meg11 pisze:aleusha pisze:meg11 pisze:Niestety mogę tylko teraz podrzucić. Smilla jest w promocji w zooplusie po 7,45 za kg
Fajnie, że już jesteś.
Ja mogę dać 20 zł.
Wyskrobie też 20 ktoś jeszcze?
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:aleusha pisze:meg11 pisze:Niestety mogę tylko teraz podrzucić. Smilla jest w promocji w zooplusie po 7,45 za kg
Fajnie, że już jesteś.
Ja mogę dać 20 zł.
Wyskrobie też 20 ktoś jeszcze?
aleusha pisze:Od morelowa mamy 10 zł. Z bazarku remontowego "zostało" 3 zł od pani Beaty P. i za zgodą Justyny dołożę je do zamówienia. To brakuje jeszcze nie całe 20 zł.
I pytanie kto będzie zamawiać?
miko_bs pisze:Dorzucę brakujące 20zł:) Gdyby udało się jeszcze dozbierać 20 zł to można kupić smille 10kg suchą i 12 puszek mokrej:)
Komu wpłacać?
gatiko pisze:Moze ktos, zakupi u mnie na bazarkach cos, za brakujaca kwote ?Inaczej nie pomoge...
aleusha pisze:gatiko pisze:Moze ktos, zakupi u mnie na bazarkach cos, za brakujaca kwote ?Inaczej nie pomoge...
gatiko, kochana jesteś.
gatiko pisze:aleusha pisze:gatiko pisze:Moze ktos, zakupi u mnie na bazarkach cos, za brakujaca kwote ?Inaczej nie pomoge...
gatiko, kochana jesteś.
Raczej biedna , jak mysz kościelna![]()
Podnoszę, zapraszamKwota nieduża (brakująca), a ciuszki naprawdę są za śmieszne pieniądze - więc można ubrać się naprawdę w super jakości i tanio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, MruczkiRządzą, Myszorek i 315 gości