Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:a co się dzieje w tej chwili, jak Ona się czuje ?
Kinnia pisze:Lidka na stan mojej wiedzy co do ludzi - padaczka w rózny sposób sie objawia, społecznie jest to, że musza byc drgawki - ale bywa róznie, na prawde róznie to wygląda czasami jako np. "zawieszanie" sie na kilka sekund w rozmowie, zmiana pola widzenia, kolorów itd. Padaczka u ludzi róznie sie objawia. u futer równiez - widze po psie, jest inaczej jak było z kotem i szczurem. jeszcze inaczej wyglądały napady u innego kota po zatruciu - napady epi po intoksykacji.
Zosia aura w epi to inaczej - zwiastun napadu - to czasami smak, zapach, zachowanie, kolor, poczucie siebie .... róznie
taizu pisze:Mnie to też wygląda na epilepsję, miała to moja kota i to, co najbardziej rzucało się w oczy to było totalne przerażenie kota w trakcie ataku
najszczesliwsza pisze:Kinnia pisze:Lidka na stan mojej wiedzy co do ludzi - padaczka w rózny sposób sie objawia, społecznie jest to, że musza byc drgawki - ale bywa róznie, na prawde róznie to wygląda czasami jako np. "zawieszanie" sie na kilka sekund w rozmowie, zmiana pola widzenia, kolorów itd. Padaczka u ludzi róznie sie objawia. u futer równiez - widze po psie, jest inaczej jak było z kotem i szczurem. jeszcze inaczej wyglądały napady u innego kota po zatruciu - napady epi po intoksykacji.
Zosia aura w epi to inaczej - zwiastun napadu - to czasami smak, zapach, zachowanie, kolor, poczucie siebie .... róznie
Zosia![]()
Tak i właściciel widzi u kota aurę, jak dobrze go zna i obserwuje.
lidka02 pisze:puszatek pisze:a co się dzieje w tej chwili, jak Ona się czuje ?
Jeszcze śpi...
alab108 pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:a co się dzieje w tej chwili, jak Ona się czuje ?
Jeszcze śpi...
Lidziu a kiedy ona miała ten zabieg pobierania płynu? Chodzi mi o to, że bardzo długo śpi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], LimLim i 73 gości