Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 12:59 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Duża się op...la jak ta lala... koty śpią :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie maja 16, 2010 13:53 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Duża się op...la jak ta lala... koty śpią :lol:

To zupełnie jak ja.Prognozy pogody mnie nie wystraszyły i odpoczywam na Mazurkach koło Mrągowa.I co?I słońce świeci :mrgreen: TŻ złapał szczupala,będzie mniam,mniam kolacyjka :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie maja 16, 2010 13:55 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kocurzyca41 pisze:

To zupełnie jak ja.Prognozy pogody mnie nie wystraszyły i odpoczywam na Mazurkach koło Mrągowa.I co?I słońce świeci :mrgreen: TŻ złapał szczupala,będzie mniam,mniam kolacyjka :wink:

Farciara, tu pogoda barowa :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Nie maja 16, 2010 14:58 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocurzyczko, dobrze Ci! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 16, 2010 15:50 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

A ja muszę się znowu pochwalić :lol:
Szelmiasta od wtorku dostaje Ulgastran i różnica w kuwecie jest niewiarygodna 8O Nie wiem, czy się przyzwyczaję, że Szelmiasta normalne kocie qpale robi :lol: Chyba będę musiała jednak ozłocić doktorka :lol:

Jeszcze jedyne co jej nie przeszło, to okresowa łapczywość w jedzeniu skutkująca natychmiastowym pawikiem :roll:
Szukałam dziś po sklepach, bo mi się rzuciła kiedys w oczy kula do miski na takie problemy, ale jak poszukałam, to... http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... kot/172366 ...portfel mi zapiszczał z bólu :roll:
Szukam alternatywy - czyli takiej kuli, może być ciut mniejsza, jakieś fi 5-6 cm, zrobionej z bezpiecznego dla kota materiału, ciężkiej i twardej, łatwej do mycia, nierdzewnej :roll: Może być bez wzorka :twisted:
Ma ktoś jakiś pomysł? :roll: Bo łożysko od tira chyba odpada :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Nie maja 16, 2010 15:58 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie maja 16, 2010 16:08 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Ale się pochwalę, a co 8)

Tacia ostatnio przeprosiła się z rękawicą do czesania - od dwóch dni intensywnie ją wyczesuję. Może jeszcze nie na wszystko sobie pozwala, ale wreszcie trwa to dłużej niż 15 sekund :lol: I tony z niej wychodzą 8O

I coraz częściej gania się z Delką :lol:

Proszę, proszę... Cierpliwość popłaca! Czy innego rodzaju motywatorów :twisted: użyłaś?... :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Nie maja 16, 2010 16:11 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze: Taci właśnie palma odbiła 8O
Wydaje jej się chyba, że jest bengalem czy inszym devonem - bo szaleje po ścianach i próbuje wejść na sufit 8O

...czyli właściwy kotek na właściwym miejscu. :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:13 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Najchętniej to bym w nocy urzędowała, a w dzień spała :roll:

O, to tak jak ja! To podobno kocia natura wyłazi... :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:14 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Tacia ostatnio zaczyna wchodzić w interakcje z otoczeniem :lol:
Z czesaniem to się zaczyna jak normalny kot zachowywać, ale biegająca Taćka, skacząca po meblach i próbująca się wspinać w miejsca niedostępne, to widok jedyny w swoim rodzaju :ryk:
Niestety ostatnio pogoda jaka jest każdy widzi i w moim dość ciemnym mieszkaniu nie da się tego nakręcić :roll:
A szkoda, bo widok rozszalałego w zabawie czołgu - bezcenny :ryk: :ryk: :ryk:

Tacia - kotolot odrzutowy :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:15 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

kalair pisze:A śliczny ten bannerek Dyzia! :1luvu:

Dziękuję :oops:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:16 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Bo Dzikuska same śliczne banerki robi :1luvu:

O rany! :oops: :oops: :oops: Jeszcze raz, dziękuję! Nie każdy zadowolony... Ale tak jak mówiłam, trenuję... ;)
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:17 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Ale się pochwalę, a co 8)

Tacia ostatnio przeprosiła się z rękawicą do czesania - od dwóch dni intensywnie ją wyczesuję. Może jeszcze nie na wszystko sobie pozwala, ale wreszcie trwa to dłużej niż 15 sekund :lol: I tony z niej wychodzą 8O

I coraz częściej gania się z Delką :lol:

Proszę, proszę... Cierpliwość popłaca! Czy innego rodzaju motywatorów :twisted: użyłaś?... :mrgreen:

Znaczy - kija? :lol: Nie używałam :lol:

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze: Taci właśnie palma odbiła 8O
Wydaje jej się chyba, że jest bengalem czy inszym devonem - bo szaleje po ścianach i próbuje wejść na sufit 8O

...czyli właściwy kotek na właściwym miejscu. :mrgreen:

Właśnie... niekoniecznie, jej to zupełnie nie przystoi :ryk: :ryk: :ryk:

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Najchętniej to bym w nocy urzędowała, a w dzień spała :roll:

O, to tak jak ja! To podobno kocia natura wyłazi... :mrgreen:

Ja zdecydowanie mam kocią naturę... nawet humorzasta jestem jak Szelma :lol:

OKI

Post » Nie maja 16, 2010 16:17 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

To też umiem robić...perfekcyjnie! :twisted:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Nie maja 16, 2010 16:20 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Szukam alternatywy - czyli takiej kuli, może być ciut mniejsza, jakieś fi 5-6 cm, zrobionej z bezpiecznego dla kota materiału, ciężkiej i twardej, łatwej do mycia, nierdzewnej :roll: Może być bez wzorka :twisted:
Ma ktoś jakiś pomysł? :roll: Bo łożysko od tira chyba odpada :roll: :roll: :roll:

A to musi kula być?
Obrazek

Mała Dzikuska

[poprzednia][następna]