ale w wydarzeniu na FB jest właściwie to samo co na tym wątku, którego adres podałam

tyle, że trafia także do osób spoza forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:zrobiłam coś takiego:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128804&p=7568012#p7568012
i wydarzenie na FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=151456591592577
adres e-mail, który jest tam podany założyłam przed chwilą, specjalnie na potrzeby akcji.
Jeśli ktoś z Was będzie chciał mi pomóc w admistrowaniu wydarzeniem jak i sprawdzaniu poczty czy odpisywaniu na mejle, do zapraszam do kontaktu na PW.
Może uda się dzięki temu znaleźć chociaż paru chętnych do pomocy... rozsyłajcie proszę wici, zobaczymy co z tego będzie.
ogonia pisze:Kochane-i ALARM![]()
![]()
![]()
![]()
dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:
OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to C. L. lub zona E. z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Ziemiańska) PODAJCIE DALEJ
JaEwka pisze:Duużo ogłoszeń w tamtej okolicy rozwieście, chodzić szukać wieczorem jak się będzie ściemniać i bardzo wcześniej rano nawet 4-5
Zaglądać w każdy zakamarek gdzie się tylko da, bo kot może siedzieć w takim miejscu które by wam nawet do głowy nie przyszło.
Zostawiać pod oknem rodziców karmę i wodę, jedzenie najlepiej jakieś śmierdzące np. whiskas sardynkowy - kot może się gdzieś w pobliżu błąkać (najlepiej rozstawić gdzieś w kilku miejscach)
Podczas poszukiwań można buty skropić walerianą (mogę inne koty przybiec ale zawsze może w gromadzie będzie wasz )
Jeżeli są tam karmicielki to powiadomić o waszym kocie - dać im ogłoszenie ze zdjęciem one będą wiedzieć czy pojawił się nowy kot.
No i pytajcie się dzieci one dużo wiedzą
Możecie na ogłoszeniu umieścić informacje o nagrodzie za znalezienie wtedy ludzie zwracają większą uwagę.
I przede wszystkim się nie poddawać! Są koty które znajdywały się nawet po 6 miesiącach !
Gibutkowa pisze:sunicram pisze:Tak, zapomniałem napisać. Wszystkie nowe koty są chipowane, a także te, które przechodzą z bud. 4 do 3 (o ile dobrze zrozumiałem Renatę).
O! To super! Będziem tępić tych co najpierw biorą a potem wywalają. ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 122 gości