podpisu nie umiem wstawić.
Etiopia, czekamy na wieści, oby dobre.
Matko z córką, wstawiłam to draństwo.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:noemik pisze:Tweety
ja to czekam, aż ty będziesz na mnie krzyczeć. znowu kot.
ja wiem, ze są długi, ale...
a uważasz, że co ja mam temu kotu powiedzieć? wypad z baru?Na ten moment wstrzymałam tylko sterylki na Modrzewiowej i Gazowej i inne, które nie muszą być natychmiast. Natomiast leczymy ogonki, póki komornik nie nadciągnie
Tylko co on wtedy weźmie w zastaw? nasze koty?
![]()
A tak poważnie, to cały czas jakieś pieniądze wpływają więc ten dług na razie rośnie ale nie w zastraszającym tempie, utrzymujemy się na poziomie około 2 tys zadłużenia
noemik pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:mam kolejny, chyba lepszy, dom dla Tommiego i dla Maxi'ego razem. Rozmowy trwają
niestety, domek znalazł 3 kotki pod własnym balkonem więc mają już o jednego za dużo. Szukamy dalej
buuu, a już myslałam, że Flo z Chirona wezmę.
Ale to nic, jeszcze sie bede mogła dłużej do Tomcia poprzytulać
dzwonila do mnie jaka skobieta w sprawie burasek, dalam jej twój numer. Dzownila? Kumata jakas?
kosma_shiva pisze:noemik pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:mam kolejny, chyba lepszy, dom dla Tommiego i dla Maxi'ego razem. Rozmowy trwają
niestety, domek znalazł 3 kotki pod własnym balkonem więc mają już o jednego za dużo. Szukamy dalej
buuu, a już myslałam, że Flo z Chirona wezmę.
Ale to nic, jeszcze sie bede mogła dłużej do Tomcia poprzytulać
dzwonila do mnie jaka skobieta w sprawie burasek, dalam jej twój numer. Dzownila? Kumata jakas?
nie niestety nikt taki nie dzwonil, Tomek nadal czeka, babka, ktora miala przyjsc dzis ogladac Tonie tez sie rozmyslila - wybrala ponoc inna koteczke.
Dzwonila do mnie za to pani z Prądniczanki, ( zabieralam od niej Majorkę), ze na ulicy lezy czarny kotek, któłry do nich przychodził gdzieś, a teraz leży i starsznie głośno miauczy i piszczy i wszytsko i nim okropnie telepie![]()
![]()
mowilam jej, zeby go lapala do hjakiegos koca i biegla do weta obok nas (moze nie najlepszy, ale z braku laku...) a pani sie bala, ze ja ugryzie albo co.
Jak jej zasugerowalam, ze pewnie kot zostal potracony, to stwierdzila, ze jej kolezanka nie widziala zadnego samochodu.
Ja nie moglam wyjsc z pracy nagle i biedz![]()
![]()
Dla czystego sumienia napisalam do Tweety
Boshh, ciekawe co z tym czarnuszkiem
kosma_shiva pisze:pani dzwonila ok 16tej
kastapra pisze:kosma_shiva pisze:pani dzwonila ok 16tej
hmm, może trzeba by tam pojechać...jeśli kot był na uboczu, prawdopodobnie nadal tam leży, a może zadzwoń do tej pani...poproś żeby sprawdziła,skoro mieszka w pobliżu. biedak na pewno potwornie cierpi
kosma_shiva pisze:kastapra pisze:kosma_shiva pisze:pani dzwonila ok 16tej
hmm, może trzeba by tam pojechać...jeśli kot był na uboczu, prawdopodobnie nadal tam leży, a może zadzwoń do tej pani...poproś żeby sprawdziła,skoro mieszka w pobliżu. biedak na pewno potwornie cierpi
wiesz, ta pani dzwonila do mnie w domowego z tej pracy swojej. do jej domu a ni komorki nie mam.
Ale to jest nie daleko mnie - pojde tam - tylko ja kurde nie wiem gdzie dokladnie, pani mowila, ze na jakiejs malej uliczce
Tweety pisze:Kminuś kupił sobie już mnie całkiem, wtula się, mruczy, no jak oddać takiego?? Aleks nie lepszy, mruczanka-przytulanka .... buuuuuu
kosma_shiva pisze:byłam szukałam, wróciłam z pustymi rękami. nie wiem czy to dobrze, czy źle...
Złaziłam wszystkie możliwe małe uliczki (tylko takie tam maja) wokoło Klubu sportowego Prądniczanka, kota nie ma nigdzie
kastapra pisze:kosma_shiva pisze:byłam szukałam, wróciłam z pustymi rękami. nie wiem czy to dobrze, czy źle...
Złaziłam wszystkie możliwe małe uliczki (tylko takie tam maja) wokoło Klubu sportowego Prądniczanka, kota nie ma nigdzie
Może się znalazł jakis dobry czlowiek...oby!
Tweety pisze:Etiopia, jak kocinka? zaczęła jeść, poczuła się lepiej? daj jakiś znak, bo się martwię
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia, jak kocinka? zaczęła jeść, poczuła się lepiej? daj jakiś znak, bo się martwię
Nie je nie pije cały czas śpi .......
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 41 gości