nie zaznają "radości macierzyństwa" - tak mnie kiedyś uświadamiała znajoma, że je tej radości okrutnie pozbawiam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze::ok:![]()
nie zaznają "radości macierzyństwa" - tak mnie kiedyś uświadamiała znajoma, że je tej radości okrutnie pozbawiam
Axa76 pisze:MalgWroclaw pisze::ok:![]()
Wielka radość - kombinować, czym dzieci wykarmić, bo ludzie nie zamierzają się dorzucić...
Chiara pisze:Axa76 pisze:MalgWroclaw pisze::ok:![]()
Wielka radość - kombinować, czym dzieci wykarmić, bo ludzie nie zamierzają się dorzucić...
Teraz Sylwia stara się przekonać ludzi z podopolskich wsi, żeby pozwolili wysterylizować trochę mnożących się kotów, mamy świetną cenę - 70 zł - i nikt się nie zgadza...Wolą potopić chyba... Pocieszam Ją, że początek najtrudniejszy...
Del pisze:Chiara pisze:Axa76 pisze:MalgWroclaw pisze::ok:![]()
Teraz Sylwia stara się przekonać ludzi z podopolskich wsi, żeby pozwolili wysterylizować trochę mnożących się kotów, mamy świetną cenę - 70 zł - i nikt się nie zgadza...Wolą potopić chyba... Pocieszam Ją, że początek najtrudniejszy...
Aby spróbować chodź jedną lub parę osób przekonać... ludzie boją się nowości i nieznanego, zwłaszcza na wsiach. Jak jakaś sąsiadka wysterylizuje swoje to może i u nich zakiełkuje się myśl że warto. Raczej nie będzie myśli, że będzie lepiej kotom, pewnie raczej pomyślą o sobie, że przecież mniej kotów na utrzymaniu to i mniej kosztów, mniej roboty przy topieniu i uśmiercaniu kotów
Chiara pisze:Jeśli ktoś się zarejestruje klikając na poniższy link na fanimani.pl mamy dostać 5 zł. Znajomych na fejsie mam tylu co kot napłakał, a na fanpage'u nie da się tego udostępnić, więc wrzucam tu. 5 zł piechotą nie chodzi...
https://fanimani.pl/zaproszenie/o/698/d ... 63bd7a725/
Edit: Źle zrozumiałam, dostaniemy 5 zł jak ktoś najpierw się zarejestruje, a potem kupi.Sorry za wprowadzenie w błąd.
Już mamy 26,65 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości