Thorkatt pisze:Dzisiaj matura z angielskiego.
Bestla zasnęła na książkach i notatkach z anglika. Jak wchłonie wiedzę, to jeszcze zdąży na maturę rozszerzona po południu.
umęczona matka
Matko dobrze będzie!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Dzisiaj matura z angielskiego.
Bestla zasnęła na książkach i notatkach z anglika. Jak wchłonie wiedzę, to jeszcze zdąży na maturę rozszerzona po południu.
umęczona matka
Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj się zmartwiłam, bo dostałam zbiorczą fakturkę jeszcze za leczenie Cartmana, za leczenie Kloszarda i za jego sterylkę. Kwota jest powalająca 444 zł. Bazarki znów potrzebne, bo nasz minus będzie mega
Hanulka pisze:Mruczeńka1981 pisze:Wyślijcie po znajomych
http://allegro.pl/show_item.php?item=1600535407
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj się zmartwiłam, bo dostałam zbiorczą fakturkę jeszcze za leczenie Cartmana, za leczenie Kloszarda i za jego sterylkę. Kwota jest powalająca 444 zł. Bazarki znów potrzebne, bo nasz minus będzie mega
O CHOLERA
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Dzisiaj się zmartwiłam, bo dostałam zbiorczą fakturkę jeszcze za leczenie Cartmana, za leczenie Kloszarda i za jego sterylkę. Kwota jest powalająca 444 zł. Bazarki znów potrzebne, bo nasz minus będzie mega
O CHOLERA
Dyrektorko! Dzisiaj pójdzie jeszcze jeden bazarek tudzież abonament za 3 miesiące, ale po południu. Muszę obrobić zdjęcia a teraz lecę do weta poszczepić parę talibów (może znajdzie się też jaka szczepionka na grzeczność)
AniaWrocław pisze:
Krynia! Co by Skarbonka zrobiła bez Ciebie
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:
Krynia! Co by Skarbonka zrobiła bez Ciebie
![]()
ażem opluła monitora
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 71 gości