Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja_ana pisze:Kumiko pisze:o pieskach nie moge nic znalezcgeneralnie niektore komentarze do petycji oslabiają mnie...widzę rowniez ze liczba glosow "przeciw" wzrasta
Ja ich nawet nie czytam...na szafa.pl wraz z siostrą podbijamy watek petycji - skutkuje:)
Katia80 pisze:"Przeciw" wpisują się też ludzie, którzy chcą skomentować komentarze typu "to tylko głupi pies" albo tacy, którzy, z rozpędu pewnie, myślą, że "przeciw" oznacza "przeciw bestialstwu". Przynajmniej w tej petycji: http://www.petycje.pl/petycjePodpisyLis ... s_rodzaj=1
Ale te "przeciw" tylko w 20% zweryfikowane.
Kumiko pisze:ja_ana pisze:Kumiko pisze:o pieskach nie moge nic znalezcgeneralnie niektore komentarze do petycji oslabiają mnie...widzę rowniez ze liczba glosow "przeciw" wzrasta
Ja ich nawet nie czytam...na szafa.pl wraz z siostrą podbijamy watek petycji - skutkuje:)
wlasnie tam jestem,dobry pomysldzis odezwal sie do mnie menager Kasi Kowalskiej z prosba o przeslanie linku do petycji bo chca je umiescic na swojej stronie
saggi pisze:No ludzie bez jaj. O sprawie tyle tematów z tyloma stronami czyli że ludzie są zainteresowani, tylu się deklarowało do pomocy, do wzięcia Mariki, a reszta kociaków tak samo cierpiała i nikt nie chce ich wziąć? Czyli to oznacza że te wielkie dyskusje były tylko dla czczego gadania a jak trzeba zadziałać to nie ma komu?
Naprawdę nie ma tu nikogo z Krakowa lub okolic kto wziąłby maluchy do siebie? Chociaż na tymczas? Proszę was powiedzcie że to nie prawda. Ile te kociaki mają czekać? Dla nich liczy się każda minuta, a tu tyle dni czekają
saggi pisze:No ludzie bez jaj. O sprawie tyle tematów z tyloma stronami czyli że ludzie są zainteresowani, tylu się deklarowało do pomocy, do wzięcia Mariki, a reszta kociaków tak samo cierpiała i nikt nie chce ich wziąć? Czyli to oznacza że te wielkie dyskusje były tylko dla czczego gadania a jak trzeba zadziałać to nie ma komu?
Naprawdę nie ma tu nikogo z Krakowa lub okolic kto wziąłby maluchy do siebie? Chociaż na tymczas? Proszę was powiedzcie że to nie prawda. Ile te kociaki mają czekać? Dla nich liczy się każda minuta, a tu tyle dni czekają
ja_ana pisze:saggi pisze:No ludzie bez jaj. O sprawie tyle tematów z tyloma stronami czyli że ludzie są zainteresowani, tylu się deklarowało do pomocy, do wzięcia Mariki, a reszta kociaków tak samo cierpiała i nikt nie chce ich wziąć? Czyli to oznacza że te wielkie dyskusje były tylko dla czczego gadania a jak trzeba zadziałać to nie ma komu?
Hmmm, tak sobie myślę, że weryfikacja domków może trochę potrwać, poza tym dla tych kociaków trzeba znaleźć naprawdę odpowiednie domy. Może stąd ta opieszałość...Trudno powiedzieć...
ja_ana pisze:Kurcze, Kumiko, nie wiem. Gdyby nie fakt, ze nie mogę sobie pozwolić na trzeciego kota, to dawno bym była w Krk. W końcu Kielce są niedaleko....
KotkaWodna pisze:nie da się ukryć, że do pierwszego entuzjastycznego potencjalnego domu te Kociaki nie mogą trafić, także ze względu na ewentualne problemy z zachowaniem, z psychiką.. to już muszą być opiekunowie, którzy mają wprawę w przypadkach Kotów po tak traumatycznych przejściach..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 407 gości