A syn się odgrażał że nie bedzie ich tak przekarmiał jak ja to robię

Gibutkowa, moja córka mieszka w Uxbridge, to szósta strefa, łatwy dojazd metrem. Mieszka w samym centrum. A Ty gdzie się wybierasz? bo Londyn to sporawa mieścinka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Jestem, jestem, koty wytarmoszone i obślinionea trzy sztuki udało mi się nawet porządnie wyszczotkować. Chałupę odgruzowałam, podejrzanie wyglądającego Szarusia zważyłam
i zobaczyłam na wadze.. 6 kg
. Kiedy on mi się tak upasł? Duży jest to fakt ale brzusio pod moją nieobecność dostał takie ciążowe z lekka
![]()
A syn się odgrażał że nie bedzie ich tak przekarmiał jak ja to robiętak to wyszło że łatwo krytykować...
Gibutkowa, moja córka mieszka w Uxbridge, to szósta strefa, łatwy dojazd metrem. Mieszka w samym centrum. A Ty gdzie się wybierasz? bo Londyn to sporawa mieścinka
Rakea pisze:Z mojego bazarku będzie dodatkowo na FP 20zł: viewtopic.php?f=20&t=122049
postaram sie przesłać na ten mieisąc.
mamut pisze:Ja-Ba pisze:A jesli chodzi o kandydata na styczen to prosze byscie w wolnej chwili zajrzeli do watkow Ask@ - bo ja mysle ze jest ona naprawde warta pomocy. Nie przejdzie obojetnie wobec zadnego kota potrzebujacego pomocy, wiecznie procz rezydentow ma kilka tymczasow, ogromna ilosc kotow przez nia uratowanych grzeje doopinki w dobrych domkach. Leczy je, szczepi i sterylizuje na wlasny koszt.
Na styczeń propozycja Ja-Ba. Aśk@ z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=118094&start=0
Gibutkowa pisze:Zapewne znacie sprawę filmiku, na którym maltretowano kotka (dziś wiele telewizji pokazywało tą sprawę) - sprawca, a raczej 15-letni "nagrywacz" (bo sprawca za namową brata był 3letni chłopczyk) został złapany i zatrzymany, a kocio wraz z innymi zwierzakami jest w schronisku w Krakowie. Tutaj wątek viewtopic.php?f=1&t=121944 - radzę nie oglądać filmiku i innych linków bo tam też jest filmik i jest to bardzo drastyczne.Kotek przeżył ale jest w ciężkim stanie. Myślę że mógłby być jednym z kandydatów - jeśli będzie w schronisku to przelalibyśmy do schroniska, jak już trafi do DT/DS to tam na leczenie. Obawiają się obrażeń wewnętrznych ale to będzie wiadomo najwcześniej jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 681 gości