villemo5 pisze:Przyjrzę się sprawie - obiecuję. Coś wymyślimy chyba...
Ale nic nie mogę zrobić WBREW głosowaniu Sióstr... A podstaw do jego unieważnienia nie widzę.
prawda
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ale nic nie mogę zrobić WBREW głosowaniu Sióstr... A podstaw do jego unieważnienia nie widzę.
trawa11 pisze:to żadne rozwiązanie![]()
![]()
villemo5 pisze:No i może wysupłamy coś z FS??
Ale to Siostry muszą się zgodzić, bo Fundacja KOT już otrzymywała od nas wsparcie... Ale myślę, że ten biedny Czarnuszek chwyci Was za serducha.
villemo5 pisze:No i może wysupłamy coś z FS??
Ale to Siostry muszą się zgodzić, bo Fundacja KOT już otrzymywała od nas wsparcie... Ale myślę, że ten biedny Czarnuszek chwyci Was za serducha.
trawa11 pisze:villemo5 pisze:No i może wysupłamy coś z FS??
mnie chwycił,zatem jak tylko dostanę swoja rencine to wplacę te zalegle skladki na niego.
Trinity36 pisze: Poczytałam o Dziurawcu, serce mam teraz też dziurawe.. Może coś z FS mu poślemy? Każdy grosik się liczy dla chłopaczka..
Matahari pisze:oddam swój niezwykle cenny głosna MERLINA... a Dziurawcowi dać tak jak jest proponowane...
Trinity36 pisze:Kochane moje, to, ze ogłosicie na wątku kto ile i na co przelał to nie oznacza, ze nie trzeba tego pisać w tytułąch przelewów:D:D To bym dopiero zgłupiała.. Mamy w tej chwili 4 rodzaje składek, dodając do tego fakt, ze każda wpłaca różne kwoty, czasami w jednym przelewie na 3 rodzaje funduszy musicie mieć trochę dla mnie litości
:D:D
Na razie starcza zwykły Excel i jego 16 arkuszy (każdy miesiąc w roku, FS, adopcje, wydatki, suma wszystkiego..) ale niedługo to normalnie Małą Księgowość chyba założę:D Pamiętajcie o opisywaniu przelewów PLISSSSS !!
:D:D
Poczytałam o Dziurawcu, serce mam teraz też dziurawe.. Może coś z FS mu poślemy? Każdy grosik się liczy dla chłopaczka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 738 gości