KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 10:18 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Mruczeńka1981 pisze:A my byliśmy na Kocim Balu!!! :mrgreen:
Wieczorem wstawię zdjęcia :kotek:

My też, dopiero co wróciłyśmy :mrgreen:
Tośka miała tyle wrażeń i atrakcji, zabrakło jej rączek do trzymania fantów wygranych w loteriach i na aukcjach. Wybór ciast jak w cukierni.
Piszemy się na przyszły rok :)
Mru miło było Was poznać :D

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro paź 27, 2010 10:23 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

My w przyszłym roku obiecujemy aktywniej uczestniczyć :mrgreen: Mama karmiąca ciast nie jada, a tata na diecie :roll: Ale za rok sobie odbijemy :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro paź 27, 2010 13:16 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

jestem i podnosze na 1 :mrgreen:
krynia08

Post » Śro paź 27, 2010 13:17 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Pako pisze:Jestem za

Czy to będzie życzenie "na miejscu", żeby kocioskarbonkowe anioły się rozmnożyły :oops: , jakby tak nas było 50, albo 100... :roll:

Amen!
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Śro paź 27, 2010 13:23 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

AniaWrocław pisze:

Czy to będzie życzenie "na miejscu", żeby kocioskarbonkowe anioły się rozmnożyły :oops: , jakby tak nas było 50, albo 100... :roll:

Amen!

jeden jest wspólny :ryk: :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/prawdziwy-aniol
krynia08

Post » Śro paź 27, 2010 13:25 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

No to teraz nic tylko się z nim rozmnażać Dziewczynki :mrgreen: :ryk:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro paź 27, 2010 13:26 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Mruczeńka1981 pisze:No to teraz nic tylko się z nim rozmnażać Dziewczynki :mrgreen: :ryk:

wszystkie młode na pokład :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro paź 27, 2010 13:30 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

Amen!

jeden jest wspólny :ryk: :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/prawdziwy-aniol

Eeee... on tam ma majty pod spodem :P
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 27, 2010 13:35 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Gibutkowa zdejmie :!: :!: :!:
krynia08

Post » Śro paź 27, 2010 13:41 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

cześć Dziewczyny.
Jestem tu nowa, ale też pełna podziwu dla Waszej działalności. Wiem ile to kosztuje czasu i pieniędzy - sama mam przygarniętą z podwórka kotkę, jak się po dwóch tygodniach okazalo ciężarną. Urodziła malucha, który został przez nas pokochany równie mocno i zostaje z nami. W ten sposób dołączam do grona "przygarniaczy podwórkowych sierotek".

Teraz nie mam możliwości brania tymczasów, poniewaz juz z moimi dwoma ogonkami jest nam ciasno w małym mieszkaniu, ale chętnie pomogę w inny sposób.

Podeślijcie mi proszę na PW nr konta, na które mogę wpłacić jakiś grosz (coś może zostanie po wetach i karmie dla moich kiciorów).

Ponadto mam parę rzeczy do oddania - ze względu na to, że moje koty okazały się wrażliwacami. Mam do oddania kilka opakowań karmy (różnej, bo próbowałam tak długo aż znalazłam coś dla moich odpowiedniego). Poza tym posiadam mleko do odkarmiania kociąt RC - praktycznie całe opakowanie 400g, bo okazało się jednak niepotrzebne - chętnie oddam potrzebującym, wraz z dwiema butelkami do karmienia.

Pozdrawiam cieplutko!!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro paź 27, 2010 13:45 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Zołzik, Ty się poważnie zastanów. Ja się wpisałam, ale nic tu nie napisuję, bo nie nadążam za babami. A jeszcze inne wątki czekają :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro paź 27, 2010 13:48 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Zołzik pisze:cześć Dziewczyny.
Jestem tu nowa, ale też pełna podziwu dla Waszej działalności. Wiem ile to kosztuje czasu i pieniędzy - sama mam przygarniętą z podwórka kotkę, jak się po dwóch tygodniach okazalo ciężarną. Urodziła malucha, który został przez nas pokochany równie mocno i zostaje z nami. W ten sposób dołączam do grona "przygarniaczy podwórkowych sierotek".

Teraz nie mam możliwości brania tymczasów, poniewaz juz z moimi dwoma ogonkami jest nam ciasno w małym mieszkaniu, ale chętnie pomogę w inny sposób.

Podeślijcie mi proszę na PW nr konta, na które mogę wpłacić jakiś grosz (coś może zostanie po wetach i karmie dla moich kiciorów).

Ponadto mam parę rzeczy do oddania - ze względu na to, że moje koty okazały się wrażliwacami. Mam do oddania kilka opakowań karmy (różnej, bo próbowałam tak długo aż znalazłam coś dla moich odpowiedniego). Poza tym posiadam mleko do odkarmiania kociąt RC - praktycznie całe opakowanie 400g, bo okazało się jednak niepotrzebne - chętnie oddam potrzebującym, wraz z dwiema butelkami do karmienia.

Pozdrawiam cieplutko!!

Przekopiuję na inne wrocławskie wątki :ok: na pewno będą chętni. A konto poda Mruczeńka - nasza Dyrektorka ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 27, 2010 13:49 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

Zołzik pisze:cześć Dziewczyny.

Pozdrawiam cieplutko!!

Obrazek JAK JA CIE KOFAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TRA LALALALALALALALALA :ryk:
krynia08

Post » Śro paź 27, 2010 13:51 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

jasdor pisze:Zołzik, Ty się poważnie zastanów. Ja się wpisałam, ale nic tu nie napisuję, bo nie nadążam za babami. A jeszcze inne wątki czekają :mrgreen:

Ja nie mam potrzeby aktywnego udzielania się na wątkach - poza pracą i opieką nad ogonkami niewiele czasu mi zostaje na tego typu aktywność. Ale zawsze chętnie pomogę jeśli tylko będę w stanie. Widzę w oczach mojej kotki jak bardzo jest wdzięczna, że żyje i ma ciepły dom - ona i jej psotnik mały. Tak niewiele trzeba, żeby dać trochę szczęścia i miłości. A skoro już mam niepotrzebne mi żywieniowe zapasy to zawsze lepiej się podzielić... po co mają leżeć w szafce, a potem zginąć gdzieś na śmietniku?
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro paź 27, 2010 13:51 Re: KS-ważne pytania str. 81 Dołącz i wypowiedz się :)

jasdor Ciebie tez kofam i Was wszystkich :ryk: :ryk: :ryk: 47 :!: :!: :!: :!:
krynia08

[poprzednia][następna]