19 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jak Twoje polowanie na gryzonia ?

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob gru 10, 2011 21:25 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

The Szops pisze:Jak Twoje polowanie na gryzonia ?

Nie miałem czasu, żeby się tym zająć - w poniedziałek mamy nowego wolontariusza kociego, więc może uda nam się w pon. eksmitować myszę...
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob gru 10, 2011 22:18 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:I wielkie dzięki dla Jadzi i Wiesia za pomoc z transportem psiaków.... bez Was byłoby ciężko...... DZIĘKUJĘ:)

Dajcie znac jak czuje sie ten rudasek pogryziony, strasznie mi go zal taki mily psiaczek a jaki grzeczny caly czas lezal mi na nogach a ja go glaskalam.
Koc zlozylam w czworo i wyscielalysmy mu z Roksana w klacie zeby mial mieciutko.
Czy po opatrzeniu ran wrocil czy zostal w lecznicy?
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob gru 10, 2011 22:20 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:I wielkie dzięki dla Jadzi i Wiesia za pomoc z transportem psiaków.... bez Was byłoby ciężko...... DZIĘKUJĘ:)

Nie ma za co - pomagamy i pomagac bedziemy w miare mozliwosci.
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob gru 10, 2011 22:32 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:Dzisiaj do adopcji poszły 4 koty:)

Przystojniak, Biała mała z czarnymi plamkami i 2 buraski z adopcji, ktore trafiły dzisiaj z kwarantanny...ale wszystko po kolei..

Najpierw poszła do domku mała biała - dobry domek,
potem Przystojniak - dziewczyna ma już kota, bardzo odpowiedzialny domek,
i na koniec Państwo przyjechali po małą koteczkę......i wyjechali z dwoma małymi kocurkami... czekałem na nich ponad pół godz. w schronie po wolontariacie..... jechali z Zawiercia przez Katowice...... i dotarli... długa rozmowa i poszły dwa buraski... oby więcej takich adopcji...

Osz kurde Przystojniak ma poczatki grzyba :? Sygnalizowałam to dziewczynom z dogo.Wiem ze Biała z grzybem została conięta z adopcji i tym drugim kotem miał waśnie być Przystojniak:/.Trzeba z domkiem zdzwonić się i dać znac coby go biokanem zaszczepiła.

Bardzo się cieszę że Mysieńka pojechała .Domek naprawdę fajny
A co z tym panem co miał się zgłosic o malucha biało-rudego 8) :?:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie gru 11, 2011 0:18 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie gru 11, 2011 8:56 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Pani, która miała przyjechać po kotka bez nózki niestety nie pojawiła się. Bardzo proszę o wstawienie jednak jego zdjęć na strone schroniskową.
Piotrek i co z tym rudym?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Nie gru 11, 2011 18:35 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Jaaga pisze:Pani, która miała przyjechać po kotka bez nózki niestety nie pojawiła się. Bardzo proszę o wstawienie jednak jego zdjęć na strone schroniskową.
Piotrek i co z tym rudym?

Dobrze Jaga wstawię kociaka jutro na str .
Nie wiem o którego rudego pytasz,o Szkieletorka czy o biało-rudego malucha?
Szkieletorek miał dziś puste miseczki i suche i mokre wszamał ze smakiem i jak na razie ma apetyt i mam nadzieję że bedzie oki.
Maluch biało-rudy z chorej kwarantanny dziś padł:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie gru 11, 2011 19:05 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

UWAGA ZAGUBIONY KOTEK !!!
Witam , dzis wracajac z kociej chatki zauwazylam na przystanku pod wydzialem informatyki w Sosnowcu ogloszenie - ktos poszukuje zaginionego 8 miesicznego kotka rasy brytyjskiej blekitnej, kotek nazywa sie FRED. Bardzo latwo go rozpoznac bo chyba mial powazny wypadek w okolicy prawego oka , w tej czesci pyszczek jest wyraznie znieksztalcony . Niestety numeru tel. nie zapamietalam bo musialam sie szybko przesiasc . Gdyby ktos zglosil takiego kociaka do schroniska wiedzcie ze ten kotek jest poszukiwany przez wlasciciela , postaram sie sprawdzic numer telefonu i go zamiescic.
Gratalacje dla schroniskowej kociarni za lawinowe adopcje !

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie gru 11, 2011 19:29 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Niedawno był w KCH młody rudo-biały kocurek Arni. Jak trafił do schronu ten kociasty? Mam nadzieję, że to zbieg okoliczności.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Nie gru 11, 2011 22:33 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

The Szops pisze:Niedawno był w KCH młody rudo-biały kocurek Arni. Jak trafił do schronu ten kociasty? Mam nadzieję, że to zbieg okoliczności.

To jest Arni
Obrazek

Obrazek

Myślę że to tylko zbieg okoliczności
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon gru 12, 2011 8:34 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kropeczka13 pisze:
The Szops pisze:Niedawno był w KCH młody rudo-biały kocurek Arni. Jak trafił do schronu ten kociasty? Mam nadzieję, że to zbieg okoliczności.

To jest Arni
Obrazek

Obrazek

Myślę że to tylko zbieg okoliczności

Myślę, że to ten sam...ale dzisiaj to dokładnie sprawdzę.
ObrazekObrazek

wolontariusz

[poprzednia][następna]