K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 17:05 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Chrzanów przekazany proanimalsom z pomocą Kinyi.
Hiszpania uruchamia kontakty.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro wrz 09, 2009 17:07 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

uff. dzięki Kinya.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro wrz 09, 2009 17:10 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

lutra pisze:Chrzanów przekazany proanimalsom z pomocą Kinyi.
Hiszpania uruchamia kontakty.

i o to chodziło, gdzie diabeł nie może tam Lutrę pośle :D

ciociu Amelio, kończ robotę, piwo i polisa czekają na Ciebie. Chłopaki na murawie też się już tam rozgrzewają :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 09, 2009 17:11 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Mecz o 20.30, tak?
ja muszę jeszcze na wielopole zabrać resztki dobytku/ odbytku.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 09, 2009 17:13 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Akima pisze:ja wysłałam moje 3 i nie ma na pierwszej stronie więć zgłaszam problem po drugiej stronie :-)

jeśli to istotne... ja tych zdjęć nie mam, więc zgłaszam problem... po ciemnej stronie :?:
Mam nie wystawiać?
Jeszcze 2 pytania:
- pamiętam, że Sasza miał mieć dom lubiący wyzwania; jest jeszcze na 1 stronie - rozumiem, ponowić ogłoszenia?
- czy "2 wirtualki" - Rude Oczka i Białe Oczka są na Kocimskiej, czy w domkach?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro wrz 09, 2009 17:18 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Sprawa hiszpańska szczęśliwie zakończona. W czasie wizyty u weta Ogocha poznała dziewczynę, która wczoraj znalazła jednego malucha i go przygarnęła i tego też wzięła, ciekawe, czy nazwie go El Polacco :).
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 09, 2009 17:21 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

kitkowa pisze:
Akima pisze:- czy "2 wirtualki" - Rude Oczka i Białe Oczka są na Kocimskiej, czy w domkach?

Rude oczka w domu, a Białe Oczka na Kocimskiej.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 09, 2009 17:22 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

lutra pisze:Mecz o 20.30, tak?
ja muszę jeszcze na wielopole zabrać resztki dobytku.

tak ale mam nadzieje, że Twój dobytek to nie koty, które chcesz mi podrzucić :)

Hiszpanię tez już odwołuję. Ogocha zadzwoniła, że poszli do weta i na miejscu spotkali panią, która wczoraj znalazła identycznego goowniarza (może bliźniak). No to Ogocha do niej, że jeden kot to mało, trzeba mieć koniecznie dwa. Okazało się, że pani jednak ma dwa ale jak się dowiedziała, że Ogocha z Martinem tylko na urlopie, z Polski itp to powiedziała, że tez się nim zajmie, no bo to już żadna różnica 2 czy 3 :D

Ekspresowa n pomoc na wszystkich frontach :)

Mam nadzieje, że Kinya przyciśnie proanimalsów, bo oni raczej tacy bardziej propsi są.

Tweety

Post » Śro wrz 09, 2009 17:24 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

lutra pisze:Sprawa hiszpańska szczęśliwie zakończona. W czasie wizyty u weta Ogocha poznała dziewczynę, która wczoraj znalazła jednego malucha i go przygarnęła i tego też wzięła, ciekawe, czy nazwie go El Polacco :).

widzę, że Ogocha powiesiła się na telefonie :D a miała wypoczywać nasza kochana pani doktor :wink:

Tweety

Post » Śro wrz 09, 2009 17:28 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Takie małe OT: a Polska wygrała ze Słowacją i jest w półfinałach ME :lol:
To fajnie, że Rude u "siebie".

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro wrz 09, 2009 17:30 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Jak wygra ze Słowenią, to będzie pełnia szczęścia, choć i tak nadzieja umarła na Śląskim.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro wrz 09, 2009 17:44 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

Na Kocimskiej po staremu, tzn. jedna Kretka rezyduje na rurach nad drzwiami, reszta na fotelu. Ten gang szylkreci patrzący spode łba jest wart uwiecznienia na zdjęciu.

Sreberka się boją, a Oczka syczą, ale wygłaskałam dzisiaj wszystkie. W klatkach było czysto.

Oczkom i Sreberkom zrobiłam nowe budki, góra nie jest połączona z dołem, więc da się podnieść. Można sprawdzić, czy budce nie ma niespodzianki.

Osobę, która przyjdzie jutro rano proszę o wyrzucenie zawartości misek z mokrym, o ile coś zostanie. Było z rana, dodałam tylko troszkę. Mam wrażenie, ze "odstanego" jedzenia jakoś nie lubią.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro wrz 09, 2009 20:04 Re: K-ów, CHRZANÓW I ... HISZPANIA, PILNIE POTRZEBNA POMOC!!!!

miszelina pisze: Osobę, która przyjdzie jutro rano proszę o wyrzucenie zawartości misek z mokrym, o ile coś zostanie. Było z rana, dodałam tylko troszkę. Mam wrażenie, ze "odstanego" jedzenia jakoś nie lubią.

Wyrzucę :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro wrz 09, 2009 20:22 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Milu, uważaj na kotkę na rurach nad drzwiami. Tak się wciska w ścianę, że jej prawie nie widać. Dobrze, że chociaż nie skacze na głowę :D
A oczy ma wielkie jak spodki ze strachu.

Mam nadzieję, że schodzi na ziemię, jak dwunodzy wychodzą.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro wrz 09, 2009 20:24 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

To ja może zdam raport z wieczornego wielopolowania, gdzie spotkałam się z Lutrą :D
Mariola już napisała, że nie ma żwirku, a puszek jest troszeczkę.
W lewym pokoju były dwa pawiki, ale nic niepokojącego - karma z kłaczkami.
Kociuchy zadowolone z tunelików, w których chętnie się bawią, szczególnie szaleją Joasia i Ryfka, ale to akurat nic dziwnego, bo to obecnie dwa najbardziej rozrywkowe i wyluzowane koty na Wielopolu :D Bercik i Oczko leżąc obok siebie prowadzili walkę wzrokową. Pomimo gorszej sytuacji wyjściowej, Oczko wygrał i Bercik odwrócił się dupcią do niego :wink:
Wydaje mi się, że Basia ma sporą trzecią powiekę. Czy ona tak miała, czy to coś nowego? Proszę zwrócić na to uwagę.
Kociaki nakarmione i wymiziane. W szafce zostawiłam dwa opakowania (jedno napoczęłam) 800g RC Exigent, które koty bardzo lubią (każdy wcina daną pod nosek porcyjkę aż miło popatrzeć :D ) i przysmaczek z kocimiętką, który też spotkał się z aprobatą :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]