Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 14:57 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

jacolok pisze:
Femka pisze:zacytuję, odnotujmy na miau.pl "wolontariuszkę".

Nie przypominam sobie żebym zmieniał płeć :D

Może byś tak poszła i złapała jakiegoś kota a nie cały dzień na forum siedzisz i głupoty wypisujesz :P

Jeszcze na tyle brak w tobie odwagi, że na forum ukryta siedzisz :D

Jacolok, skoro sie pojawiłeś, to napisz coś merytorycznie. Ja właśnie umieściłam na facebooku, co w tej sprawie w działaniach Kociej Mamy mnie bulwersuje. Jesli masz inne zdanie, inne informacje, to napisz to.
Będę na forum jeszcze przez godzinę, bo potem jadę na bazarek łapać kotkę do sterylizacji. :P
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 14:58 przez mimbla64, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon maja 03, 2010 14:58 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

"wolontariusz"
mnie bez różnicy.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 03, 2010 15:03 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:"wolontariusz"
mnie bez różnicy.

Tobie to chyba wszystko bez różnicy ;) ważne, że twoje na wierzchu.
Femka pisze:najlepsze, bo wczoraj jednak udało mi się rozgryźć facebooka na tyle, żeby dotrzeć do strony KM.
Milińska będzie miała pełne ręce roboty. :ryk:

Kolejny geniusz komputerowy :D sami widzę tu geniusze siedzą ale tylko od pisania głupot i nic nie robienia :D

jacolok

Od: Sob lip 12, 2008 18:55

Post » Pon maja 03, 2010 15:09 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

możesz tu sprowadzić całą armię żołnierzy Milińskiej. To naprawdę nie zmieni rzeczywistości. Żaden Twój komentarz nie jest w stanie zatrzeć faktów. A na wierzchu będzie moje, ponieważ swoją radosną twórczością Milińska wraz z żołnierzami podłożyła się sama. Jako fundacja już gorzej nie mogła.
Albo będziesz rozmawiał na temat wypuszczonych kotów (one są bohaterami tego wątku), albo będziesz trollem.

EDIT: jeśli będziesz wyrażał się obraźliwie w stosunku do mnie lub kogokolwiek w tym wątku, poproszę o interwencję moderatora.
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 15:15 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:
EDIT: jeśli będziesz wyrażał się obraźliwie w stosunku do mnie lub kogokolwiek w tym wątku, poproszę o interwencję moderatora.

Kali ukraść krowę to dobrze, Kalemu ukraść krowę to źle...

Czyli wy możecie oczerniać innych i jest ok a jak wam ktoś wytknie wasze braki to źle....

Fajne forum.

jacolok

Od: Sob lip 12, 2008 18:55

Post » Pon maja 03, 2010 15:15 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:możesz tu sprowadzić całą armię żołnierzy Milińskiej. To naprawdę nie zmieni rzeczywistości. Żaden Twój komentarz nie jest w stanie zatrzeć faktów. A na wierzchu będzie moje, ponieważ swoją radosną twórczością Milińska wraz z żołnierzami podłożyła się sama. Jako fundacja już gorzej nie mogła.
Albo będziesz rozmawiał na temat wypuszczonych kotów (one są bohaterami tego wątku), albo będziesz trollem.

Popieram.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon maja 03, 2010 15:16 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

jacolok pisze:
Femka pisze:"wolontariusz"
mnie bez różnicy.

Tobie to chyba wszystko bez różnicy ;) ważne, że twoje na wierzchu.
Femka pisze:najlepsze, bo wczoraj jednak udało mi się rozgryźć facebooka na tyle, żeby dotrzeć do strony KM.
Milińska będzie miała pełne ręce roboty. :ryk:

Kolejny geniusz komputerowy :D sami widzę tu geniusze siedzą ale tylko od pisania głupot i nic nie robienia :D

OK, już pokazałeś, że potrafisz pyskować. Teraz czas na merytoryczne argumenty. Co masz do powiedzenia w sprawie Tiki i Spacji?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon maja 03, 2010 15:17 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

jacolok pisze:
Femka pisze:

Czyli wy możecie oczerniać innych i jest ok a jak wam ktoś wytknie wasze braki to źle....

Fajne forum.

mogę tylko powtórzyć, co napisałam powyżej. Albo rozmawiasz na temat wypuszczonych na ulicę kotek, albo jesteś trollem i jako taki ignorowany.
Natomiast obraźliwe słowa i epitety zgłoszone zostaną do moderatora.
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 15:19 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

jacolok pisze:Czyli wy możecie oczerniać innych i jest ok

Bardzo proszę o wypunktowanie tego, co Twoim zdaniem jest kłamstwem i oczernianiem. Oczywiście zapewne sprostujesz te kłamstwa, używając konkretnych, rzeczowych argumentów.

vega013

Post » Pon maja 03, 2010 15:19 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

jacolok pisze:
Femka pisze:

Fajne forum.

Wytknij braki, a nie obrażaj.

Podyskutujmy merytorycznie. Powiedz mi, dlaczego nie mogę adoptować kota z fundacji Kocia Mama? Dlaczego, aby powiększyć pulę łódzkim bezdomniaków, trzeba sprowadzać koty z Konina.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon maja 03, 2010 15:20 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

lecę po czipsy.
merytoryczne ofkorsik.
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 15:22 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Ciekawe czy KM zdaje sobie sprawe, że taki powyżej najazd 'wolontariuszA' na wątek i mało merytoryczne pyskówki, tylko jeszcze dobijają ten przysłowiowy gwóźdź? ;)
Przyszedł, powyśmiewał, poszyderzył ale w sprawie biednych dwóch kotów do powiedzenia już nie ma nic.
"Podziwiam" ten wolontariat w kociej organizacji nie działający dla dobra kotów. Ale zagłębiać się już w to sensu nie ma..
Trzymam kciuki za odzyskanie kotek. Fundacja już dla mnie nie ma racji bytu po tym wszystkim. Tyle..

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon maja 03, 2010 15:24 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:lecę po czipsy.
merytoryczne ofkorsik.

Nie leć, nie leć. Do dyskusji merytorycznej i tak nie dojdzie, bo jacolok zarejestrował się na forum tylko po to, żeby popyskować, a nie podyskutować.

vega013

Post » Pon maja 03, 2010 15:26 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

ale pyskuje dopiero czterema postami :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 15:27 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:ale pyskuje dopiero czterema postami :twisted:

No fakt :ryk:

vega013

[poprzednia][następna]