Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Duża się op...la jak ta lala... koty śpią
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Duża się op...la jak ta lala... koty śpią
To zupełnie jak ja.Prognozy pogody mnie nie wystraszyły i odpoczywam na Mazurkach koło Mrągowa.I co?I słońce świeciTŻ złapał szczupala,będzie mniam,mniam kolacyjka
OKI pisze:Ale się pochwalę, a co![]()
Tacia ostatnio przeprosiła się z rękawicą do czesania - od dwóch dni intensywnie ją wyczesuję. Może jeszcze nie na wszystko sobie pozwala, ale wreszcie trwa to dłużej niż 15 sekundI tony z niej wychodzą
I coraz częściej gania się z Delką
OKI pisze: Taci właśnie palma odbiła![]()
Wydaje jej się chyba, że jest bengalem czy inszym devonem - bo szaleje po ścianach i próbuje wejść na sufit 8O
OKI pisze:Najchętniej to bym w nocy urzędowała, a w dzień spała
OKI pisze:Tacia ostatnio zaczyna wchodzić w interakcje z otoczeniem![]()
Z czesaniem to się zaczyna jak normalny kot zachowywać, ale biegająca Taćka, skacząca po meblach i próbująca się wspinać w miejsca niedostępne, to widok jedyny w swoim rodzaju![]()
Niestety ostatnio pogoda jaka jest każdy widzi i w moim dość ciemnym mieszkaniu nie da się tego nakręcić![]()
A szkoda, bo widok rozszalałego w zabawie czołgu - bezcenny![]()
![]()
OKI pisze:Bo Dzikuska same śliczne banerki robi
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Ale się pochwalę, a co![]()
Tacia ostatnio przeprosiła się z rękawicą do czesania - od dwóch dni intensywnie ją wyczesuję. Może jeszcze nie na wszystko sobie pozwala, ale wreszcie trwa to dłużej niż 15 sekundI tony z niej wychodzą
I coraz częściej gania się z Delką
Proszę, proszę... Cierpliwość popłaca! Czy innego rodzaju motywatorówużyłaś?...
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze: Taci właśnie palma odbiła![]()
Wydaje jej się chyba, że jest bengalem czy inszym devonem - bo szaleje po ścianach i próbuje wejść na sufit 8O
...czyli właściwy kotek na właściwym miejscu.
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Najchętniej to bym w nocy urzędowała, a w dzień spała
O, to tak jak ja! To podobno kocia natura wyłazi...
OKI pisze:Szukam alternatywy - czyli takiej kuli, może być ciut mniejsza, jakieś fi 5-6 cm, zrobionej z bezpiecznego dla kota materiału, ciężkiej i twardej, łatwej do mycia, nierdzewnejMoże być bez wzorka
![]()
Ma ktoś jakiś pomysł?Bo łożysko od tira chyba odpada
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 45 gości