K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 24, 2011 12:18 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Trzeba było smoka Wawelskiego obudzić bezy wypił całą wodę ......
Co za popieprzeni sąsiedzi.....

rakija jak długo była na kociarni ??
Powinna trzymać się blisko kociarni kurde wieczorem może się pojawi .

A administracja niech weźmie się w garść i w końcu coś konkretnego robi ..

Wrrrrrrrrrrrr wracam dalej walczyć z tym bajzlem który podczas generalnych porządków zrobiłam .....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto maja 24, 2011 12:41 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Rakija była od konca marca u nas, ale ona płochliwa jest. Pewnie siedzi gdzieś przyczajona....
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 24, 2011 12:43 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

będę w okolicy ok. 20.
mogę się rozejrzeć...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 24, 2011 12:47 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

jest wystawiona (przywiązana) łapka za okno gdzie wychodzi wąż od pompy, włożone tam mięso. Podpytanie sąsiadów skutkowało tym, że ponoć kręci się tam jakiś czarno-biały kot (może ten od Edit_f) i jakis rudy, czyjś. Więc jakby się złapał rudy to do wypuszczenia. Ogłoszenia rozlepia vanja z naszą Moniką (to ta co wywiady środowiskowe robi po sąsiadach :wink: ), chodzą i kiciają ale w dzień może być kiepsko, chyba, że siedzi gdzieś przy garażach.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto maja 24, 2011 13:03 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:jest wystawiona (przywiązana) łapka za okno gdzie wychodzi wąż od pompy, włożone tam mięso. Podpytanie sąsiadów skutkowało tym, że ponoć kręci się tam jakiś czarno-biały kot (może ten od Edit_f) i jakis rudy, czyjś. Więc jakby się złapał rudy to do wypuszczenia. Ogłoszenia rozlepia vanja z naszą Moniką (to ta co wywiady środowiskowe robi po sąsiadach :wink: ), chodzą i kiciają ale w dzień może być kiepsko, chyba, że siedzi gdzieś przy garażach.

koteczka, która uciekła również przez siatkę w oknie, jest w większości biała, z czarnymi łatkami.. może to ona..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto maja 24, 2011 13:08 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tam sie jeszcze kreca dwa czarnuchy, duzy i mniejszy, oraz gruuuuba bura kota.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 24, 2011 13:34 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

ratuje Was choc troche 25 saszetek whiskasa?
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Wto maja 24, 2011 13:44 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wistra pisze:ratuje Was choc troche 25 saszetek whiskasa?

Ratuje bardzo, bo Whiskasa wszystkie będą chciały jeść, a Winstona z Hiltonem, które teraz mają, ciągle wyrzucam z misek. Może być jako domieszywacz :)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto maja 24, 2011 13:51 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

dzwoniła pani, z Anglii, że inna pani współpracująca z ich fundacją gdzie jeździ i wypatrzy biedne koty to potem im zdalnie pomaga tzn finansuje ich sterylki, leczenie, co tam trzeba. Tym razem padło na nas, bo pani od roku kogoś szuka i w końcu znalazła a dotyczy to kotów z kamienicy z Szerokiej, tam gdzie urodziła się piękna Helena

Tweety

Post » Wto maja 24, 2011 13:54 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Helena (piękna) była z (h)Olkusza, nie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 24, 2011 14:08 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:Helena (piękna) była z (h)Olkusza, nie?

chodziło mi o Helenę Rubinstein, ponoć koło knajpy z tym nazwiskiem w szyldzie

Tweety

Post » Wto maja 24, 2011 15:35 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Roboty na kociarni jeszcze troche zostalo, ale dzis juz zadne z nas nie mialo sily ani czasu na dopracowanie resztkowek. Podloge na kociarni co umylam to co chwile ktos sie krecil. Albo pan z administaracji i zadeptal, zmylam to panowie z kanalizacji. Przed wyjsciem juz nie zdazylam ponownie zmyc, wiec przepraszam dyzurujacego wieczorem. Ogloszenia porozwieszałysmy z Monika, ale juz jedno widac bylo, ze ktos nam zerwal :evil: Dzis w teleekspresie powinien byc Robert, mediacyjny chlopak :D Aha i nie zdazylismy z Robertem posprzatac klatki po kociaku, ktorego Robert dzis wypyszcza, poprostu nas oboje juz czas gonil. Wszystkie koty na kociarni zaczipowalismy.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Wto maja 24, 2011 16:04 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Wrocilam chwilowo do sieci i akurat takie wiesci... masakra po prostu. Mam nadzieje ze Rakija wroci. Co do ADM to niestety ale watpie zeby sie cos zmienilo to sa same betony peerelowskie. kamienice w ktorej mieszkalam w Krk rowniez zarzadzali, nie szlo zalatwic nawet wymiany klamki i zamka w piwnicy przez osiem miesiecy ale lumpom dali mieszkanie po remoncie :evil:

Mam drapak z wielopola! jeszcze stoi u mamy w mieszkaniu, mozna go lekko podrasowac i wykorzystac. Mam tez materialowa budke, oraz kocie rzeczy typu miski i kuweta ktore zostaly u mnie na szczescie wiec sie przydadza.
Ze slaska niewiele moge pomoc :( ale rzuce haslo znajomym zeby zrobili przeglad szaf i porrtfeli. Udalo sie rok temu uda sie i teraz.
A tym ludziom ktorzy kopia pod AFNem dolki nalezy wspolczuc. To biedne, chore osoby bo nienawisc to straszna choroba. W zyciu wszystko do ludzi wraca, z tym ze zlo jakby z wieksza sila....

nie dajcie sie. kciuki za kotke.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto maja 24, 2011 16:17 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Mogli przynajmniej nazwę fundacji podać, jak ludzie trafią z pomocą?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto maja 24, 2011 16:18 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Widziałam, widziałam w Teleexpresie :) ( nawet go nagrałam :P Sake gwiazda :1luvu: :1luvu: :D:D A kot, który się na końcu tak pięknie przeciągał to Syntia??
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

[poprzednia][następna]