Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 23, 2011 11:50 Re: Legnica

Nie przelatywało gdzieś tam nad Legnicą ufo przed kilkoma miesiącami??

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro lis 23, 2011 12:32 Re: Legnica

Ufo to nie wiem,ale mam jakieś takie nieodparte wrażenie że farmaceuta miał jednak rację,że skutki uboczne uwielbiania Juliana właśnie się u mnie nasiliły.
Prawdopodobnie pisanie tutaj jest jedyną formą odreagowania moich frustracji i pomaga mi skutecznie obniżyć ciśnienie.
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 12:43 Re: Legnica

Kontratak inaczej rewanż.Zarejestrowałam wczoraj jak Żyjątko uskutecznia swoją zemstę na mnie,za poucinanie mu 8 prywatnych,osobistych części jego szlachetnego ciała.
Próbował odebrać mi moją złotą rybkę do spełniania moich najskrytszych marzeń...to znaczy...kiedyś będzie je spełniać...
ale wróćmy do relacji:

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 12:46 Re: Legnica

Obrazek
Obrazek

zwróćcie uwagę na brak średniej figurki
8) to jedyne jego wczorajsze,maleńkie zwycięstwo
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 12:48 Re: Legnica

teraz najlepsze:
KAPITULACJA

Obrazek
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 12:52 Re: Legnica

Czuję dzisiaj coś tak jakby,no może nie rozczarowanie,bo to zbyt mocne określenie,ale niedosyt może,o tak.Brązowa Zasłonka wisi tak jak wisiała,nietknięta,od wczoraj.
Nastawiłam się na wielką wojnę a tu co?zaledwie rewolucyjka z tego wszystkiego wyszła?
Jakos tak dziwnie.
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 13:00 Re: Legnica

Sięgnęłam do moich tajnych,strategicznych notatek i doczytałam że być moze,przeciwnik/przeciwnicy próbują uśpić moją czujność.Dobrze napisałam,to nie błąd-przeciwnicy- 8)
Muszę dziś Bayerowi wyprać tył.
Nie jestem tylko pewna czy się zmówili,czy Bayer wspiera Żyjątko spontanicznie (bo spontana to Bayer ma wyjątkowo wybujałego).
Na pewno jestem zmuszona do zniknięcia,a nawet częstego znikania w łazience,co uniemożliwi mi obserwowanie ruchów przeciwnika.
A właśnie dziś Zielona Zasłonka zawiśnie w swoim oknie.
Albo są bardzo cwani,albo wspiera ich fizjologia Bayera 8)
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 14:49 Re: Legnica

Wyprać tył Bayera-to taki skrót myślowy,jedynie.
Tak na prawdę zawiera w sobie konieczność wykonania mnóstwa czynności,takich jak;zmiana pościeli,kap,wycieranie blatów,parapetów,szorowanie tu i ówdzie dywanów,wietrzenie mieszkania itp. itd.
Uwijam się jednym słowem.
A on,czyli Żyjątko próbuje mnie ogłupić do reszty.
Jest wszędzie tam gdzie jestem ja,a nawet miewam wrażenie że jest w kilku miejscach naraz,bo jeśli wezmę pod uwagę maksymalny,możliwy czas przemieszczania się jakiegokolwiek żywego organizmu,to tracę pewność ilu ich jest?
Prawdopodobnie o to właśnie mu chodzi.Chce żebym się przestraszyła i myślała że są ich całe hordy.
Wiem jak nie dać się zwariować:zacznę ich liczyć i jeśli dojdę jakichś 30szt. założę jednemu z nich obróżkę.Z obróżką na szyi nie będzie mógł oszukiwać.
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 14:54 Re: Legnica

Jeszcze rano wierzyłam że mój sukces zbliża się wielkimi krokami.
Ale teraz...
Jestem zmęczona i mam ochotę wywiesić białą flagę,a dla zachowania resztki godności udawać ze wystrój mieszkania i to co Żyjątko potrafi w nim wyprawiać jest przeze mnie akceptowalne.
Jeśli dojdzie do mojej porażki,to od dnia kiedy ją ogłoszę będę najgorszym wrogom życzyć :
obyś za przyjaciela miał Maxa.
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 14:57 Re: Legnica

Nie rozumiem dla czego nie atakuje go drzemka?
Zbliża się 15,już dawno powinna była go obezwładnić w jakiejś budce lub choćby na fotelu.
Tracę sprzymierzeńców.
Legnica

Post » Śro lis 23, 2011 16:59 Re: Legnica

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lis 23, 2011 18:55 Re: Legnica

Co może oznaczać ta cisza?? :?: Czekamy na świeże wiadomości z linii frontu :ok:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro lis 23, 2011 20:13 Re: Legnica

Legnica poległa :?: 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro lis 23, 2011 20:27 Re: Legnica

:)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Śro lis 23, 2011 21:27 Re: Legnica

Może by trzeba z odsieczą wyruszuć :D ?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

[poprzednia][następna]