S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 12, 2013 14:41 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kurde, temu rzeźnikowi też bym paluszki poobcinała:(
Zgroza:((

A jak on w stosunku do innych kotów?
Bo może ktos by go na dokocenie wziął.

Ma jakiegoś FB?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lut 12, 2013 14:44 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

mieszkał sam, nie wiadomo jak do innych
fb nie ma bo nie mam póki co zadnej fotki, jak dostanę ( w czwartek) trzeba będzie zrobic

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lut 12, 2013 18:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a jak sobie radzi Tammy? :kotek:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto lut 12, 2013 19:36 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Bardzo się cieszę, że Deisy wreszcie jest w swoim domku.
Kciuki za klimatyzację. :ok:

A tu zdjęcia naszych koteczków .
http://www.mojalbum.com.pl/Album=H6VJLLT8
http://www.mojalbum.com.pl/Album=RMEN4BNN

Znowu ważyliśmy nasze stado :
Durandi 3,650 g
Iris 4,300 g
Tulian 5,150 g
Tila 3,400 g (czarno-biała)
Dusia 3,850 g !!
Malinka 4,300 g
Obrazek Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=WHbr2lA7HlQ Iris i Tila :1luvu:
Tuljanek 11.03.2013 r. [*]
Keyla [Tymczasik] 06.08.13 r. [*]

Tulinki

Od: Pon maja 14, 2012 15:39

Post » Wto lut 12, 2013 21:19 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

O matko aleś roztyła Duśkę 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lut 12, 2013 22:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

wow! Ale przytyła, super wygląda Duśka :1luvu:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Śro lut 13, 2013 19:05 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a ja chcę foty :P

melduje , że u Tammy całkiem nieźle, tzn boi sie, ale je, załatwia do kuwety
jej siostra Vitani mniej sie boi , za to załatwia sie w brodziku-ale duzi dzielni :wink:

w schronisku nowe kociaki kilkutygodniowe
były cztery, ale jeden znalazł wczoraj juz dom
czy dzis w ciągu dnia nastepny jakis też nie wiem
48/13
od 12 02 w schr
kocurek
Obrazek

49/13
od 12 02 w schr
kocurek
Obrazek

50/13
od 12 02 w schr
kocurek
Obrazek

i ważne- może ktos z Was wpadnie na jakiś pomysł
Hellgast nie może wrócić do schroniska
mamy tydzień na znalezienie mu nowego domu, bądź tymczasu
ma białaczkę, więc musi miec swój pokój bez innych kotów
albo z drugim białaczkowcem
czuję sie totalnie bezradna :( , jak ktos mógłby na tymczas go zabrać- to obiecuję ,że będę zawsze pod ręka w razie czego
ogłoszenia porobiła juz Kamakolo-dzięki
http://www.domowe-tygrysy.info/koty_ogl ... ,3891.html

Mała1

Post » Śro lut 13, 2013 20:18 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała u mnie może mieć bardzo awaryjny tymczas, taki w ostateczności żeby nie wracał do schronu. :kotek:

No i pomoc w intensywnym szukaniu mu domu, bo ja w tych sprawach niestety jestem do kitu, u mnie tymczasy najczęściej zostawały :oops: :evil:
Jakoś nie poznałam go w schronie, ale ostatnio rzadko bywam, ale wątek czytam na bieżąco i kibicuję naszym kotom schroniskowym cały czas, i mam nadzieję, że jednak uda się mu znaleźć lepszy dom niż mój i to na własność, bo cudny kot z niego jest :ok: :ok: :ok:

A tak na marginesie to ta propozycja jest od TŻ-ta, kocur Miszkowaty i do tego wielki, a to są jego typy, dlatego wogóle się zgodził, nawet nie robił większych problemów 8O

Mała TŻ przeczytał o Twoim zobowiązaniu bycia pod ręką i stwierdził : "bierzemy kota na tymczas i jedziemy na urlop" :ryk:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro lut 13, 2013 20:25 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:Mała u mnie może mieć bardzo awaryjny tymczas, taki w ostateczności żeby nie wracał do schronu. :kotek:

No i pomoc w intensywnym szukaniu mu domu, bo ja w tych sprawach niestety jestem do kitu, u mnie tymczasy najczęściej zostawały :oops: :evil:
Jakoś nie poznałam go w schronie, ale ostatnio rzadko bywam, ale wątek czytam na bieżąco i kibicuję naszym kotom schroniskowym cały czas, i mam nadzieję, że jednak uda się mu znaleźć lepszy dom niż mój i to na własność, bo cudny kot z niego jest :ok: :ok: :ok:

A tak na marginesie to ta propozycja jest od TŻ-ta, kocur Miszkowaty i do tego wielki, a to są jego typy, dlatego wogóle się zgodził, nawet nie robił większych problemów 8O

Mała TŻ przeczytał o Twoim zobowiązaniu bycia pod ręką i stwierdził : "bierzemy kota na tymczas i jedziemy na urlop" :ryk:

:lol:
:1luvu:

Aga- ja tez miałam bardzo fajny telefon o niego przed chwilą :kotek:
od ludzi, którym własnie odszedł kocurek na białaczkę
ale to jeszcze wszystko w fazie rozmów, trzymajcie kciuki

za Wasza propozycję dziękuję Wam obojgu z całych sił
nie wiem czy uda się z tym domkiem, a czasu tak mało
nie wiedziałam kompletnie co robić

:mrgreen:

Mała1

Post » Śro lut 13, 2013 20:35 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No to trzymamy wszystkie kciuki w naszym domu , a kciuków mamy sporo :mrgreen: , za domek dla niego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i jeszcze więcej

AgaPap

Post » Śro lut 13, 2013 20:58 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

trzymajcie i czarujcie :ok:

Mała1

Post » Śro lut 13, 2013 21:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

również trzymam moooocno kciuki!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Udało mi się dostać foremkę w ksztalcie kotka :-)
Kamakolo ile mniej wiecej tych ciasteczek pieczemy?
Ja bede dopiero w niedziele - musze sie porządnie wykurować w koncu;/ Zeby juz nikogo nie zarazać...
Na która w niedziele mam sie stawić?
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Śro lut 13, 2013 21:59 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ja mysle ze gdzies w okolicach 9-10tej

Mała1

Post » Śro lut 13, 2013 22:11 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Podnoście czasem, plissss viewtopic.php?f=20&t=150312&p=9628547#p9628547

Ile ciasteczek pytasz? Hm... :?: :?: :?: Nie wiem Słonko. Myślałam, iż zrobię ok. 50 kpl. Jak nie "zejdą" to MY kupimy, zjemy, itd, itp :mrgreen:

I ślę fluidy a`la Kaszpirowski, coby Hell Boy se w końcu chałupe znalazł! :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro lut 13, 2013 23:04 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kciuki wielkie też trzymam.

Mała jakby co to jeszcze trochę chrupek dla maluszków jest.
Resztki fortuny magnackiej:(

Czy te dzikuski, które miały być wypuszczone są jeszcze? Bo wydaje mi się, że namierzyłam to miejsce. Szkoda, że ono jest po drugiej stronie ulicy bo ruch na tej ulicy spory.
A może by je wypuścić po tej naszej stronie? Koło mnie?

I mam jeszcze pytanie - wie ktoś jak jest ze sterylkami w tym roku? Bo mi te podrzutki przybyły i kurcze zaczynaja w piwnicy "perfumować".

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]