Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:Puszki dziś dotarły. Z obu firm.
Dziękuję darczyńcom.
iza71koty pisze:Szymkowa pisze:Puszki dziś dotarły. Z obu firm.
Dziękuję darczyńcom.
DziękujemyDziewczyny.
Bardzo mocno.
W ub.tygodniu dotarł też worek Josery Catelux od
alicat
Dziękujemy ogromnie.
![]()
Niestety Szaruś po kastracji mi się poważnie pochorował.Juz w piątek było gorzej.Zaczął mocno kichać.Stracił zupełnie apetyt.Podałam dorażnie po konsultacji z wetem antybiotyk -ale niewielka poprawa.Wczoraj był rozpalony i miał dreszcze.Musiałam mu podać jedzenie i wode strzykawką.Dzisiaj napił się już sam.Dzisiaj ma zaordynowany Shotapen.3 dawki co dwa dni.Niestety nic nie utargowałam.Musze zapłacic 195 zł.Ktoś moze nas troszeczkę wesprzeć......
![]()
![]()
![]()
Niestety 3 koty w domu te ubiegłoroczne też mi kichają.Im podaję Unidox.Jest poprawa ale one chociaż mają apetyty a Szaruś kompletnie nie czuje zapachu jedzenia.Rozmawiałam z Wetką która go robiła.Zabieg był ok.Pewnie stres z niego wyszedł do tego pogoda niefajna-na chwilkę rano zawsze wychodził i za chwilę wracał.Chyba ze padało to zostawał w domu.Teraz go nie wypuszczam od kilku dni.
iza71koty pisze:
Niestety Szaruś po kastracji mi się poważnie pochorował.Juz w piątek było gorzej.Zaczął mocno kichać.Stracił zupełnie apetyt.Podałam dorażnie po konsultacji z wetem antybiotyk -ale niewielka poprawa.Wczoraj był rozpalony i miał dreszcze.Musiałam mu podać jedzenie i wode strzykawką.Dzisiaj napił się już sam.Dzisiaj ma zaordynowany Shotapen.3 dawki co dwa dni.Niestety nic nie utargowałam.Musze zapłacic 195 zł.Ktoś moze nas troszeczkę wesprzeć...
aga66 pisze:Trzymajcie się, może z wiosną będzie ciut łatwiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 156 gości