Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 7:37 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Może te kontenerki dałoby się odkupić od nich chociaż po części za cenę złomu :roll:

Mara S co do szczepień na grzyba to ja słyszałam praktycznie od każdego weta, że nie ma sensu, bo nie koniecznie uchroni, a szczepionki używa się raczej w celu dodatkowego leczenia jak już kotek na niego zachoruje (no ale poprawcie mnie jeśli się mylę).

Basiu wysłałam parę groszy na koci dach wczoraj więc sprawdź sobie dzisiaj konto czy dotarło :)
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt cze 25, 2010 8:05 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Oby mi się nie zapomniało :!: w związku z jutrzejszą kocią imprezą weźcie sobie na jutrzejszą imprezę coś przeciw komarom :!: bo niestety w momencie zachodu słońca tną niemiłosiernie. :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt cze 25, 2010 8:30 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

terenia1 pisze:Oby mi się nie zapomniało :!: w związku z jutrzejszą kocią imprezą weźcie sobie na jutrzejszą imprezę coś przeciw komarom :!: bo niestety w momencie zachodu słońca tną niemiłosiernie. :mrgreen:

Pewnie juz jesteś zaprawiona w boju to poradź co jest najskuteczniejsze ? 8) Bo rzeczywiscie u Was komarzyska tną okrutnie a o dziwo u mnie prawie ich nie ma w ogóle 8O
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt cze 25, 2010 11:00 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

AKCJA "DACH" - ROZPOCZĘTA:

-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Nowa82 20 zł
-> Gosiakot 30zł
-> Martynka ....

Mamy na razie 92 zł :)
Kto jeszcze pomoże..........

Wymiana dachu to koszt ok. 150 zł
MIKUŚ

Post » Pt cze 25, 2010 11:18 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:

-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Nowa82 20 zł
-> Gosiakot 30zł
-> Martynka ....

Zrobiłam generealne przetrzepanie portfela , z którego wypadło 60 zł .Podam na imprezie kociej i po sprawie .
O ile pamiętam , to na początku ( parę stron temu ) była propozycja z Twojej strony Basiu aby na kociochatkowej imprezie urządzić zbiórkę na leki dla Tani ( mam nadzieję że nic nie pokęciłam) . W tej sytuacji ośmielam sie zaproponować aby powrócić do tego tematu i właśnie na ten cel zbierać pieniążki jutro - o ile sie zgodzicie.

UCZESTNICY IMPREZY !!! BARDZO PROSZĘ ZAOPATRZYĆ SIĘ W BILON PO 1 zł lub dla rozrzutnych po 2 ZŁOTE . Kibelek będzie płatny tak , jak się odgrażałam ja - p.o. Babcia Klozetowa -cena za odosobnienie + solidną porcję luksusowego papieru toaletowego 1 zł . Na krechę nie wpuszczam :ryk:
Jak mawiali starożytni -pecunia non olet.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt cze 25, 2010 11:37 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Dokładnie tak.
JUTRO ZBIERAMY NA LECZENIE TANI !!!!!!!!!!!

Proszę niech każdy weźmie ze sobą jakieś 20 zł. :)
Może razem uda się ją podleczyć
I KONIECZNIE DT DLA TANIECZKI :(
MIKUŚ

Post » Pt cze 25, 2010 11:38 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

gosiakot pisze:
MIKUŚ pisze:

-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Nowa82 20 zł
-> Gosiakot 30zł
-> Martynka ....

Zrobiłam generealne przetrzepanie portfela , z którego wypadło 60 zł .Podam na imprezie kociej i po sprawie .
O ile pamiętam , to na początku ( parę stron temu ) była propozycja z Twojej strony Basiu aby na kociochatkowej imprezie urządzić zbiórkę na leki dla Tani ( mam nadzieję że nic nie pokęciłam) . W tej sytuacji ośmielam sie zaproponować aby powrócić do tego tematu i właśnie na ten cel zbierać pieniążki jutro - o ile sie zgodzicie.

UCZESTNICY IMPREZY !!! BARDZO PROSZĘ ZAOPATRZYĆ SIĘ W BILON PO 1 zł lub dla rozrzutnych po 2 ZŁOTE . Kibelek będzie płatny tak , jak się odgrażałam ja - p.o. Babcia Klozetowa -cena za odosobnienie + solidną porcję luksusowego papieru toaletowego 1 zł . Na krechę nie wpuszczam :ryk:
Jak mawiali starożytni -pecunia non olet.

! zł , 2 zł ? Ja znam takich co w ubiegłym roku wrzucali po stówie 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt cze 25, 2010 11:49 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Iweta pisze:! zł , 2 zł ? Ja znam takich co w ubiegłym roku wrzucali po stówie 8) :wink:

No to tacy powinni być zawsze wpuszczani na początek kolejki :D

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt cze 25, 2010 11:55 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Pamiętacie Królisię?

Dostałam info od tych Państwa - niestety dość krótkie:
"Witam przepraszam za brak odzewu. Kotek miewa się dobrze jeżeli chce go pani zobaczyć może nas pani odwiedzić w dowolnym terminie. Dołączam zdjęcia z kotem . Kot jest w 100% oswojony . Pozdrawiam Michał z Mamą"

Do tego przyszły cztery niezbyt dobrej jakości zdjęcia ale nie wiem jak się je wkleja :oops: więc wyślę je Marcie i Basi (bo do Teresy nie mogę znaleźć mejla)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt cze 25, 2010 12:04 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:
Iweta pisze:! zł , 2 zł ? Ja znam takich co w ubiegłym roku wrzucali po stówie 8) :wink:

No to tacy powinni być zawsze wpuszczani na początek kolejki :D

To był abonament na całą imprezę :wink: Niestety pan który go wykupił w tamtym roku ,w tym roku zostaje w domu,dlatego Gosia objęła tak zaszczytną funkcję :wink:

Karolina jeżeli chodzi o szczepienie przeciw grzybowi to tyle ile lekarzy tyle opinii.Ja w tamtym roku miałam trzy koty z grzybem ,a czwartego nie.Szczepiłam wszystkie
Trzy zagrzybiałe koty wydobrzałay ,a czwarty na szczęście niezałapał tego świństwa.
Zresztą szczepienie Triszy konsultowałam z wetem :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt cze 25, 2010 12:24 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Panie i Panowie, padła prośba o pomoc dla sosnowieckich kotów (kastracja) - na wątku viewtopic.php?f=1&t=108069&p=6124431#p6124431. Ponieważ w czasie wakacji (dokładniej od 20 lipca do 20 sierpnia) i tak będę przechowywać kotki po kastracji (szkolne od mojej córki - sama finansuję bo oczywiście szkoła nie chce, a spółdzielnia "Hutnik" to się nawet nie wypowiadam :evil: ) mogę przechowywać, zwłaszcza o ile da się pożyczyć kennelówkę z Kociej chatki. Niestety gorzej z pieniędzmi, bo trochę mnie te kilka kastracji, nawet jak się da załatwić ze zniżką, trzepnie po kieszeni :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 25, 2010 12:28 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

A ponieważ nieszczęścia chodzą parami, zajrzyjcie na wątek 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć - Sosnowiec.

Nie śmiejcie się, że nie umiem tego zlinkować, jestem tu nowa, śpieszę się i w ogóle :oops:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 25, 2010 13:11 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Alienor pisze:A ponieważ nieszczęścia chodzą parami, zajrzyjcie na wątek 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć - Sosnowiec.

Nie śmiejcie się, że nie umiem tego zlinkować, jestem tu nowa, śpieszę się i w ogóle :oops:

Jak chcesz skopiować adres danego wątku to:
- na stronie na której masz otwarty wątek, klikasz lewą stroną myszki na tym adresie- u góry strony (adres podświetli się na niebiesko)
- klikasz prawym i robisz kopiuj.
- otwierasz stronę na której chcesz to zapisać (np. naszą ) i pisząc treść tam gdzie dasz kursor i kniesz prawą myszką i WKLEJ viewtopic.php?f=1&t=113289&start=0
I już.
A powyżej ten link do buro rudej kici
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt cze 25, 2010 14:00 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:

-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Nowa82 20 zł
-> Gosiakot 30zł
-> Martynka ....

poproszę nr konta na pw, na które należy przelać pieniądzory

apropo imprezki
zaistniała pewna sytuacja rodzinna u mnie i w związku z tym niestety może mnie nie byc
niestety - bo jednak może mi się uda wpaść choć na chwilkę wieczorkiem
Dorotka W. wszystko wie ... a ja poproszę o adres imprezy na pw
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt cze 25, 2010 14:23 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Myślimy o czymś w tym stylu
http://www.allegro.pl/item1077117684_ko ... wiony.html
tak że rozpuszczajcie wieści gdzie się da - czasami rzeczy niemozliwe okazują się być możliwe.

u mnie pod pracą jest kilka takich kontenerow i wczoraj o 7 rano w jednym był wybuch chyba butli z gazem. Straż, policja, zamieszanie, naszym budynkiem zatrzeslo jak cholera. no i jeden rozpirzyło w drobny mak a inne uszkodzone. wlasciciel twierdzi ze na zlom ale ja od wczoraj dyskretnie napieram, ze moze daloby się co z nich uzyskać. Jutro ide ogladać.
mam nadzieje ze nikt mnie nie posadzi o wysadzenie kontenerow :ryk: chociaż jestem bardzo zainteresowana ich dalszym losem, niczym hiena cmentarna krążę wokół tematu

A prpo takich kontenerów to czy schronisko cos takiego postawilo by na swoim terenie ? A dwa z tego co wiem takie kontenery w sloncu baaaaardzo szybko się nagrzewają, czy będą się w związku z tym nadawć dla kociastych.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]