solangelica pisze:Ola! Jak dobrze ze zyjesz! Miesiac wolnego to jest standardowa dlugosc L4 po takim zabiegu.
Teraz uwazaj na siebie, nie schylaj sie, nie dzwigaj i odpoczywaj jak najwiecej, malymi kroczkami sie polepszy tylko daj sobie (i oku) troche czasu.....
strasznie sie ciesze ze juz jestes w domu i ze lepiej juz. A Plusowi nie odpuszczaj bedziesz potrzebowala jakies wsparcie bojowe czy cos daj znac, skrzyknie sie ekipe Wislakow i przyjedziemy tam zrobic porzadek![]()
Witam nowa krew! Kociszcze cudowneczarny kot to podstawa ale burasy rulez generalnie. U mnie jest jeden bury co ma cwierc mozgu a czasami te cwierc w zaniku. I on ma koci charakter, choc boi sie wszystkiego i czasem zanim siadzie to juz ucieknie
Czarny Kot ostatnia jest przez nas nazywany bardzo ekhm nieelegancko bo sie zachowuje jak nie facet. Ale to jedyny ktory przychodzi na wezwanie i pozwala sie tarmosic w lozku wiec mu wybaczam te lekka ekhm, zniewiescialosc
![]()
Reszta w normie. Felek szcza i wkurza sie na mame, kradnie parowki i robi afery (czytaj: lomocze Gluska), Fiona elegancka i dobrze wychowana panienka spi na pudelkach i goni Gluska, Pippi nasladuje Felka, nie goni Gluska ale pozwala sie glaskac i brac na rece bez sprzeciwu. Pies robi za dywanik przed drzwiami i ja chyba zaraz pojde w jego slady.
Wczoraj przywiezli mi scianke meblowa uzywana ale strasznie fajna -wzielam w ciemno i o taka dokladnie mi chodzilo! Nareszcie bede miec zamknieta porzadnie szafe i koty sobie juz na poscieli nie pogrzeja tylkow hehehe![]()
Ksiazki mi sie mnoza. Sa jakies srodki antykoncepcyjne dla nich?? teraz dopiero widze ile tego mam...
Jest jeden, allegro się zwie