Koty p.Ali - Tricolorka za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2007 10:45

Byłam rano w przytulisku, wymiziałałam Bazylka od Trawy.
Udało mi sie przydybać Kosię i trochę ją wygłaskać, cała była sztywna ze strachu.
Wygłaskałam też czarną Dakotę z Dwupaka, Krówka natomiast patrzyła na mnie przerażonymi oczami. Jej chyba nie uda się oswoić.
Nowy kocia ma okropny kk. Jeśli nie uda się znaleźć jego rodzeństwa, to nie będą miały raczej szans na przeżycie. Przy takiej pogodzie w dodatku z kk...
Tricolorka bez ucha zaczęła jeść, wcina wszystko co dostanie. Możemy więc zrezygnować z kroplówek. Ucha na razie nie drapie, więc nie zakładamy jej kołnierza, bo ją to bardzo stresuje. Pierwszy kołnierz zdarła i tak podziabała, że nadawał się już tylko do wyrzucenia.
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro wrz 26, 2007 11:33

Dzwoniłam w sprawie wyników mojej biopsji.
Są dobre, ale było mało materiału, więc jeszcze raz mnie na wszelki wypadek nakłują...
...

CoToMa

Post » Śro wrz 26, 2007 11:43

CoToMa pisze:Dzwoniłam w sprawie wyników mojej biopsji.
Są dobre, ale było mało materiału, więc jeszcze raz mnie na wszelki wypadek nakłują...

jeszcze raz bedzies znakluwana? oj ,czemu odrazu nie wzieli wiecej?
ale tak naprawde to i tamto powinno wystarczyc.Najwazniejsze ,ze nie ma nic zlego w materiale .Jak by bylo cos zlego ,to i w malej ilosci materialu sie wykryje
ja tez mam podobny problem ,ale nie tak do konca.Moja mama miala guzy na tarczycy.Trzeba bylo je wyciac.Ale najwidoczniej za malo wycieto ,bo po jakims czasie znowu odrosly.Mnie pewnie czeka to samo...
A poziom hormonow / dobre sa?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro wrz 26, 2007 11:47

trawa11 pisze:

jeszcze raz bedzies znakluwana? oj ,czemu odrazu nie wzieli wiecej?
ale tak naprawde to i tamto powinno wystarczyc.Najwazniejsze ,ze nie ma nic zlego w materiale .Jak by bylo cos zlego ,to i w malej ilosci materialu sie wykryje
ja tez mam podobny problem ,ale nie tak do konca.Moja mama miala guzy na tarczycy.Trzeba bylo je wyciac.Ale najwidoczniej za malo wycieto ,bo po jakims czasie znowu odrosly.Mnie pewnie czeka to samo...
A poziom hormonow / dobre sa?

Jak mi proponują jeszcze raz badanie to się zgadzam. Lepiej żeby pobrali więcej i jeszcze raz zbadali. Zwłaszcza, że drugi raz już nie będę musiała płacić. Badania krwi dopiero zrobię, bo te poprzednie dawno nieaktualne. Siostra ma mnie w tym celu dofinansować...
...

CoToMa

Post » Śro wrz 26, 2007 12:08

Brakuje nam 38 głosów do wyrównania :(

Bardzo proszę o pomoc w głosowaniu!!!
...

CoToMa

Post » Śro wrz 26, 2007 13:22

1 zaprzyjazniony dodany.
Malo...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro wrz 26, 2007 13:30

Ja teraz co najmniej dwa załatwiłam, ale to i tak mało

powoli trace nadzieję, że się uda...
...

CoToMa

Post » Śro wrz 26, 2007 14:06

kolejny jeden oddany-
wciąż mało :(
Obrazek
Obrazek

aja1974

Od: Wto lis 21, 2006 16:24

Post » Śro wrz 26, 2007 14:06

CoToMa pisze:Udało mi sie przydybać Kosię i trochę ją wygłaskać, cała była sztywna ze strachu.

Dziękuję za głaski CoToMa :aniolek:
Myślę, że Kosia, podobnie jak i Maczka, nie ma szans na adopcję i tak mi jej żal :(
Duuuużo zdrowia dla Ciebie :ok: :ok:

behemocia

Od: Śro kwi 04, 2007 0:10

Post » Śro wrz 26, 2007 15:56

Może się nie udać, ale będziemy już miec głosujących na przyszły miesiąc- to już coś. Wiem, że jak się mierzy wysoko, to i lądowanie bardziej bolesne :(
Dużo zdrowia Lucynko!
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro wrz 26, 2007 16:00

Zagłosowałam :D
Musi sie udac!

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro wrz 26, 2007 22:02

uffffff Obrazek
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 26, 2007 22:03

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa :1luvu:

Dzisiaj do swojego nowego domu pojechała mała czarna Papatka.
Bardzo się z tego cieszę :D :D :D
...

CoToMa

Post » Śro wrz 26, 2007 22:38

Blond Tornado pisze:Może się nie udać, ale będziemy już miec głosujących na przyszły miesiąc- to już coś. Wiem, że jak się mierzy wysoko, to i lądowanie bardziej bolesne :(
Dużo zdrowia Lucynko!

A może... Może coś jeszcze można by zrobić :?:
Tak się zastanawiam - może osobny wątek o głosowaniu, z podnoszeniem do góry, zostały raptem cztery dni. Szkoda by było naszej energii, szkoda by było kotów p. Ali.
Przecież to jest ogromne forum :!: Zagląda tu codziennie kilkadziesiąt osób :!: A może napisałybyśmy z CoToMą do tych co bywają na forum na PW kilka słów :?: Chętnie się tym zajmę, jakoś mocno zaangażowałam się w to głosowanie... Może dlatego że niewiele robię dla kotów żeby im ulżyć w ich doli :cry: Chciałabym chociaż tak pomóc :oops:
Wiem, w Schronisku w Uciechowie też są zwierzaczki, którym przyda się pomoc, ale miło by było pomóc komuś z nas :twisted:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro wrz 26, 2007 22:41

barba50 pisze:
Blond Tornado pisze:Może się nie udać, ale będziemy już miec głosujących na przyszły miesiąc- to już coś. Wiem, że jak się mierzy wysoko, to i lądowanie bardziej bolesne :(
Dużo zdrowia Lucynko!

A może... Może coś jeszcze można by zrobić :?:
Tak się zastanawiam - może osobny wątek o głosowaniu, z podnoszeniem do góry, zostały raptem cztery dni. Szkoda by było naszej energii, szkoda by było kotów p. Ali.
Przecież to jest ogromne forum :!: Zagląda tu codziennie kilkadziesiąt osób :!: A może napisałybyśmy z CoToMą do tych co bywają na forum na PW kilka słów :?: Chętnie się tym zajmę, jakoś mocno zaangażowałam się w to głosowanie... Może dlatego że niewiele robię dla kotów żeby im ulżyć w ich doli :cry: Chciałabym chociaż tak pomóc :oops:
Wiem, w Schronisku w Uciechowie też są zwierzaczki, którym przyda się pomoc, ale miło by było pomóc komuś z nas :twisted:

bardzo dobry pomysł
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

[poprzednia][następna]