Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze::D![]()
![]()
cyt
Przesyłam 4 nowe zdjęcia Kacperki. Jedno zrobione aparatem, reszta telefonemOczywiście kotek rośnie. W chwili obecnej ma około 2,5 kg. Została odrobaczona i wg zaleceń weterynarza zaszczepiona ponownie
Z uszami wszystko w porządku. Jak widać na zdjęciach kicia przede wszystkim dużo leniuchuje i oczywiście też pokazuje pazury
Pozdrawiam serdecznie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cyt
Kleszczyk
Witam serdecznie,
W zalaczniku podsylam kilka zdjec. Rysiu ma sie dobrze
. jest zarloczny i nie da sie od niego odgonic
. Taka przyklejka zupelna. Ale kochana
. I do tego gadula. Rano mnie budzi do pracy glosnym miauczeniem. Spi ze mna codziennie mimo, ze ma wlasne legowisko. Jest rozpieszczany potwornie.
Wogole to strasznie kochany koteczek. Wszyscy go uwielbiaja. Jedynie co to gluptas i tchorz. Gdy ktos obcy przyjdzie do domu to sie strasznie boi. Ale tak to juz nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo. Tylko zdjec mam malo, bo raczej wole go glaskac i przytulac niz biegac za nim z aparatem. Te domowe sa z wczoraj.
Pozdrawiamy
Wiola i Rysiu![]()
![]()
![]()
Mam jeszcze pełno fotek w telefonie-mmsy-ale ze wzgledu na niezaprzeczalny blond kolor moich włosów nie wiem jak je sciagnac na komuter![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości