dellfin612 pisze:Jana, czy znasz lecznice, w których nie ma teraz zapisów na sterylki ?!
Nie znam, muszę zrobić rozeznanie

Na prawie pewno mogę załatwić sterylkę na wtorek - ale tylko dla ciężarnej kotki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Jana, czy znasz lecznice, w których nie ma teraz zapisów na sterylki ?!
dellfin612 pisze:To i tak nieźle. Książęca i Grójecka dają co najmniej tygodniowe terminy, bez gwarancji. Boliłapka od ręki, ale trzyma tylko 3 dni.
Katy pisze:Szukałam dzisiaj Fuksi. Byłam przy bloku Anielewicza 30 i 30 A. Przy 30 były dwa koty - czarny i biało-rudy. Przy 30 A żadnego.
Trafiłam też w okolice przedszkola i obeszłam bloki, które stoją naprzeciwko.
Jeden z tych bloków to ul. Miła 24 i tam w piwnicy mieszkają koty. Wiem, bo kiedyś rozmawiałam z panem, pod którego oknem jest otwarte okienko piwniczne. Mówiłam mu wtedy o Fuksi. Teraz nie widziałam tam żadnych kotów.
W okolicy widziałam jeszcze kilka kotów - także burych, ale Fuksi ani śladu.
Przy ul. Miłej 31 mieszka pani, która dokarmia koty. Koty mają schronienie pod schodami do klatki. Chciałam z panią porozmawiać, ale jej nie zastałam. Jakby ktoś szukał Fuksi to może zawiadomić panią z tego bloku, numer mieszkania 41.
Pytałam kilku spotkanych po drodze osób o kotkę, ale nikt jej nie widział![]()
Bardzo mi przykro
dellfin612 pisze:Jano, czy Wilejkaros zgłosiła Ci chęć skorzystania ze sprzętu i złapania tej kotki? Gdzie i o której ją widziała?
Gdy przed ponad miesiącem poszukiwałam Fuksi, obiecywałam sobie, że zrobię łapankę kotów z budowy i najbliższej okolicy. Ale nawał wszystkiego spowodował, że ciągle to odkładam. No i proszę, mnożymy się. Jest okazja ograniczyć to.
dellfin612 pisze:Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Fuksia tu zaginęła po to, aby wskazać miejsce z dużymi problemami. Bo to jest budowa, skończą kiedyś i co zrobią z żyjącymi tam kotami: przepędzą, wytrują...?
3Miasto, może to jej przesłanie? Może po to ją wieźliście przez pół Polski?
Tylko nie śmiejcie się ze mnie.Tam naprawdę jest ogromny problem.
Waldemar pisze:JANO. Zmień proszę w tytule wątku. Zamiast: "nowy trop Anielewicza 30", wpisz może: "potrzebna osoba do wieszania plakatów" lub "zbieramy na zapłatę za leczenie dzieci Fuksi". Dziękuję. Przytulam Cię bardzo mocno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 66 gości