Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Jasdor - gratuluję"Córka" wizualnie fajna kobitka! Wesele jak widać udane, tylko pokaż no się nam cóż za kreację w końcu wynalazłaś...
sylwia1982 pisze:wczoraj popołudniu na moim podwórku pojawił się mały kotek (ok. 3 miesiące), dałam mu trochę suchej karmy, kotek trochę zjadł i sobie poszedł, pojawił się po raz drugi i został u mnie na noc, widać, że jest to kotek który miał kontakt z ludźmi (być może ktoś go wyrzucił na ulicę albo komuś uciekł), chyba u mnie zostanie jako czwarty kot (chyba, że znajdę mu nowy dom), moje dwie kotki Skarpetka i Goldi nie są zachwycone z tego powodu, natomiast mój kot Gwizdek wcale się tym nie przejął i mały kociak wcale mu nie przeszkadza
nie wiem czy to kot czy kotka, zawsze mam problem z rozpoznaniem płci
babajaga pisze:sylwia1982 pisze:wczoraj popołudniu na moim podwórku pojawił się mały kotek (ok. 3 miesiące), dałam mu trochę suchej karmy, kotek trochę zjadł i sobie poszedł, pojawił się po raz drugi i został u mnie na noc, widać, że jest to kotek który miał kontakt z ludźmi (być może ktoś go wyrzucił na ulicę albo komuś uciekł), chyba u mnie zostanie jako czwarty kot (chyba, że znajdę mu nowy dom), moje dwie kotki Skarpetka i Goldi nie są zachwycone z tego powodu, natomiast mój kot Gwizdek wcale się tym nie przejął i mały kociak wcale mu nie przeszkadza
nie wiem czy to kot czy kotka, zawsze mam problem z rozpoznaniem płci
Jest śliczna! Skoro szylkretka to stawiam, że raczej dziewczynka.
jasdor pisze:Asia_Siunia pisze:Jasdor - gratuluję"Córka" wizualnie fajna kobitka! Wesele jak widać udane, tylko pokaż no się nam cóż za kreację w końcu wynalazłaś...
Kreacja niezbyt szykowna była, ale całkiem na miejscu, bo wszyscy ustrojeni bardziej jak do cioci na imieniny, więc nie odstawałam
Se pooglądajcie zdjęcie ze synową, która by mnie pode pache schowac mogła i cycem swoim własnym zabić. Nie będę sie wtrącać, bo instynkt samozachowawczy mam i boje sie, że jakby mi taka synowa wpie......ła to bym żywa nie wyszła z tej opresji![]()
villemo5 pisze:No to jestem. Wpadam prosto na wesele![]()
Jasdor gratulacje!
Powoli wracam. Powoli i tylko tutaj - do Sióstr Czarownic. Na razie więc proszę o łagodne traktowanie i wyrozumiałość z powodu braków wiedzy tym, co na forum. Nie mam siły jeszcze by wracać do tego wszystkiego. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ze zrozumieniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 488 gości