pisiokot pisze:ale laleczka prześliczna
... mam tylko nadzieję, że szybko się oswoi!
jedna Pani powiedziała, że ją weźmie
... mrrr!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:ale laleczka prześliczna
ewa_mrau pisze:ewa_mrau pisze:... został jeszcze do złapania ten kot, któremu coś jest w głowę, ale karmiciele nie bardzo wiedzą co i nie bardzo wiedzą czy to jest matka (wycięta po poprzedniej łapance) czy jakiś inny kot...
ewa_mrau pisze:ewa_mrau pisze:ewa_mrau pisze:... został jeszcze do złapania ten kot, któremu coś jest w głowę, ale karmiciele nie bardzo wiedzą co i nie bardzo wiedzą czy to jest matka (wycięta po poprzedniej łapance) czy jakiś inny kot...
wczorajsza, prawie nocna, próba złapania w/w się nie powiodła
dzisiejsza, świtem bladym, próba złapania w/w się nie powiodła
dziś zostawiłam kontener w kiosku
Pani, jak ją zobaczy ma próbować złapać łapkami
jeśli się nie uda, to jutro idę tam na 4:00
jeśli się nie uda, to w poniedziałek znowu poproszę p. Administratora
... i żeby mi się za bardzo nie nudziło przed jutrzejszym egzaminem z hist. sztuki, to:
w mojej pracy, do fosy (głęboka na 4 m. i bez wody, oczywiście) wpadł kot(ka?)
... mrrr!
annskr pisze:Ewa-mrau, spróbowalabym jednak łapać tego chorego kota / chorą kotkę... Wiem, że trudno. Ale nawet jeśli zwierzakowi lepiej, pokazałabym lekarzowi...
CoolCaty pisze:UWAGA - BARDZO PILNE!!!
Dziś do schroniska trafiła 14 letnia kotka Aga. Ledwo przyniósł ją jej bardzo, bardzo stary Pan. Trzymanie transportera było dla niego ogromnym wysiłkiem fizycznym. Człowiek niedołężny, słaby, po kilku wylewach. Idzie do szpitala, powiedział, że wie, że nie wróci. Podpisał zrzeczenie koteczki.
To jest dramat tego zwierzęcia, ona umrze szybko. Ma duży kamień nazębny, jutro zrobię jej badania krwi, jest wysterylizowana. Zupełnie zagubiona, przerażona i płacząca.
Błagam o DT dla tej kotki. Jeśli ktoś dałby jej kącik na ostatnie lata - to ... to poprostu uratuje jej życie.
Aga nie zna psów ani innych kotów. W domu, w którym była od maleńkości jadła suchą karmę i surową wołowinę.
U mnie to samo... i problemy z sąsiadami, w koncu to blok...Miodalik pisze:Nie wiem co powiedziec, to takie straszne... i nie mam jak pomoc, bo w moim domu i duze psy i nadmiar kotow... i juz wszystkich fajnych znajomych dokocilam...
andorka pisze:Z wątku łódzkiego schroniska:CoolCaty pisze:UWAGA - BARDZO PILNE!!!
Dziś do schroniska trafiła 14 letnia kotka Aga. Ledwo przyniósł ją jej bardzo, bardzo stary Pan. Trzymanie transportera było dla niego ogromnym wysiłkiem fizycznym. Człowiek niedołężny, słaby, po kilku wylewach. Idzie do szpitala, powiedział, że wie, że nie wróci. Podpisał zrzeczenie koteczki.
To jest dramat tego zwierzęcia, ona umrze szybko. Ma duży kamień nazębny, jutro zrobię jej badania krwi, jest wysterylizowana. Zupełnie zagubiona, przerażona i płacząca.
Błagam o DT dla tej kotki. Jeśli ktoś dałby jej kącik na ostatnie lata - to ... to poprostu uratuje jej życie.
Aga nie zna psów ani innych kotów. W domu, w którym była od maleńkości jadła suchą karmę i surową wołowinę.
ewa_mrau pisze:a wracając do: "... został jeszcze do złapania ten kot, któremu coś jest w głowę, ale karmiciele nie bardzo wiedzą co i nie bardzo wiedzą czy to jest matka (wycięta po poprzedniej łapance) czy jakiś inny kot...", to karmicielki widują ją jak przychodzi regularnie do jedzenia i wygląda już normalnie...
mnie jeszcze nie udało się jej zobaczyć
... czyżby cudowne uzdrowienie?
... czyżby to inny kot?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510 i 53 gości