Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sennaewa pisze:Te panie walcząc z nowymi osobami, nie mają pojęcia o tym, co te osoby wiedzą szczególnie o nich. Forum można czytać przez lata - nie odzywając się. Każdy wyrabia sobie zdanie sam. Dla mnie nie ważne jest czy mają coś przeciwko Izie czy pani x, ważne jest to jak bardzo nienawidzą i zazdroszczą w tej konkretnej sytuacji.
Ja tu wchodzę i nawet nie czytam tych bezsensów wiecznie cytowanych, tylko szukam tego, co jest normalne.
iza71koty pisze:A to juz kotka która stołuje sie u nas codziennie. Zaadoptowana ze schroniska wraz z kocurkiem. Pisałam jakiś czas temu, ze kocurek wpadł pod samochód. Cudem uszedł z życiem. Obydwa kotki przychodzą i czekają codziennie. Pytałam kiedyś Właścicielkę czemu są ciagle na dworzu? Podobno w domu wszystko niszczą i nie nadają się ...tyle że jakis czas temu wzięli psa. Cóż. Kotki pomieszkują czasem w mojej komórce. Spały tam cały czas wcześniej, zanim sprowadził sie Wacuś.-
-
saranna pisze:Willow, Taizu pieniądze doszły
iza71koty pisze:Kochani. Przypomnę. Zbieramy środki dla mojego stada w domu. W związku z akcja Tęcza, domowe stado wymaga rehabilitacji. Potrzebny jest Oridermyl i Stronghold dla bardziej dzikich kociaków. Bardzo prosimy o POMOC w zakupieniu tych leków. Prosimy też o kontakt Osoby, które moga załatwić te preparaty po okazyjnych cenach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości