Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2010 14:54 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Cudne wieści :) :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 13, 2010 15:12 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

ależ para :1luvu:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob lut 13, 2010 16:07 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lut 13, 2010 16:34 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

magdaradek pisze:Bądź szczęśliwa moja jednooka słodka mała księżniczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bądź szczęśliwa kruszynko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 13, 2010 17:47 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Wieści z domku:

cherry_menthol pisze:Nadal ofukiwanie, ale coraz lepiej bo coraz bliżej do siebie podchodzą. Nawet było już obwąchiwanie pyszczków :piwa:
Sisi tłucze Grubego a on biedak łazi za nią i się przymila :ryk:
Księżniczka już chciała podkraść TŻtowi obiad, daje się głaskać przy czym mruczy uroczo.
No i jak tylko wstaję to idzie za mną i miauczy wniebogłosy. .. :kotek:

dobrze będzie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 13, 2010 17:58 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

:ok: super :ok:

a tak się bałaś, że Sisi nie znajdzie domku 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob lut 13, 2010 18:07 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Madziu, tak bardzo się cieszę, że wszystko układa się tak jak sobie wymarzyłaś dla kochanej Sisi. To wspaniale, że tak szybko Grubcio zaakceptował młodszą siostrzyczkę ;). Wspaniałe wieści i koniecznie przekazuj nam następne :mrgreen:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob lut 13, 2010 18:51 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Hehehe....
No to teraz mi dwa wygłodniałe koty plączą się między nogami :-P :twisted:
Przepraszam, że tak mało piszę ale bawimy się ciągle z kotami i próbujemy je zintegrować :kotek:
Nieśmiało, nieśmiało ale widać, że chcieliby już razem poszaleć tylko jeszcze nie bardzo wiedzą jak zacząć. :roll:
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Sob lut 13, 2010 18:57 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

chęci są najważniejsze :ok: :lol:. Sisi to w końcu piękna podlotka ;) i pewnie onieśmiela gentlemana ;). A tak serio, to Grubcio naprawdę fajnie przyjął koteńkę. Będą na pewno razem bardzo szczęśliwi. Gratuluję cherry-menthol decyzji o dokoceniu :ok:. Jak już będziecie mieć chwilkę, to koniecznie zdjęcia! Wszyscy tu czekamy!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob lut 13, 2010 19:05 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

magdaradek pisze:Pojechali i wrócili :D

Przedstawiam nowego braciszka Sisiuni, oto Grubcio:

Obrazek

:mrgreen:

Grubcio jest kotem fantastycznym. Bardzo ucieszyl się z przybycia kota do domu. Zaczął ujawniać repertuar dźwięków, o jakie nie podejrzewała go Grubciomama czyli cherry_menthol :) gruchanie, gadanie, pomiaukiwanie :) Grubcio doskonale pamięta o istnieniu innych przedstawicieli swojego gatunku. Jest zachwycony Sisi, choć ona podczas mojego pobytu ne przejawiała nadmiernej ochoty na zabawę z Grubciem ;)
Ofukała go , nawarczała i nasyczała :twisted: ale jednocześnie nie schowała się w jakiś kącik, tylko z zawiniętym jak świnka ogonkiem zwiedzała całe mieszkanie :ok: zjadła nawet małą porcyjkę jedzonka warcząc przy tym na zbliżającego się Grubcia :D

Moja kochana Grubciobroszeczka :1luvu: moj kocurek... (ekhm)... malutki :1luvu: opiekuj sie siostrzyczka i nie daj sobie wejsc na glowe :lol:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob lut 13, 2010 19:33 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

GreenEvil możesz być dumna z Grubcia, naprawdę.
Pięknie przyjął Sisunię.
Jak zobaczyl transporter, to uszy do przodu ustawił oczy takie 8O i hyc! na podłogę. Ja się trochę tych jego gabarytów wystraszyłam gdy tak sunął do Sisi, hehehhe, a tu się okazało, że on ją z otwartymi lapkami przyjął :D a gadał do niej, a gruchał :P no misiek taki fajny, że ja nie mogę :kotek:

Sisi na niego syczała, prychała, choć jak wychodziłam, to tak niby przy drapaczku się bawiła a łapkę do Grubcia już wyciągała :D ja myślę, że naprawdę niedługo będą się razem ganiać.
Ciekawe tylko jak to się spodoba Dużym :mrgreen: taki galop 8 kocich łapek hahaha
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lut 13, 2010 19:42 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Super wieści :1luvu:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob lut 13, 2010 19:52 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

wszystkiego dobrego dla Sisuni i jej nowego braciszka :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob lut 13, 2010 19:55 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Ale wspaniałe wiadomości! :dance: :dance: :dance: :balony: :dance: :dance: :dance: :balony: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 13, 2010 20:11 Re: Mikołajek....5m. jednooczka Sisi - dziś Wielki Dzień!!!!!!!!

Super wieści :1luvu:

A swoją drogą to Grubcio jest niesamowity z tym bezproblemowym zaakceptowaniem nowej koleżanki, chyba mu faktycznie brakowało kociego towarzysza 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]