PAKT CZAROWNIC 5 ŚWIĘTO CZARNEGO KOTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 10, 2008 22:23

villemo5 pisze:Przyjrzę się sprawie - obiecuję. Coś wymyślimy chyba...
Ale nic nie mogę zrobić WBREW głosowaniu Sióstr... A podstaw do jego unieważnienia nie widzę.

prawda
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto cze 10, 2008 22:25

trawa11 pisze:to żadne rozwiązanie :( :( :(

ależ to jest rozwiązanie i to istotne, bo Dziurawiec potrzebuje każdej kwoty na leczenie
Obrazek

Femka

Post » Wto cze 10, 2008 22:25

villemo5 pisze:Przyjrzę się sprawie - obiecuję. Coś wymyślimy chyba...
Ale nic nie mogę zrobić WBREW głosowaniu Sióstr... A podstaw do jego unieważnienia nie widzę.

To może zostawmy już przegłosowane koty, a zaległe składki Trawki przeznaczmy na Dziurawca, każda złotówka sie przyda...
Marcelibu

Post » Wto cze 10, 2008 22:27

No i może wysupłamy coś z FS??
Ale to Siostry muszą się zgodzić, bo Fundacja KOT już otrzymywała od nas wsparcie... Ale myślę, że ten biedny Czarnuszek chwyci Was za serducha.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 10, 2008 22:30

villemo5 pisze:No i może wysupłamy coś z FS??
Ale to Siostry muszą się zgodzić, bo Fundacja KOT już otrzymywała od nas wsparcie... Ale myślę, że ten biedny Czarnuszek chwyci Was za serducha.

razem z zaległymi składkami to będzie całkiem pokaźna kwota
Obrazek

Femka

Post » Wto cze 10, 2008 22:32

mnie chwycił,zatem jak tylko dostanę swoja rencine to wplacę te zalegle skladki na niego.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto cze 10, 2008 22:33

trawa11 pisze:

mnie chwycił,zatem jak tylko dostanę swoja rencine to wplacę te zalegle skladki na niego.

:1luvu:
Marcelibu

:1luvu:
Obrazek

Femka

Dziś już późno... Sprawę uważam za obgadaną wstępnie i trzeba do niej wrócić. Trawko Twoja w tym głowa, bo ja zalatana jestem. :oops: Dobranoc!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto cze 10, 2008 23:14

Kochane moje, to, ze ogłosicie na wątku kto ile i na co przelał to nie oznacza, ze nie trzeba tego pisać w tytułąch przelewów :D:D:D To bym dopiero zgłupiała.. Mamy w tej chwili 4 rodzaje składek, dodając do tego fakt, ze każda wpłaca różne kwoty, czasami w jednym przelewie na 3 rodzaje funduszy musicie mieć trochę dla mnie litości :D:D:D
Na razie starcza zwykły Excel i jego 16 arkuszy (każdy miesiąc w roku, FS, adopcje, wydatki, suma wszystkiego..) ale niedługo to normalnie Małą Księgowość chyba założę :D:D Pamiętajcie o opisywaniu przelewów PLISSSSS !! :D:D:D
Poczytałam o Dziurawcu, serce mam teraz też dziurawe.. Może coś z FS mu poślemy? Każdy grosik się liczy dla chłopaczka..
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro cze 11, 2008 7:24

odzywam siem padnięta... ale czujna, zwarta i gotowa... bezpieczeństwa i spokoju pilnujem...

oddam swój niezwykle cenny głos :twisted: na MERLINA... a Dziurawcowi dać tak jak jest proponowane...

Prezeska... nareszcie... już się martwiłam, że poważnie chora jesteś... :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro cze 11, 2008 7:41

...bry...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro cze 11, 2008 8:49

Trinity36 pisze: Poczytałam o Dziurawcu, serce mam teraz też dziurawe.. Może coś z FS mu poślemy? Każdy grosik się liczy dla chłopaczka..

I ja tak myślę. Straszna bida z niego... :(
Marcelibu

Post » Śro cze 11, 2008 8:59

Matahari pisze:oddam swój niezwykle cenny głos :twisted: na MERLINA... a Dziurawcowi dać tak jak jest proponowane...

Podpisuję się... w obu przypadkach....
To padanie na nos, to chyba jakas ogólna przypadłość... ja nie wiem, jak się nazywam 8O, ale jutro już będzie lepiej... urlop... wreszcie :wink:
Obrazek

mayah

Od: Czw kwi 21, 2005 8:50

Post » Śro cze 11, 2008 9:21

Trinity36 pisze:Kochane moje, to, ze ogłosicie na wątku kto ile i na co przelał to nie oznacza, ze nie trzeba tego pisać w tytułąch przelewów :D:D:D To bym dopiero zgłupiała.. Mamy w tej chwili 4 rodzaje składek, dodając do tego fakt, ze każda wpłaca różne kwoty, czasami w jednym przelewie na 3 rodzaje funduszy musicie mieć trochę dla mnie litości :D:D:D
Na razie starcza zwykły Excel i jego 16 arkuszy (każdy miesiąc w roku, FS, adopcje, wydatki, suma wszystkiego..) ale niedługo to normalnie Małą Księgowość chyba założę :D:D Pamiętajcie o opisywaniu przelewów PLISSSSS !! :D:D:D
Poczytałam o Dziurawcu, serce mam teraz też dziurawe.. Może coś z FS mu poślemy? Każdy grosik się liczy dla chłopaczka..

Trinity, w tym miesiącu dałam ciała :oops: , ale już od następnego w tytule będzie informacja co i za co 8)
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]