KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 17:30 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Magis pisze:A czy ktoś może używa karmy Bozita? Bo skład ma całkiem niezły za kg wychodzi 13zł więc dramatu nie ma.

w niektórych w składzie jest wieprzowina,ja uzywalam ale musiałam zrezygnować,bo kot reagował alergią,od jakiegos czasu ,cos się popsuło w bozitach
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lip 21, 2011 18:17 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Moje kochają Bozitę, wszystkie bez wyjątku. Kochają dosłownie na zabój...Strach stanąć na drodze do misek, jak stado rusza :]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw lip 21, 2011 20:52 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

a u mnie patrzy Karol jak na glupa i mow- sami ja sobie zjedzcie :roll: kompletna porazka z karma, kupilam 5 kartonow i musialam mieszac z innym zarciem zeby zjadl :evil: a i tak czesc oddalam siostrze.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Czw lip 21, 2011 21:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

kotx2 pisze:w niektórych w składzie jest wieprzowina,ja uzywalam ale musiałam zrezygnować,bo kot reagował alergią,od jakiegos czasu ,cos się popsuło w bozitach

doczytałam, niestety we wszystkich jest wieprzowina.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob lip 23, 2011 10:19 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Chrumcia po badaniu krwi - morfologia w porządku, wątrobowe w porządku, na nerki nie wiemy bo w aparatura w lecznicy siadła - do wieczora nie było jeszcze nic wiadomo a dziś jeszcze nie dzwonili, ale wg weta sądząc po pozostałych wynikach powinno wszystko być dobrze. Jeśli nie uruchomili aparatury, to będę musiała kotunię drugi raz kłuć :| a wolę tego uniknąć. Bardzo źle reaguje na transporter - płakała bardzo i zrobiła pod siebie w obie strony - raz jak szłyśmy do lecznicy i drugi jak wracałyśmy. W szelki jej nie wezmę bo Chrumcia raczej nie życzy sobie noszenia na rękach :| więc rozumiecie. Nie wiem jakby to dziś zniosła znowu. Jeśli będzie taka sytuacja, że badanie trzeba będzie powtórzyć, to niestety ale musimy trochę odczekać - nie narażę jej na taki stres dzień po dniu.
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Sob lip 23, 2011 13:00 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Gosia a jak w ogóle samopoczucie u Chrumci? I jak stosunki międzykocie u Was?

Magis

Post » Sob lip 23, 2011 13:05 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Gosi internet robi jej niespodzianki ale rozmawiałam z nią wczoraj i mówiła, że stosunki międzykocie ok, Chrumcia rządzi w pokoju Gosi, śpi razem z nią i z Bąblem, z Tosią odnoszą się do siebie kulturalnie acz z dystansem :) Wychodzić na dwór nie chce.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob lip 23, 2011 18:26 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Ogólnie samopoczucie ma dobre :) Pozwala też czasami Bąblowi jeść ze swojej miski - pod warunkiem, że sama się już najje :wink: Poza tym to miziasta terrorystka, wie jak zadbać o swoje i przypomina o mizianiu, głośno upomina się o zrobienie miejsca na łóżku i nie pozwala zbyt często w jej obecności Bąbla miziać - bo przecież to ją powinnam smyrać, pieścić i w ogóle :wink: Ostatnio znalazła sobie miejscówkę w lufciku, między oknami. Muszę jej tam chyba kocyk położyć, żeby miała wygodniej :wink:

A tak w ogóle to mamy na niebie mniej chmur i nawet czasami net mi łączy :) Od poniedziałku zajrzę częściej - w pracy jest stałe łącze 8) a nie jakaś tam radiówka jak u mnie :wink:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Nie lip 24, 2011 16:25 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Pomiędzy jednym a drugim EMPiK-iem bądź Jubilerem mini bazarek z kompletem kuchennym . Zapraszam :mrgreen:

P.S. Dziewczyny dostałyśmy od Kociamy calutkie opakowanie Ipakitine dla Hobbisia! (co oznacza, że mamy obecnie zapas do końca roku :dance2: )
Kociamo wielkie dzięki :1luvu:

Magis

Post » Nie lip 24, 2011 16:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Ewka Ty niedobra, no to teraz!
Ja uwielbiam domowe gadżety a finansowo mamy rów Mariański........ :twisted:

Jutro dzwonię do tego dra Zemszała, krew i siki, tak?

Carmen201

Post » Nie lip 24, 2011 16:49 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Carmen201 pisze:Ewka Ty niedobra, no to teraz!
Ja uwielbiam domowe gadżety a finansowo mamy rów Mariański........ :twisted:

Jutro dzwonię do tego dra Zemszała, krew i siki, tak?

Si, dla Hobbisia pełna krew i siki a dla panienek tylko krew (ale pełna też)

Co do gadżetów i innych pierdółek to dzisiejszą piękną niedzielę spędziłam na fotografowaniu miliona fantów na kolejne bazary :twisted: , więc się nie martw z pewnością coś sobie jeszcze wypatrzysz. Będą świece żelowe zapachowe, takie fajne, szklane muszelki które można utopić efektownie w wazonie z kwiatami lub poustawiać w łazience dla dekoracji. Będzie kolejny jubiler i empik sierpniowy oraz ciuchy.
A na "po wakacjach" szykuję coś extra, ale na razie to tajemnica

Dodam jeszcze, że po wysłaniu fantów z ostatniego EMPiK-u panie na poczcie dziwnie się na mnie patrzą. A już szczytem była paczka z płynami Ringera, która "chlupała". Pan w okienku zapytał mnie "A co pani tam przesyła?". Odpowiedziałam zgodnie z prawdą - "płyny infuzyjne". I już więcej nie pytał o nic :ryk:

Magis

Post » Nie lip 24, 2011 16:53 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Pomyślą, że organami handlujesz i biznes Ci się kręci..

Co to będzie, to ekstra? Bo nie wiem, czy zbierać kasę..?
Na ucho mi powiedz, żeby nikt nie słyszał..
I jak Kotki, to nie wróżę powodzenia (tu zawsze są jakieś ekstra Kotki do wygrania we wszelkich konkursach :twisted: ).

Fotografa musimy znaleźć.
Z dowozem. Po molestuję chyba Jarka z Fundacji.

Carmen201

Post » Nie lip 24, 2011 16:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Magis pisze:... dzisiejszą piękną niedzielę spędziłam na fotografowaniu miliona fantów na kolejne bazary :twisted:

Wprawiaj się, wprawiaj, bo na milionie się ... nie skończy :twisted:

Magis pisze:Dodam jeszcze, że po wysłaniu fantów z ostatniego EMPiK-u panie na poczcie dziwnie się na mnie patrzą. ...

To stan przejściowy. Potem będą się "zakolegowywały" Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie lip 24, 2011 17:06 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Zabers, pięknie dziękujemy za fanty!
Dzięki tym fantom się to wszystko teraz kręci więc wiesz.. Twoje zasługi są nieocenione.

Ale powiedzcie co to będzie to specjalne, proszę, proszęęęęęęęęęęęęęęę :evil:

Carmen201

Post » Nie lip 24, 2011 17:08 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Dziewczyny przedstawiam Zabers - dobrodziejkę naszych bazarów, czyli główne źródło fantów!

Carmen a co do extra bazaru to NIE - nie będą to kotki :twisted: Z tego co zauważyłam od czasu do czasu pojawiają się tego typu bazary, ale rzadko i cieszą się powodzeniem. Będzie "niespodziewajka" :surprise: Pozatym ciiiiiiiiii - produkcja trwa :twisted: Proszę nie zapeszać i nie zauraczać.

A teraz idę przewieźć tyłek rowerem. :mrgreen:

Magis

[poprzednia][następna]