KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 02, 2011 20:58 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:
A zganij :?: napewno nie ja :lol: tylko p.W :ryk:

Ooo...no proszę jaki talent :roll: kto by pomyślał :smiech3:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw cze 02, 2011 21:34 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:Po dzisiejszym dyżurze stwierdzam,
W części z boksami nie ma ciepłej wody

A wczoraj była,jutro wyślę mojego technicznego to moze cos zaradzi :wink: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw cze 02, 2011 21:45 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Cookie1706 pisze:
jadziaII pisze:
Ewa bedziesz :?: a jak nie to pozycz koszulke :lol:

Ewa nie wiem czy będzie ale koszulką na pewno się podzieli :wink:
Już o tym rozmawiałyśmy :mrgreen:

A do pomocy Jadziu na 100% będziesz miała moją młodsza siostrę :smokin:

mam szpital w domu, nie wiem czy sie wyzbieram ale koszulke przywioze , Jadziu zadzwonie jutro, przepraszam

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw cze 02, 2011 22:54 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

To znów ja :mrgreen:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.06.-12.06.2011
06.06. pon. rano brak wie. Teresa
07.06. wt. rano brak wie. brak
08.06. śr. rano Dorotka wie. brak
09.06. czw.rano Asia,Bogusiawie. Teresa
10.06. piat rano Bona44 wie. brak
11.06. sob. rano brak wie. Bona
12.06. niedz. Dorotka wie. Cookie

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 02, 2011 23:14 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Swego czasu Teresa pisałaś o suce i 2-jce szczeniąt w typie onka w ok. Kilińskiego.
Czy to nadal aktualne? Z tego co wiem psy zniknęły 8O Czy ktoś coś wie na ten temat lub w ogóle cokolwiek w tej sprawie?
MIKUŚ

Post » Czw cze 02, 2011 23:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dziewczyny zapraszam na bazarek ;) viewtopic.php?f=20&t=128555
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw cze 02, 2011 23:48 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

MIKUŚ pisze:Swego czasu Teresa pisałaś o suce i 2-jce szczeniąt w typie onka w ok. Kilińskiego.
Czy to nadal aktualne? Z tego co wiem psy zniknęły 8O Czy ktoś coś wie na ten temat lub w ogóle cokolwiek w tej sprawie?

Tak psy zniknęły Pan który się nimi opiekuje próbuje ustalić co się z nimi stało, z ostatnich informacji jest podejrzenie że zgarnął je jakiś kolejarz , który pracuje tam bo te garaże to są byłe tereny należące do PKP, zabrał je po kryjomu nokomu nic nie mówiąc i neistety podejrzewają że jak wywiózł psy to gdzieś w kieleckie niestety na dzień dzisiejszy nic więcej nie jest wiadomo o ich dalszym losie.

terenia1

Post » Pt cze 03, 2011 7:27 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Jutro rano postaram się przyjechać do KCh. Mam jednorazowe fartuchy (może się przydadzą) i muszę oddać niebieski kontenerek w którym zabierałam Grację. Kto będzie jutro rano?
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

Post » Pt cze 03, 2011 7:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Mara S pisze:Po dzisiejszym dyżurze stwierdzam, że w boksie Smoły było pełno czarnych kłaków - trochę to dziwne - najwyraźniej ona się bardzo drapie albo łysieje. Ponadto z prawej strony szyi ma ona jakiś wielki odstający strup z łysą obwódką.

Jeśli Nosek nie wróci na wolność to w końcu przeciśnie się pod tymi kratami albo zawyje na śmierć...

Kotka przywieziona wczoraj ze sterylki jest bardzo miła ale wylała sobie wodę na ręcznik i dałam jej nowy a ten jej się suszy na drabince.

W części z boksami nie ma ciepłej wody

A jak tam Klimek lepiej mu po tabletkach :?:
A odnosnie Noska to w niedziele idzie na wolnosc pod czujnym okiem p.Beaty.
Masz racje poki byl chory to jeszcze znosil zamkniecie a teraz chce oszalec, to jest typowe dla kotow z dworu.

jadziaII

Post » Pt cze 03, 2011 7:53 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:A jak tam Klimek lepiej mu po tabletkach :?:

No na razie chyba nie - trzeba obserwować kupy....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt cze 03, 2011 8:04 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

*Martynka* pisze:Jutro rano postaram się przyjechać do KCh. Mam jednorazowe fartuchy (może się przydadzą) i muszę oddać niebieski kontenerek w którym zabierałam Grację. Kto będzie jutro rano?

Niestety jutro rano nikt na dyżur się nie zapisał, a fartuszki jednorazowe jak najbardziej się przydadzą :D

terenia1

Post » Pt cze 03, 2011 8:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
*Martynka* pisze:Jutro rano postaram się przyjechać do KCh. Mam jednorazowe fartuchy (może się przydadzą) i muszę oddać niebieski kontenerek w którym zabierałam Grację. Kto będzie jutro rano?

Niestety jutro rano nikt na dyżur się nie zapisał, a fartuszki jednorazowe jak najbardziej się przydadzą :D

Jak to nie ma przeciez na grafiku jest wpisana Asia i Bogusia na dzis rano czyli piatek, natomiast nie ma na jutro rano, chyba ze gdzies dale w postach ktos sie zapisal trzeba bardzo sie wracac tj. na 81 str. i na 1

jadziaII

Post » Pt cze 03, 2011 8:38 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:
terenia1 pisze:

Jak to nie ma przeciez na grafiku jest wpisana Asia i Bogusia na dzis rano czyli piatek, natomiast nie ma na jutro rano, chyba ze gdzies dale w postach ktos sie zapisal trzeba bardzo sie wracac tj. na 81 str. i na 1

Tak, ale na jutro nie ma nikogo szukałam i nie znalazłam by ktoś był wpisany. Więc czekam, chętnie pomogę jutro rano. Teraz nie było mnie dość długo (przygotowania do Komunii córki) ale jutro bym podjechała ale nie za bardzo jestem w temacie wiec do pomocy mogę.
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

Post » Pt cze 03, 2011 8:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

*Martynka* pisze:Tak, ale na jutro nie ma nikogo szukałam i nie znalazłam by ktoś był wpisany. Więc czekam, chętnie pomogę jutro rano. Teraz nie było mnie dość długo (przygotowania do Komunii córki) ale jutro bym podjechała ale nie za bardzo jestem w temacie wiec do pomocy mogę.

Jutro czyli w jaki dzień?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt cze 03, 2011 8:53 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No jutro jest sobota i Martyna cały czas pisze o sobocie :)

terenia1

[poprzednia][następna]