A to najowszy produkt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Dziekuje bardzo dziewczyny .Bardzo duzo czasu zajmuje sklepik stad zaniedbalam miau, na fb tak sporadycznie wchodze ze dziwne ze mnie ktos kojarzy jeszcze![]()
Mam sliczne rekodzielo malowane na bazarek oraz szkice ,postaram sie jakos ogarnac i poprosic moze Atta zgodzi sie kolejny bazar tez poprowadzic. Ostatni miesiac praktycznie mialam wyjety z życiorysu.Lekarze badania ,rwa kulszowa mnie dobija ale ku lepszemu idzie ,laser najbardziej pomaga.Niewiele jednak dziergam,klopot i z siedzeniem i z rękami.No dobra nie bede wiecej zrzedzicKompan ze mnie obecnie do bani a koty rozrywki mi dostarczaja nadto.W tygodniu w nocy lecialam z Milusiem do weta bo jakieks kolki dostal nerkowej.oczywiscie poza miastem wet. Yori alergię ma i kombinujemy co pomoc moze ale niewiele to daje
![]()
Babcia Ciziula trzyma sie ale wiek juz widac:marudzi ,klopot ze stawami ,chudnie,zrobila sie histeryczna nieco.Tylko moja wielka milosc Mufinek serce me raduje cudownym charaktetem i bezproblemowoscia![]()
jak to czarnuszek
![]()
Tundra pisze:Taaaaa, najlepiej zrobić niewyraźne zdjęcie i się pytać, gdzie są koty
Sierra pisze:Jeden na krześle, drugi za krzesłem (pod grzejnikiem), więcej nie znalazłam
czarno-czarni pisze:koty koty KSIOMSZKI SOM, czego Wam strrrrasznie zazdroszczę....
mir.ka pisze:Tundra pisze:Taaaaa, najlepiej zrobić niewyraźne zdjęcie i się pytać, gdzie są koty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alessandra pisze:Sierra pisze:Jeden na krześle, drugi za krzesłem (pod grzejnikiem), więcej nie znalazłam
aj połowa sukcesu, koty SOM Sztery
Miluś na parapecie a Cizula w koszyku
Tundra pisze:Taaaaa, najlepiej zrobić niewyraźne zdjęcie i się pytać, gdzie są koty
Atta pisze:Tundra pisze:Taaaaa, najlepiej zrobić niewyraźne zdjęcie i się pytać, gdzie są koty
Nie, nie, zdjęcie jest wyraźne, tylko ten blask bijący od kota z parapetu oślepia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 89 gości