Przywiozłam Bila i persiczkę, Bila dałam na trójkę obwąchali się z Zefirem no i było spokojnie nie wiem czy później się tam coś nie zadziało

Książeczka Bila włożona do książeczek - podpisana, Bill jest zaczipowany, odrobaczony, odpchlony, test na białaczkę ujemny wszystkie wpisy w książeczce są, nie ma wpisu o kastracji bo trafił do schroniska już wykastrowany, nie ma wpisanego szczepienia więc chyba nie by zaszczepiony, ale chyba w schronie chorował więc trzeba go będzie zaszczepić jeszcze skonsultuję to z Marlenką..
Persiczka śliczna - książeczka włozona do książeczek i podpisana, kotka została odpchlona ,odrobaczona i zaczipowana, i test na białaczkę ujemny, te wpisy są w książeczcenie jest zaszczepiona i nie wiadomo jak ze sterylką - trafiła dziś do schroniska, nie widziałam żeby miała wygolony brzuszek w celu znalezienia blizny po sterylce. Dałam ją do boksu z Korkiem boks przedzieliłam. Korkowi podałam adwokata i wpisałam i wkleiłam nalepkę do jego książeczki.
PERSICZKA - zalecenia weta dwa razy dziennie rano i wieczorem 1 tabletka unidoxu - unidox przywiozłam jest podpisany, i trzy razy dziennie kropienie oczu gentamycyną - unidox podajemy od jutra, kontrola w schronie po 10 dniach od zakończenia podawania unidoxu czyli 04.04.2016r. Nie założyłam karty dla persiczki. Dobrze by było kicię porządnie wyczesać żeby polikwidować kołtuny.
Niwe znalazłam w schronisku książeczki Rudi - nie było jej w segregatorze
Okna na trójce zamknęłam.