Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 22:38 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:
mar_tika pisze:
Bona44 pisze:Waga Henia Fokusa 8,70 kg :twisted: a waga Franki Betoniarki 4,50 kg :oops:

No to chudziaczek jest :twisted: Dawałam mu więcej .Dziś "wsadzałam" go na okno i wydawało mi się że waży ok dychy.No w sumie do dychy to mu mało brakuje :roll:

ale jak go wynosiłam na III piętro to myślałam że waży z 15 :ryk:

Ło matko, toż ten kotek nie jest ford focus tylko ford transit !
A mój misiaczek Joguś chudzinka tylko 7 kg ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw sty 27, 2011 23:03 Re: kocia chatka

Co dyzurow to ja wlasnie wyjatkowo chcialam w tym tygodniu nadchodzacym jakies popoludnie :cry: ale Gosia zabukowala ostatnie :cry: W niedziele po poludniu bede miala gosci :mrgreen: kurcze chyba niech zostanie tradycyjnie 6.02 rano ale bede tym razem ekspresowo :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sty 27, 2011 23:11 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.01.-06.02.2011
31.01. pon. rano MartynaP. wie. Teresa
01.02. wt. rano brak wie. Bona44
02.02. śr. rano brak wie. MaraS
03.02. czw. rano brak wie. MaraS
04.02. piat. rano Asia i Bogusia wie. Gosia
05.02. sob. Martyna wie. brak
06.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Dorotka u Ciebie expresowo to są 2 godzinki bo normalnie to 5 godzin :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sty 27, 2011 23:31 Re: kocia chatka

He he ale smieszne :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sty 28, 2011 0:06 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

mar_tika pisze:
Bona44 pisze:Pierwsza relacja Fokus -Henio kot miziak, gadający, całą drogę "śpiewał" w samochodzie w mieszkaniu odkrył najważniejsze pomieszczenie (Kuchnię) opróżnił michę :catmilk: Franki domaga się jedzenia głośnym miauczeniem. Jak na razie nisko pienny z powodu może wagi nie wskoczył nawet na wersalkę jest już po manicure i pedicure coby nikogo nie uszkodzić głównie Franki.
Franka obserwator i wąchacz 8O a on nawet jej nie zauważa.
Teraz PROSZĘ o :ok: :ok: :ok: coby odkrył kuwetę
a czy w Chatce ją odkrył :?: :?:

Obecnie leży pod kaloryferem i dżemie :kitty:

Tak dziś rano kuweta była pełna:)Natomiast chodził i płakał po kociarni domagając się wyjścia na dwór

Królik pojechał p.Dagmara zachwycona.Stacjonarny nie za bardzo ale rozlewu krwi nie ma .Kociaki dogadaja się bo i Królisia i stacjonarny to szalone koty.Pani Dagmara zostawiła puszeczki darowiznę w wysokosci 150 zł.
Aha Królisia trafiała do schroniska między 15-21 XI.Bardzo długo siedziała :roll:

Była u Nas też Ewa nowa duża Psotki.Nawiozła darów ze ho,ho.Część pojedzie do schronu część zostanie w KCH.Przyjechal żwirek ,suche jedzonko i puchy mokrego.Dary pochodzą od znajomych Ewy.Dziękujemy :ok:

W niedzielę jedzie na Ds malutka ze schroniska.P.Paulina w spr adopcji ma sie skontaktować z Dorotą

Ajj Królik fajowski kociak a Focus hmm troszkę ruchu i będzie ok ... może po fachu jakiś fitness dla kociaków zrobię ;)
Apropo darów kotkom na zdrowie:) a akcję będziemy robić by puszek nie brakowało... już obmyślam kogo by tu jeszcze w to wciągnąć 8)

toycia

Od: Pon gru 27, 2010 23:39

Post » Pt sty 28, 2011 0:15 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Obrazek

To moja Maniusia - zobaczcie jak pozuje skubana :)

toycia

Od: Pon gru 27, 2010 23:39

Post » Pt sty 28, 2011 8:58 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze: byłam o 17 przywieźć Kropeczkę po sterylce i już się zastanawiałm czyżby :lol: :wink:

Musisz o tym pisać żeby Wszyscy wiedzieli..... :?
i co ja teraz pocznę :oops: chyba już po mnie :( ale choć może mi zostanie :piwa: z męskich przyjemności :ryk:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt sty 28, 2011 9:09 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

toycia pisze:Obrazek

Piękna jest :1luvu:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt sty 28, 2011 9:22 Re: zakładam wątek proszę nie pisać

Dorotka chcesz się zamienić ze mną - ja bym przyszła w niedzielę rano a ty w piątek po południu ?

gosiakot

Post » Pt sty 28, 2011 10:58 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.01.-06.02.2011
31.01. pon. rano MartynaP. wie. Teresa
01.02. wt. rano brak wie. Bona44
02.02. śr. rano brak wie. MaraS
03.02. czw. rano brak wie. MaraS
04.02. piat. rano Asia i Bogusia wie. Gosia
05.02. sob. Martyna wie. brak
06.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Dorotka u Ciebie expresowo to są 2 godzinki bo normalnie to 5 godzin :ryk:

Tereniu uzgodniłyśmy z Dorotą telefonicznie zamianę dyżurów - ona przyjdzie w piętek 4.02 wieczorem a ja w niedzielę 6.02 rano

gosiakot

Post » Pt sty 28, 2011 11:11 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

toycia pisze:Obrazek

Łoo z początku myślała, że to Królisia- tylko coś taka za szara a nie bura.
Śliczna ta pannica :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sty 28, 2011 11:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kropeczka13 pisze:
terenia1 pisze: byłam o 17 przywieźć Kropeczkę po sterylce i już się zastanawiałm czyżby :lol: :wink:

Musisz o tym pisać żeby Wszyscy wiedzieli..... :?
i co ja teraz pocznę :oops: chyba już po mnie :( ale choć może mi zostanie :piwa: z męskich przyjemności :ryk:

No wiesz Wiesiu Kropeczkę wysterylizowali (fakt dla faceta 100% to może być problem :ryk: ), Ale ja kiedyś przeczytałam na naszym wątku że Dorotka umarła 8O
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sty 28, 2011 11:58 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Henio znalazł kuwetę :ok: :ok: :ok:
zaczynamy rozgryzać Henia z tym wychodzeniem to jest tak chodzi prosi miauczy jak nikt nie reaguje to idzie do kuwety i dynda :mrgreen: :mrgreen:
a pozostały czas spędza na drzemce lub obserwacji kuchni czy coś nie spadnie do michy bez przypadek :ryk:
a na uroki Franki nie czuły 8O
zato ona całą noc czuwała coby Henio do sypialni nie wlazł spał na przedpokoju :mrgreen:
na razie trzyma go na dystans :lol:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt sty 28, 2011 12:20 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bona44 pisze:Henio znalazł kuwetę :ok: :ok: :ok:
zaczynamy rozgryzać Henia z tym wychodzeniem to jest tak chodzi prosi miauczy jak nikt nie reaguje to idzie do kuwety i dynda :mrgreen: :mrgreen:
a pozostały czas spędza na drzemce lub obserwacji kuchni czy coś nie spadnie do michy bez przypadek :ryk:
a na uroki Franki nie czuły 8O
zato ona całą noc czuwała coby Henio do sypialni nie wlazł spał na przedpokoju :mrgreen:
na razie trzyma go na dystans :lol:

Oj narazie cudne wieści :ryk: I oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok: nadal
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sty 28, 2011 13:32 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

:( :( :( Nie wiem co mam zrobić - znów jestem chora i znów mam L4 (ale teraz tylko takie skrócone bo inaczej szefowa by mnie zabiła, że znów choruje) i musze jak najszybciej wyzdrowieć a na niedzielę wieczór zapisałam się na dyżur i miałam przyjąć kotki od babki ze Stalowej - nie wiem czy dam radę, czuję się kiepsko :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]